ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Εμ πέστο να το καταλάβουμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εμ πέστο να το καταλάβουμε.
 
Έτσι εξηγείται το 98% στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι, το υπόλοιπο 2% είναι από άλλες αιτίες.
Ε ρε τι ωραία που περνάμε με όλους αυτούς Τουλάχιστον πέφτει πολύ γέλιο.. Αφού δεν σας έχουν πάρει με τις πέτρες ακόμα...είστε πολύ τυχεροί.!! Και αυτούς που τα γράφουν και αυτούς που τα λένε...ξύλο ρε.
 
ΕΔΩ δείτε  τι λέει Η φυσική νόσηση θεωρείται σαν πρώτη δόση εμβολίου. Με λίγα λόγια νόσησες δεν νόσησες ένα εμβολιάκι θα το κάνεις θες δεν θες , Τάπερ να πουλούσαν οι τύποι καλύτεροι θα ήταν .Αυτό ΔΕΝ είναι ιατρική, προώθηση προϊόντων είναι. Συμπέρασμα : Η φυσική ανοσία που μέχρι χθές την αποκτούσες με την νόσηση για αυτούς πλέον λογίζεται ως μισή χημική ανοσία .
 
Δεν έχει άδικο η Κένυα που φοβάται μην γίνει Ελλάδα της Αφρικής.Άντε να σε πείσουν αυτοί με τέτοια επιχειρήματα. Καλόπιστος να ήσουν θα έτρεχες όσο πιο γρήγορα και μακριά γινόταν . Το χειρότερο είναι ότι έχουν ρίξει όλα τα λεφτά στα εμβόλια και σε λίγο ούτε βρακί θα μπορείς να αγοράσεις γιατί δεν θα υπάρχει. Είπαμε πληθωρισμός παγκοσμίου πολέμου εκεί όπου όλοι οι πόροι κατευθύνονται στην κατασκευή πολεμικού υλικού μόνο. Μόλις τελειώσουν τα αποθέματα προϊόντων βασικής ανάγκης θα πέσει πολύ εμβολιασμένο δάκρυ.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



H χαζοκομμουνοχαρούμενη γενεά του Πολυτεχνείου παρέδωσε το σάπιο δαχτυλίδι
της εθνομαλακίας εις την θερμοκηπιακήν γενεάν του διαδικτύου και αυτή
οσονούπω παραδίδει εις την εμβολιοζομπικήν τοιαύτην της νεοσατανικής
παρα-τάξεως.
Αλλά εμείς αεί, ακοίμητοι φρουροί, εις το ελληνικόν μας ύψος εκεί.
Πεπωρωμένοι Ηρακλείδες Ολυμπιακοί. Το ουράνιον μέλλον γαρ της αθανασίας φωτεινόν μας τρέφει και μας οδηγεί.