ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Αποκλειστική Αποκάλυψη: ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΣΕΣ του Αριστοφάνη. Νέο φως στην ιστορική αλήθεια μετά από νέα μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αποκλειστική Αποκάλυψη: ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΣΕΣ του Αριστοφάνη. Νέο φως στην ιστορική αλήθεια μετά από νέα μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη.
 
Κανείς δεν είπε τι έγινε με εκείνον τον Μνησύλοχο που ντύθηκε γυναίκα για να τις κατασκοπεύσει στα Θεσμοφόρεια Δημήτρια επειδή λέγανε κακά λόγια για τον Ευρυπίδη. Και μετά, μόλις τον πήραν χαμπάρι οι πράκτορες του metoo της τότε εποχής, την κοπάνησε μαζί με έναν Τοξότη, με ωροσκόπο Λέοντα.
 
Βλέπεις δεν είχαν ακόμη ανακαλυφθεί τότε, την εποχή του Αριστοφάνη, τα sequel και τα σήριαλ για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και για να μάθουμε και εμείς επιτέλους τι απέγινε τελικά, όπως πχ μάθαμε τα πάντα γιατί τον Γιάνγκο και πως τον δούλευε ψιλό γαζί εκείνη η Βίρνα για 2.674 επεισόδια, ο μέγας Φώσκολος να είναι καλά που μας ανοίγει τα μάτια από το 67.
 
Πρόσφατες όμως ανασκαφές στον χώρο του Κεραμεικού έφεραν στο φως νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις επί αυτής της ελλιπούς εξιστόρησης του Αριστοφάνη! Μέσα σε δύο πιθάρια λάδι εκείνης της εποχής, σήμερα αμύθητης αξίας (που είναι βέβαιο πλέον ότι θα πουληθεί σε τρελές τιμές μέσα σε συσκευασίες Ζeus+Dion σε στυλ Louis Bitton και θα πατσίσουμε έτσι τα 600δισ που μας έκλεψαν οι Ζαιοι συλλαμβάνοντας τον ηρωικό Σώρρα), ευρέθησαν και τα χειρόγραφα του μεγάλου μας κωμωδου για το άγνωστο μέχρι πρότινος έργο του "Αντιεμβολιάζουσες".
 
Αποκαλύπτεται σε αυτό και πέραν πάσης αμφιβολίας η στενή σχέση του συγγραφέως με τον επιστημονικό κόσμο της τότε εποχής, που ως γνωστόν προηγείτο τότε 3.000 χρόνια του ανταγωνισμού από τους Εβραίους και τους λοιπούς νεοταξιτες της τότε εποχής Αιγύπτιους, άλλιως κοινώς Γύφτους.
 
Σύμφωνα με αυτό το ντοκουμέντο, ο Μνησύλοχος φαίνεται ότι μετά τα Θεσμοφόρεια, κατάφερε να διεισδύσει, έτσι όπως ήτο μασκαρεμένος, ως λοιμωξιόλογος στην επιτροπή που είχε συστήσει ο Περικλής για την αντιμετώπιση του δήθεν λοιμού του 430πΧ, λίγο πριν τον φάνε και αυτόν οι συνωμοσίες των λοιμοξιολογων με τους νεοταξιτες της τότε εποχής εμβολιάζοντας τον για χαλαζαρ.
 
Και αποκαλύπτει ο πράκτορας Μνησύλοχος την άμεση σχέση όλων των δεινών της Αθήνας, όπως τα αποκάλυψε ο Θουκυδίδης στην ιστορία του, με μια καλοστημένη πλεκτάνη που ξεκινάει από την εποχή της κιβωτού του Νωε, που ως γνωστόν ήτο o Έλλην Δευκαλίων, πριν κλέψουν την ιστορία μας οι νεοταξίτες! Γράφει λοιπόν ο ποιητής καταλήγοντας τα ακόλουθα συνταρακτικά:
 
Ο Νώε, αυτός που μας σώζει από το κατακλυσμό, είχε λέει κατά τους Εβραίους τρεις γιους.Τον Σημ, τον Χαμ (ham του άρεσε πολύ το ζαμπόν για αυτό τον ονόμασαν έτσι) και τον Ιάφεθ.
 
Ο δεύτερος ο Χαμ, είχε νονό ένα τσιράκι του Νώε, που του άρεσαν τα ακρωνύμια και τα στρατιωτικά παραγγέλματα. Χαμένο κορμί γενικώς, κρατούσε τους πάντες σε απόσταση με τα χέρια και είχε κόλλημα με κάτι μάσκες. Από αυτόν προέρχονται και όλοι οι πειθήνιοι που κρατάνε με διατάσεις των χεριών τις αποστάσεις από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους κολλήσει καμία δήθεν αρρώστια. Αυτός ευθύνεται για τους μισούς θανάτους στον δήθεν λοιμό της Αθήνας το 430 μέχρι το 426πχ, προκαλώντας στους ηρωικούς Αθηναίους ασφυξία από την έλλειψη οξυγόνου που ως γνωστόν, μέχρι και σήμερα, προκαλεί η χρήση μάσκας, σύμφωνα με τον Μνησύλοχο.
 
Ο Σημ, από την άλλη, είχε μανία με τα ηλεκτρονικά και τα σόφτγουερ από τότε. Ήθελε λέει να τους τσιπαρει όλους, μαζί και όλα τα ζώα στην κιβωτό, για να τους παρακολουθεί όπου και να πάνε μετά, αυτό και αν δεν είναι βίτσιο. Από αυτόν προέρχεται και η λέξη σημάκι για κινητά 5G, που ως γνωστόν, ευθύνονται για την διάσωση των κορονοιων από τον Κατακλυσμό. Απόγονος του προκάλεσε τον θάνατο του Περικλή και των υπόλοιπων μισών στον τότε lockdown των Αθηναίων στα Μακρά Τείχη κατά την διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου, αλλοιώνοντας το DNA των Αθηναίων με DNA κότας.
 
Σημερινός του απόγονος είναι ο Μπίλης ο Γκεητς ο παραθυράκιας, που έχει σκοπό να μείνει μόνος του να τα ανοιγοκλεινει να μπαίνει ελεύθερα το 5G και να μας περάσει μετά και κάτι τσιπάκια ναααα μέσα από κορονοεμβόλια που φτιάχνει μυστικά από το 1995. 
 
Για τον τρίτο, τον Ιάφεθ, που ήταν λέει κολληταρι με τον Σημ, δεν βρήκε ο Μνησύλοχος ασφαλείς πληροφορίες. 6.666 χρόνια μετά από εκείνο τον κατακλυσμό και ακόμα τον ψάχνουν για το αν είχε περάσει τα τεστ για ιούς, κορονοϊού, χαλαζαρ και λοιπές λοιμώξεις πριν μπει στην κιβωτό.
Παρ όλο αυτά, ο ηρωικός Μνησυλοχος τελικά κατάφερε να τα υποκλέψει όλα αυτά από τα αρχεία των λοιμοξιολογων του 430πχ πέφτοντας όπως ο Τομ Κρουζ χιλιάδες χρόνια μετά, δεμένος με σχοινί από το ταβάνι για να βάλει στο χέρι το σχετικό αποκαλυπτικό στικάκι. 
 
Είναι βέβαιο όμως από μαρτυρίες του Ιπποκράτη και μετά από έρευνες του, ότι ο Ιάφεθ είναι ο εφευρέτης των ράμπιντ τεστ, που ως γνωστόν και αυτά αλλοιώνουν το dna της Ελληνικής μύτης. Σήμερα ο Ιάφεθ θεωρείται ως ο γενάρχης και προστάτης των λοιμοξιολόγων όλων των εποχών, όπως αναφέρει ο χορός των Αντιεμβολιαζουσών στο φινάλε. Οπότε και γι αυτό οι απόψεις των ειδικών έπαψαν να διίστανται! Το σύνολο της άθλιας κομμουνιστοΕβραικης συνομωσίας αποκαλύφθηκε μέσα στο λάδι!
 
Αν τώρα όλα αυτά τα ιστορικά τα ήξεραν σήμερα οι γνήσιοι απόγονοι των EL, θα είχαν φρικάρει με την Εβραϊκή συνωμοσία που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας και θα είχαν ήδη αποσύρει την υποστήριξη τους στον απόγονο εκείνου του Νώε, που μας το παίζει τώρα σύγχρονος Μωυσής. Θα τον άλλαζαν αμέσως με τον Βελόπουλο, άντε και με εκείνον τον Τράγκα.. Ή έστω με εκείνον τον κρυπτοκομμουνιστή τον Αδωνη που η γυναίκα του τον θεωρεί ΣΥΡΙΖΑιο, αλλά μάλλον τελικά αυτός δεν είναι Νεφελιμ. 
 
Αυτή είναι η πλήρης αλήθεια που μας κρύβουν οι νεοταξιτες της Κιβωτού, που ως γνωστόν υποστηρίζουν τον Τσιπ-ρα, ο οποίος έχει και τσιπάκι φάτσα μπάτσα στο επώνυμο και ουδείς μέχρι τώρα δεν το παρατήρησε! Φως φανάρι ότι μας ψεκάζουν!!!
Όλα αυτά τα αποκάλυψε ο μέγας μας ποιητής με το συγκλονιστικό έργο του, που μας το κρατούσαν κρυφό μέχρι σήμερα.

Υ.Γ Το τμήμα κόμικ αρχαίας κωμωδίας του ιστολογίου σύντομα θα κυκλοφορήσει (μόλις βρεί λίγο χρόνο) και το κόμικ της γνωστής σειράς. Αν ζούσε ακόμα ο Αριστοφάνης τώρα μάλλον θα έγραφε τις "Αντιεμβολιάζουσες", το "Νεοφιλελές Πλούτος χωρίς Πόθεν Έσχες", τις "Εκκλησιάζουσες για το παγκαρι" μπορει και τις "Κουτόρνιθες".
 
Ξεσκίζοντας και στις τεσσερις κάποιον ΤραγιΚούλη...
Άγιο έχει ο ELλαδέμπορας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: