ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Δεν θα ξεχάσουμε ούτε τι έλεγαν , ούτε τι έκαναν...έτσι για το γινάτι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τόσο ο Άδωνις όσο και ο Μητσοτάκης θα συναντηθούν με τις αυταπάτες τους όπως και ο Τσίπρας μερικά χρόνια πριν που νόμιζε και αυτός ότι μόνο ο τσαμπουκάς περνάει.
 
Ειδικά για τους υγειονομικούς τόνισε από τους 11.000 που ήταν αρχικά ανεμβολίαστοι, 6.000 τέθηκαν σε αναστολή το Σεπτέμβριο ακόμη δεν έχουν γυρίσει στις δουλειές τους, δηλαδή προτιμούν να μείνουν χωρίς μισθό παρά να κάνουν εμβόλιο.
 
«Για φανταστείτε τώρα να πάμε να κάνουμε πχ υποχρεωτικό εμβολιασμό στους αστυνομικούς και στους λιμενικούς, που εκεί έχεις 30.000 με 40.000 ανεμβολίαστους και αν βάλεις το ίδιο μέτρο πρέπει να βγάλεις 20.000 σε αναστολή. Εσείς θα παίρνατε την ευθύνη;» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.
 
Σχετικά με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι εκτός από τους υγειονομικούς πουθενά στην Ευρώπη δεν έχει επιβληθεί και πως ένα δημοκρατικό κράτος δεν μπορεί να βάλει με κάποιον με το ζόρι να εμβολιαστεί.
 
Άστε τον χρόνο να κυλήσει .... Ως τώρα στέρησε 6.000 υγειονομικούς στην κορύφωση της μάχης από το ήδη παραπαίον σύστημα υγείας . Έτσι από γινάτι
Αύριο θα στερήσει εισοδήματα και πόρους στην ήδη παραπαίουσα οικονομία με απολύσεις και λουκέτα.. Έτσι από γινάτι.
 
Η πολιτική αντιμετώπιση για τους καθολικούς εμβολιασμούς στην Γερμανία αλλάζει με την νέα κυβέρνηση, το ίδιο κι στην Γαλλία αλλά και στις ΗΠΑ που ανώτατα δικαστήρια μπλοκάρουν πλέον την οριζόντια υποχρεωτικότητα. Αναγκαστικά θέλοντας και μη θα αλλάξει και η πολιτική στην Ελλάδα και οι ίδιοι άνθρωποι θα μας παρουσιαστούν ως πιο ... δημοκράτες.
 
Αλλά κάποιοι, ελάχιστοι πιθανόν, από όλους εμάς που ταχθήκαμε δικαίως κατά της υποχρεωτικότητας, των διακρίσεων και των κυρώσεων και υπέρ της ελεύθερης επιλογής του καθενός δεν θα ξεχάσουμε ούτε τι έλεγαν ούτε τι έπραξαν. Έτσι για το γινάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: