ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

V for ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

V for ;;

Στο γνωστό "V for Vendeta" του James McTeigue:
 
-Όλα ξεκίνησαν από ένα ιό και μια πανδημία.
-Με μία κυβέρνηση που κυριάρχησε σπέρνοντας τον τρόμο για να πουληθεί ένα φάρμακο.
-Επιβάλλοντας μία δικτατορία.
-Με τα ΜΜΕ υποχείρια και ελεγχόμενα.
-Πουλώντας δήθεν ασφάλεια.
-Και ολοκληρώθηκε όταν όλοι φόρεσαν μια μάσκα που έφερε την ανατροπή της.
 
Στην προκειμένη δεν υπάρχει καμία Vendeta αλλά μια ιδεολογική νεοφιλελε εμμονή που τσαλαβουτάει με μέτρα που προκαλούν ανασφάλεια μέσα από ασάφειες και αλλαλούμ μέτρα και οδηγίες. Εξαιρώ κάτι τύπους σαν τον V for Βοριδης και όλη την ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ και τις ονειρώξεις της περί ηγεμονία τους , που δεν έχουν κανένα δισταγμό να καταλύσουν και το Σύνταγμα, με τις πλάτες των υπολοίπων.. 
 
V for Βολικό αυτό και για να προκαλέσει έτσι αντιδράσεις μπας και κρυφτούν πίσω τους οι ευθύνες που έχουν για πάνω από 9.000 θανάτους εκτός ΜΕΘ και για να τους βγεί και το οικονομικό τους πρόγραμμα του επιτυγχάνει μόνο V for νέα Βερεσέδια ).
 
Εδώ η ανάλογη ιστορία ξεκίνησε υπό την υπόσχεση ενός άπιαστου V for ανάπτυξη και κάνοντας μετά μια από τα ίδια που μας έστειλαν στα προηγούμενα μνημόνια, με αφορμή ένα ιό και μια πανδημία που τον βρήκαν V όπως βολικό , και χάσανε την μπάλα μέσα σε έναν V for Βούρκο ανομίας κάνοντας V for Βούτες στα δημόσια ταμεία.
 
Θα ήταν πολύ βολικό στην πραγματική ζωή να ακολουθείται πιστά ακριβώς το ίδιο ακριβώς σενάριο για να περιμένεις το ίδιο αποτέλεσμα είτε με V for Bαρουφάκιες βλακείες, με V for ΛοVερδο ή με V for "Βαράτε με και ας κλαίω" κάποιων ανεγκέφαλων V for βαρεμένων πορτιέρηδων στα κινήματα, που κάνουν face controls επειδή έτσι τους βολεύει.
.
V for Βλαμμένα είναι!

5 σχόλια:

Μμ2 είπε...



¨Μ for μαλάκας.¨ Τίτλος μεταπολιτευτικής δημοκρατικής τιμής, κατωχυρωμένος
ήδη από τον ΓΑΠ, επί πρωθυπουργίας του. Γι αυτό ανέστη εκ νεκρών τώρα το υπερβλαμμένο μην τού πάρουν τον τίτλο που απειλείται σοβαρά από τους ανταγωνιστάς του, τους νουδο-συριζο-πορδυπουργούς.

Υ.Γ.
¨Μη μασάτε, την Πολυτεχνειοτσίχλα. Η δημοκρατική μάσα βρίσκεται αλλού.¨
(Γκραφιτι-κόν).

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

V βαρα τους στα αυτια !

Ανώνυμος είπε...

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1034532_ntropi-avoylgari-otan-akoyo-gia-kroysmata-thelo-na-horepso

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ειναι η ιδια που ειχε προβλημα υγειας και ειδε εναν αγιο κατι σαν σημαδι τωρα μαλλον την καβαλικεψε ο διαβολος φταιω φιλε ανωνυμε εγω τωρα αν ριξω κανα δυο καντηλια?

Μμ. είπε...



Και ποιος το αφοδεύει, καλέ μου ανώνυμε, αυτό το ¨χαλασμένο προφυλακτικό¨
του ανεκδότου, you know, με τον ονοματοθέτη Ινδιάνο γονέα;