ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

HΠΑ: Η Kamala Ηarris αναλαμβάνει εκτάκτως χρέη προέδρου - Στο νοσοκομείο ο Biden

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Άργησε κιόλας....ο παππούς δεν θα την βγάλει καθαρή.!

Ο πρόεδρος Biden θα μεταβιβάσει προσωρινά τις εξουσίες του στην αντιπρόεδρο Kamala Ηarris λόγω μιας εξέτασης κολονοσκόπησης

Ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden θα υποβληθεί σήμερα σε κολoνοσκόπηση "ρουτίνας", μια εξέταση με γενική αναισθησία, και θα μεταβιβάσει προσωρινά τις εξουσίες του στην αντιπρόεδρό του, Kamala Harris, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Οι λεπτομέρειες της κατάστασης της υγείας του προέδρου, που κλείνει τα 79 το Σάββατο, θα δημοσιοποιηθούν το απόγευμα (ώρα ΗΠΑ), διευκρίνισε η αμερικανική κυβέρνηση.
"Ο πρόεδρος θα υποβληθεί σε κολονοσκόπηση ρουτίνας" στο ιατρικό κέντρο Γουόλτερ Ριντ, κοντά στην Ουάσινγκτον, δήλωσε ο Λευκός Οίκος.


"Όπως είχε γίνει και όταν ο πρόεδρος George Bush υποβλήθηκε στην ίδια επέμβαση το 2002 και το 2007, και σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα, ο πρόεδρος Μπάιντεν θα μεταβιβάσει τις εξουσίες του στην αντιπρόεδρο για μια σύντομη περίοδο, ενώ θα βρίσκεται υπό αναισθησία", προσέθεσε.
Ο Biden, που δεν καπνίζει ούτε πίνει, έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά της Covid-19, και έλαβε την τρίτη δόση στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Είναι ο πιο γηραιός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και γνωστοποίησε δημόσια ότι σκοπεύει να διεκδικήσει μια νέα θητεία το 2024, αλλά η ηλικία του τροφοδοτεί υποθέσεις ότι θα μπορούσε να εγκαταλείψει τα σχέδια αυτά.

www.bankingnews.gr


8 σχόλια:

kakos04 είπε...

Χα χα καλησπέρα , και άργησε , για την δουλειά που τον ήθελαν , προεκλογική πέρασε . Τώρα μάλλον θα μας αποχαιρετήσει να αναλάβουν οι στυγνοί εξουσιαστές .
Κατά τα άλλα είδα και αυτό
https://www.pronews.gr/ygeia/1035083_ntokoymento-eggrafo-pyraylos-toy-gen-vythizei-tin-kyvernisi-oi-emvoliasmenoi-nosoyn
θα πέσει γέλιο .

kakos04 είπε...

Δείτε και το video εδώ
https://www.naturalnews.com/2021-11-19-covid-vaccines-suppressed-immunity-hiv-hpv-herpes.html

Μπάμπης είπε...

Μια πορδούλα πήγε να κάνει ο παππούλης αλλά ξεχάστηκε και ..... χέστηκε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...την έχω διαβάσει την είδηση σχετικά με το ΓΕΝ...έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει το ΓΕν.Οι στυγνοί εξουσιαστές ναι μεν θα αναλάβουν την εξουσία τώρα....αλλά....η διάρκεια εξουσίας τους θα είναι πολύ λίγη.!!

Το πεζοδρόμιο τα γεγονότα και η πραγματική ζωή όμως είναι αυτά που θα τους ξεγυμνώσουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γειά σου φίλε Μπάμπη. Για να ξέρετε και η Καμάλα απλά μαριονέτα είναι . Εδώ ο Αβουρής που κινεί τα νήματα πίσω από αυτήν. Και αυτός παίρνει τις εντολές του από άλλον.

https://www.thefamouspeople.com/profiles/douglas-emhoff-43380.php

Ανώνυμος είπε...

το αφεντικο ειναι ο Μαυρος χαχαχαχαχαχχαχαχα

Κομης Βλαντ

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ούτε καπνίζει, ούτε πινει;;;

Ούτε κάτι άλλο...

Οπότε τι προεδρία τραβάει και αυτός ....τι....;;;

Αντε παπουλη να σε φτιάξουν και μην ξεχνάς την Γιουγκοσλαβια.



https://www.greeklyrics.gr/stixoi/oute-kapnizw-oute-pinw/


ΥΓ- burden of chains- ένα ντοκιμαντέρ για τον ύπουλο διαμελισμό μιας ευημερουσας χώρας με αξιολογες προοπτικές.

Εάν μπορείτε δεστε το.

Σε κάποιο πλάνο ο παππούς πρόεδρος, νέος τότε σε ρόλο Αδωνη στο Κογκρεσο για να πείσει τους εντιμότατους συνεργάτες περι αναγκαιότητας βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβιας

ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ.
ΚΑΘΗΣΕ ..
ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ....

ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΣΤΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Ρόκκο....φυσικά και δεν ξεχάσαμε. ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ.!!! Σου το υπογράφω.