ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Εκλογικά μαγειρέματα ετοιμάζει ο Κεριάκος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Μητσοτάκης έχει ξεγράψει ήδη από τους κομματικούς οπαδούς του, τους ανεμβολίαστους έτσι τραίνο που τους πήγε και τους πάει.
 
Έχει ξεγράψει και τους πληγέντες από τις φωτιές και τις πλημμύρες.
Έχει ξεγράψει και όσους έχουν πληγεί οικονομικά από την διαχείριση του της κρίσης και όσους παραμύθιασε με την συμφωνία των Πρεσπών.
 
Τι του χει μείνει;
Οι αντιαριστεροί που φοβούνται μην ξανάρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι κομματικοί οπαδοί ΝΔ και ξερό ψωμί, οι διαπλεκόμενοι και όσοι βάζουν το δάκτυλο στο μέλι και οι εμβολιασμένοι.
 
Οι πρώτοι πλην τους τελευταίους δεν αλλάζουν ρότα μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Οι εμβολιασμένοι όμως;; Όταν καταλάβουν το δούλεμα που έφαγαν με το αφήγημα ότι θα πάρουν την ζωή τους πίσω (ναι αλλά σε δόσεις, αυτό δεν τους το ξεκαθάρισαν);;;
 
Όταν αρχίσει και η πείνα από την ακρίβεια;;
Έ τότε όπως λένε και οι δικηγόροι στα διαζύγια "Σαν μπει η φτώχεια από την πόρτα φεύγει ο έρωτας απ' το παράθυρο".
 
Θα μπορούσε όμως κάποιος να ρωτήσει :  Ναι αλλά του έχει μείνει το 50% που δεν ψηφίζει, τα λεγόμενα "σκουπίδια'"της κάλπης που είναι συνήθως πάνω από 5% και πάνε στο πρώτο κόμμα, μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση και η δυνατότητα μαγειρέματος εκλογικού αποτελέσματος. Λες να τρέμει το μάτι του;; Γιατί εγώ τον βλέπω έτοιμο για την επόμενη τετραετία.
 
Μα  σε αυτό ποντάρει . Στην μεγάλη αποχή. Γιατί δεν σημαίνει ότι όσοι τον μαυρίσουν θα τρέξουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ή άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα. Στατιστικά και ιστορικά δεν είναι απίθανη μια δεύτερη επικράτηση της ΝΔειμιοκρατίας. Απλά αν γίνει θα έχει ελάχιστη πολιτική νομιμοποίηση.
 
Και προσοχή και στην επιστολική ψήφο...διότι θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι.Θα αλλαχτούν οι ψήφοι κατά το δοκούν .Είπαμε, είμαστε ένα κλικ πίσω από τις Η.Π.Α.  Όμως οι ΗΠΑ βράζουν τώρα κι ο παππούς δεν έχει κλείσει χρόνο ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: