ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Μιλάμε για πολιτικό IQ στα ύψη!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μιλάμε για πολιτικό IQ στα ύψη!!!!

Από την στιγμή που γνωρίζουμε ότι ο ΓΑΠ είναι καμένο πολιτικό χαρτί και μάλιστα μειωμένης πολιτικής αντίληψης αυτόματα τότε σκεφτόμαστε :

Οι 5 ανταγωνιστές του συζητούν δημόσια να τον αποκλείσουν από το debate με ουσιαστικό αποτέλεσμα όχι μόνο να του δώσουν έναν λόγο να τους τα χώνει και να τους κατηγορήσει για αντιδημοκρατικές πρακτικές, αλλά το κυριότερο τον προφυλάσσουν έτσι και από την φθορά ενός debate, που όλο και κάτι θα πετάξει στον αέρα και θα χαμογελάσει ο κόσμος.
 
Εκτός αν αυτοί είναι υποδεέστεροι πολιτικά από τον ΓΑΠ οπότε με το δίκιο τους τον θέλουν εκτός μην τους σκεπάσει. Ή εκτός και οι 5 μαζί δουλεύουν για τον ΓΑΠ. 
Ο ΓΑΠ πιθανόν θέλει να αποφύγει το debate για αυτό κάνει ναζάκια και αυτοί τσιμπάνε και αντιδρούν λάθος, αντί ν' αποφασίσουν αυτοί για το πότε θα γίνει και να τον καλέσουν και αυτός με την σειρά του ας πει δεν έρχομαι. Μόνο που έτσι γίνεται ο ΓΑΠ πλέον το θύμα πολιτικής επίθεσης.
 
Δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη τα απαιτητά μαθηματικά για να μπορέσει η επιστήμη να βρεί ποιος από δαύτους είναι πιο άχρηστος απ όσο ξέρω. Για τα μπάζα όλοι τους. Και αν κάποιος αναρωτηθεί : Εχμ, συγγνώμη αλλά, ποιος νοιάζεται;;
 
Θα απαντήσουμε..αν δεν νοιάζεσαι για τους λαγούς, τι ποιότητα στιφάδο αύριο θα σου σερβίρουν;; Σας το έχω  ξαναπεί την πολιτική πρέπει να την βλέπεις με διαστροφή, και τίποτα δεν είναι τυχαίο όσο τυχαίο και να φαίνεται. Μόνο έτσι θα προβλέπεις καταστάσεις που δυστυχώς θα σε αφορούν χωρίς καν να συμμετέχεις.


5 σχόλια:

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

εκτος απο τους συγγενεις τους ποιος ασχολειται μ αυτους και ποιος θα ειναι ο επομενος ?
δεν υπαρχει στο πολιτικο πεδιο κανεις πια να αναλαβει τη χωρα . αυτο το εχουν κατανοησει λιγοι δυστηχως και ψαχνουν ακομη σωτηρες .
καλο σ/κ φιλε λυκαστρε.

Μμ. είπε...



Όλοιτους όλο κοτσαμπασίδικη ληστρική έπαρσι και σοσιαλιστική ματαιόδοξη αφασία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ασχολούμαι εγώ μαζί τους φίλε Χρήστο. Τι νόμιζαν ότι θα την βγάλουν καθαρή;; Καλό Σ/Κ και σε σένα φίλε μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αναρωτιέμαι φίλε Μμ τι καλό μπορεί να προκύψει ποτέ σε μία χώρα όταν κάνει κουμάντο αυτή η κοτσαμπασίδικη ληστρική παρέα. Καλό Σ/Κ και σε σένα....

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


¨Μακαρίσαντες υμών το απειρόκακον ου ζηλούμεν το άφρον.¨

Ελευθέρα μετάφρασις:
Θαυμάζομε την απειρία σας, ω Μήλιοι, ως προς το κακό όχι όμως και την αφροσύνην που η απειρία σας αυτή συνεπάγεται.

(Θουκυδίδης: Από τον περίφημο διάλογο Αθηναίων και Μηλίων. Ομιλεί ο Αθηναίος πρέσβυς.)

....................

Δεν υπάρχει για τον άνθρωπον πιο μεγάλη και σωτήρια ανδρεία από αυτήν της φιλαλήθους, απροκαταλήπτου και ανεπηρεάστου σκέψεως που διακρίνει καθαρά την αλήθεια και την πραγματικότητα. Ούτε και πιο μεγάλη και σωτήρια σοφία από την επίγνωσι του πόσο φρικτά, τρομακτικό και απάνθρωπο δύναται το κακό αυτό να είναι, αλήθειαν την οποίαν ο καλοπροαίρετος μεν αλλά λόγω απειρίας και δειλίας κοινός νους δεν αντέχει ν' αντικρίσει κατάματα. (Ίσως γιατί αυτή η επίγνωσι ενέχει ευθύνας και υποχρεώσεις και απαιτεί άμεσο δράσι κάτι που ο βολικός μεν αλλά ολέθριος εφησυχασμός και αναβλητισμός δεν επιτρέπει.) Και το οποίο κακό λοιπόν ημπορεί ακόμα και να εξουσιάζη (όπως ήδη συμβαίνει δυστυχώς προ πολλού χρόνου) τον κόσμον κρυπτόμενον, ασφαλώς και ανυποψιάστως, εις το θεωρούμενον καιθρησκευτικώς λατρευόμενον μέγιστον και σωτήριον καλόν. Είναι όπως ένας στρατιώτης να ακουλουθεί, πιστά και τυφλά, πίσω από πολλάς σειράς και εκ του μακρόθεν την υψωμένην σημαίαν του τάγματός του, σημαίαν που όμως έχει περιέλθει εις τας χείρας του εχθρού κατευθύνουσα αυτόν όχι πλέον εις την μάχην και την νίκην αλλά με ακρίβειαν εις την αιχμαλωσίαν και τον θάνατον.