ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Δεν είναι ακόμα η στιγμή του "μπαμ"... Έχουν να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες πρώτα... 2024-25 (να είμαστε γεροί να τα δούμε)..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διάβαζα...Αποκάλυψη: Η Σχολή του Klaus Schwab για Δικτάτορες COVID -Σχέδιο για τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

Το καταπληκτικό είναι ότι αν προσπαθήσεις να τα πεις όλα αυτά σε 100 ανθρώπους, οι μισοί θα σε πούνε ψεκασμένο, ένα 30-40% δεν θα καταλάβει τίποτα και μας μένει ένα μικρό ποσοστό, που ίσως καταλάβει, αλλά παράλληλα θα σου πει "και ποιος να τα βάλει μαζί τους"... Το ξέρετε γιατί το λέμε 2 χρόνια κοντά, ότι η μεγάλη ανατροπή που έρχεται αφορά στην "νομισματική κυριαρχία". Αυτό κανείς από όσους γνωρίζουν δεν το αμφισβητεί... 

Μεγάλο "αγκάθι" σε αυτούς τους σχεδιασμούς, τόσο του "πειραγμένου" Schwab όσο και εκείνων που συμπορεύονται μαζί του, είναι η παράλληλη "ιδιωτική νομισματική οικονομία" που ήδη ξεπέρασε τα 3 τρις δολ σε κεφαλαιοποίηση και μέχρι το 2025 πιθανότατα θα φτάσει στα 10 τρις!!! Εκεί είναι το "ανάχωμα" της ελευθερίας και η αντίσταση στα σχέδια τους... Και ξέρετε κάτι;;; Έχω καλό προαίσθημα και μεγάλη εμπιστοσύνη σε κάτι digital freak πιτσιρικάδες που έρχονται..

Μίλαγα το πρωί με κάποιους πιτσιρικάδες 20-25. Ήθελαν ενημέρωση για κάτι "πολύ στα βαθιά"... Στην κουβέντα διαπίστωσα πόσο σοφή είναι η ρήση "όταν οι άνθρωποι σχεδιάζουν, ο Θεός γελάει"... Υπάρχει ελπίδα . Συν τις άλλοις περιμένω να δω τι θα πάθει η Αυστραλία από τους Κινέζους που ενώ είναι υπό την οικονομική επιρροή τους στην Α. Ασία μπήκε στην AUKUS. Αφέλεια των Αυστραλών... Ο θείος Σαμ "κείται μακράν" και δεν το ξέρουν...και η Ινδία καλοβλέπει την Ρωσία.

Ανατροπές - καταστροφές που λέει κ ο Τερζής... με την Ινδονησία να προετοιμάζεται για το κέντρο των Ασιατικών συναλλαγών και όχι μόνο Κάποια στιγμή θα αναπολούν τι τους προτείναμε  και θα κλαίνε που δεν πρόλαβαν. Και δεν προλαβαίνουν γιατί ο Μπάινετν θα τα κάνει όλα γιόλο. Ήδη το μήνυμα του Πούτιν με τις άδειες δεξαμενές αερίου και την αύξηση της τιμής του το έλαβαν την πρώτη στην ιστορία ρωσσοκινεζική άσκηση αμέσως μετά την ανακοίνωση της AUKUS και την έντονη απάντηση της Κίνας στις ΗΠΑ ως μήνυμα επίσης το έλαβαν.

Αλλά δεν είναι ακόμα η στιγμή του "μπαμ"... Έχουν να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες πρώτα... 2024-25 (να είμαστε γεροί να τα δούμε)...Καλώς ήλαθτε στην ΝΤΠ την κινέζικη όμως. Στον ύπνο τους έπιασαν μα τελείως; Και εδώ θα μπορούσε κάποιος να πει : Ρε μάστορα στην ΝΤΠ δεν είναι απαραίτητο ότι χωράει μόνο ένας... Δεν περνάει καν από το μυαλό  απουσία των Αμερικανών από αυτήν...

Όχι  αν χάσουν την παγκόσμια οικονομική υπεροχή και το δολάριο δεν αποτελεί πλέον παγκόσμιο ανταλλακτικό νόμισμα και αποθεματικό μέσο. Κάτι τέτοιο σημαίνει ή πόλεμος ή άτακτη υποχώρηση στο καβούκι τους άρα εκτός με την ΕΕ να κοιτά το συμφέρον της και να κάνει τεμενάδες ανατολικά λόγω ενέργειας αλλά και παραγωγής . Ο κόσμος είναι 2 έτη σε καραντίνα με μπλοκ στην κατανάλωση και η Κίνα επεκτάθηκε έως τώρα οικονομικά πέρυσι τέτοιον καιρό στην Τουρκία και φέτος στο Αφγανιστάν Πλάκα κάνουμε;; ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-Συν τις άλλοις περιμένω να δω τι θα πάθει η Αυστραλία από τους Κινέζους που ενώ είναι υπό την οικονομική επιρροή τους στην Α. Ασία μπήκε στην AUKUS. Αφέλεια των Αυστραλών... Ο θείος Σαμ "κείται μακράν" και δεν το ξέρουν...και η Ινδία καλοβλέπει την Ρωσία.

Απ: Οι ομαδάρχες στις παιδικές Χαρές των ΗΠΑ, Κίνας, Ρωσίας, και λοιπών παραμάγαζων συμπεριλαμβανομένης και της τρελογκόμενας Αυστραλίας, ξύνουν τα γαϊδουροκέφαλά τους με τις καταιγίδες που ξεκινούν διαρκώς από την Ανταρκτική και πλήττουν ανελέητα τον πλανήτη.
Διερωτώνται πως γίνεται να υπάρχει ενεργό "ηφαίστειο" σε απροσδιόριστο βάθος στην Ανταρκτική το οποίο λιώνοντας τους πάγους δημιουργεί διαρκώς τεράστιες νεφώσεις οι οποίες εξελίσσονται στην πορεία τους σε τρομακτικές καταιγίδες και Τυφώνες.

Ε




Ανώνυμος είπε...


Και εδώ για να έχετε μία μικρή ιδέα τι συνέβαινε κατακαλόκαιρο στην Κίνα αφ' ότου άρχισαν τα γυμνάσια.
https://www.youtube.com/watch?v=dLRGoWYNIPM

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όπως έχω γράψει πολλές φορές φίλε Ε...δεν θα βρουν πατρίδες να γυρίσουν. Γιατί νομίζεις τραγουδούσα τον Δεκέμβριο του 2014.....

ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ Vacation ΜΕ ΤON ERMH
ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ,ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΝΤΡΑΜΠΟΥΙ
ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ,ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ Eric Clapton ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Αυτό που βρίσκεται από κάτω στην Ανταρκτική δεν είναι "ηφαίστειο". Είναι το "θηλυκό" ταίρι του Λεβιάθαν....που κάποιοι αφού το έφτιαξαν σαν κατασκευή μετά την απενεργοποίησαν....όμως υπάρχει ένα μικρό "προβληματάκι"...το ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ...έχει αρχίσει και το "ξυπνά".

Εκεί ο γράφων έχει αφήσει την ..."σφραγίδα" του....στο πράσινο νησί της Λευκής Θάλασσας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαι πούσαι...κομμένες οι βουτιές στα παγωμένα νερά μέσο πέλαγα της Ανταρκτικής...προτιμώ τα θερμαινόμενα ύδατα στις φυσικές πισίνες της Ανταρκτικής. Εκεί που οι πυκνές φτελιές προσφέρουν πάντα σκιά, εκεί κοντά στην ρίζα του λευκού και λείου βράχου που αναβλύζει πάντα καθάριο νερό, γεμίζοντας τις φυσικές πισίνες , και το κελάρυσμα του ακούγεται σαν...τραγούδι.

Μμ. είπε...



¨Ώπα μεγάλε, σε πιάνω, αν και μέχρι Αιδηψό και Πόζαρ έφθασε η χάρι μου...
Τί μού θυμίζεις τώρα! Έξω να ουρλιάζουν ανέστιοι λύκοι και μέσα φανελένια θερμοκρασία και πανοραμικό παγωτό φιστίκι...

Ανώνυμος είπε...

-Αυτό που βρίσκεται από κάτω στην Ανταρκτική δεν είναι "ηφαίστειο". Είναι το "θηλυκό" ταίρι του Λεβιάθαν....που κάποιοι αφού το έφτιαξαν σαν κατασκευή μετά την απενεργοποίησαν....όμως υπάρχει ένα μικρό "προβληματάκι"...το ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ...έχει αρχίσει και το "ξυπνά".

Απ: Φίλε Λύκαστρε, το τι γίνεται αυτή τη στιγμή στην Ανταρκτική δεν περιγράφεται με λόγια. Τα Χαϊβάνια ξέρουν μόνο να κακαρίζουν σαν τις κότες και να λένε ότι δεν επιτρέπουμε σε κανένα να πάει πλέον στην Ανταρκτική. Κούνια που τους κούναγε να τους πει κανείς.
Κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στην Κίνα καταγράφεται και στην Ν.Αμερική.

Experts Say it Has Never Snowed That Much in The Andes – Despite Amazing 13 Feet of Snow in Just 2 Weeks Ski Stations Remain Closed Due to Corona in Argentina and Chile.

https://strangesounds.org/2020/07/record-snow-argentina-chile-andes-video.html

Το Τρίπατρο φάσγανο έχει πάρει ήδη ανέκκλητες εντολές και θα φτάσει μέχρι την Χαττούσα.


Ε

Ανώνυμος είπε...

-Kαι πούσαι...κομμένες οι βουτιές στα παγωμένα νερά μέσο πέλαγα της Ανταρκτικής...προτιμώ τα θερμαινόμενα ύδατα στις φυσικές πισίνες της Ανταρκτικής.

ΑΠ: Βουτιές στα μεσοπέλαγα είναι για τους νεοσύλλεκτους ...χαχα

Εκεί στο κέντρο του πανάρχαιου Ελεύθερου πολιτισμού όλα φτιάχνονται μόνο μιά φορά και μένουν αιωνίως αναλλοίωτα. Ακόμη και εκείνο το φωτεινό φάσγανο που κάποτε παρέλαβες παραμένει άθικτο στην θέση του μαζί με ένα κλειδί και μιά κινούμενη φωτογραφία.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτούς εκεί στην Χαττούσα τους χρωστάω και ένα εφτάρι σεισμό φίλε Ε. Διότι το ζητάει ο κωλαράκος τους.