ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ο Μητσοτάκης βλέπει Τουρκία -Οι στρατηγοί στην Αθήνα κάνουν πόλεμο.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Bravo Zulu doing Bravo Zulu things. Σε "έκτακτη" τακτική σύσκεψη έθεσε σε συναγερμό Στράτο, Αεροπόρια, Ναυτικό, Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ερυθρό Σταύρο, Προσκόπους, ΕΚΑΜ, ΕΜΑΚ, ΕΦΚΑ.

Μια διαρροή του ΓΕΕΘΑ για πολεμικό σκηνικό – απάντηση στις δηλώσεις Ερντογάν για τους μετανάστες, έκανε άνω κάτω το ΥΠΕΞ και το Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με επιλεκτική διαρροή από το γραφείο Τύπου του ΓΕΕΘΑ, στήθηκε σήμερα το απόγευμα σκηνικό πολέμου στον Ελληνικό Τύπο. Με πρωτοβουλία του στρατηγού Φλώρου, μετά τις δηλώσεις Ερντογάν, έγινε σύσκεψη των στρατηγών στην οποία αποφασίστηκε να τεθούν σε αυξημένη ετοιμότητα Ένοπλες Δυνάμεις, Αστυνομία και Λιμενικό, ήταν περίπου το μήνυμα.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Φλώρος ζήτησε αυξημένη ετοιμότητα όχι μόνο στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά επέκτεινε και σε Αστυνομία και Λιμενικό, με τη σύμφωνη γνώμη των αντίστοιχων αρχηγών.

Η είδηση προκάλεσε συναγερμό, κυρίως στο Παρίσι όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών, καθώς η χώρα μας έχει προσκληθεί για πρώτη φορά στην διάσκεψη για τη Λιβύη.

Δηλαδή την ώρα που υποτίθεται γίνεται ένας διάλογος στον οποίο συμμετέχει και η Τουρκία, η Ελλάδα θα εμφάνιζε πολεμική ετοιμότητα, ικανή να τινάξει τις συζητήσεις στον αέρα και να δώσει επιχειρήματα στον Ερντογάν.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι κραυγές από το Παρίσι ακούστηκαν μέχρι την Αθήνα κι έτσι το θέμα μαζεύτηκε τόσο από το Μαξίμου, όσο και από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο έβγαλε και διάψευση, με την ένδειξη ΕΠΕΙΓΟΝ:

«Από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διευκρινίζεται ότι η συνάντηση της Στρατιωτικής Ηγεσίας που συγκλήθηκε υπό τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ σημειώθηκε στο πλαίσιο των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιούνται σχετικώς με την κατάσταση στα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα».

Φήμες λένε ότι το επεισόδιο δεν θεωρείται καθόλου λήξαν και μάλιστα σε μια περίοδο που ξεκινάει η ετήσια συζήτηση για τις κρίσεις….

ΠΗΓΗ

 

 

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Ίδετε, φίλοιμου, και κάτι ΤΕΡΠΝΆ ΚΑΙ ΕΘΝΩΦΕΛΉ μαργαριτάρια που συνέλεξα σήμερα απ'το ιστοτυπολόγιο:

.........................................................................

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 1010 ΤΟΥ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΗΘΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ
ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

* * *

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ????????????????????????

* * *

ΕΡΩΤΗΣΗ

Μα η Κωνσταντινούπολη είναι 17 εκατομμύρια κόσμο 2 φορές περίπου η Ελλάδα !! Πώς θα γίνη ελληνική;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΘΑ ΓΙΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΒΑΠΤΊΣΘΗΗΚΑΝ ΤΟΎΡΚΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1924 ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΑΤΟΎΡΚ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΞΑΦΝΙΚΆ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΈΧΡΙ ΑΡΜΈΝΙΟΙ, ΛΑΖΟΙ, ΚΟΥΡΔΟΙ, ΑΡΑΒΕΣ, ΕΒΡΑΊΟΙ ΚΛΠ......ΚΑΙ ΘΑ ΛΈΝΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ. Ο ΕΡΝΤΟΚΛΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑΤΊ ΟΙ "ΤΟΎΡΚΟΙ" ΞΑΦΝΙΚΆ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΎΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ.....ΤΟΎΡΚΟΙ.
ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΦΟΒΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 1922 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.