ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Τι ωραία που είναι 3 το πρωί τις καθημερινές για βρώμικο και καφέ αν έχω αϋπνίες όταν δεν κυκλοφορεί σχεδόν κανένας παρά μόνο τα σκουπιδιάρικα.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Γήπεδο δεν πάω, μουσεία δεν πάω μέχρι να έρθουν τα γλυπτά από Βρετανία, γυμναστήριο δεν πάω, θέατρο δεν πάω σινεμά δεν πάω, σε κλειστούς χώρους δεν μπαίνω, ΜΜΜ δεν παίρνω, σούπερ μάρκετ δε πλησιάζω (τηλέφωνο και μου τα φέρνουν στην πόρτα μου, γλυτώνω και το κουβάλημα), ούτε εκκλησίες εκτός από ξωκλήσια που δεν βλέπει κανείς , κομμωτήριο δεν πάω κουρεύομαι μόνος μου
.
Τι ωραία που είναι 3 το πρωί τις καθημερινές για βρώμικο και καφέ αν έχω αϋπνίες όταν δεν κυκλοφορεί σχεδόν κανένας παρά μόνο τα σκουπιδιάρικα.!!! Και το πρωί ή το απόγευμα διαλειμματάκι και βόλτα στο βουνό ή στην θάλασσα. Αυτό δεν χάνεται.
 
Ζωάρα κάνω και δεν με νοιάζει τίποτε..παρά μόνο τσιγκουνεύομαι τα πεντάευρα για το ράπιντ όταν θα χρειάζεται. Παρακαλούνται οι συγγενείς στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι να έχουν όλοι πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα Για το τυπικό.
 
ΦώνταςΕννοείς πιστοποιητικό 3ης δόσης γιατί σε ένα μήνα οι δύο πρώτες δόσεις θα είναι άχρηστες, λέει η Pfizer και ο Μητσοτάκης.
Λυκ : Ότι  λέει ο νόμος Με ληγμενο πιστοποιητικό θα φάς μαζί με τον παππού  στις σκάλες. Όχι παίζουμε...χα χα χα χα Και αν αντιμιλήσει θα του βάλω να δει 10 λεπτά Παγώνη να μάθει έτσι όπως βγαίνει άσπρη σαν φάντασμά τώρα τελευταία από το fail μακιγιαζ

1 σχόλιο:

ΔΙΟ είπε...

Επειδή τα διαβάζω και ή ψεύτες πρέπει να είναι ή εκτός λογικής τι καταλαβαίνουμε από το παρακάτω
https://tvxs.gr/news/ellada/eody-allazei-systima-katagrafis-ton-thanaton-apo-covid

Συγκεκριμένα :
"Ειδικότερα, κατά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στον ΕΟΔΥ, ο Θεοκλής Ζαούτης αφού παραδέχθηκε την αύξηση των θανάτων ανέφερε ότι το θέμα είναι πολύπλοκο και μελετάται από τους επιστήμονες, ενώ ανακοίνωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν αλλαγές στην έκθεση του ΕΟΔΥ, ώστε να αποτυπώνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια η επιδημιολογική εικόνα."

Δηλαδή το αν πεθαίνει κόσμος εξαρτάται από το πως το παρουσιάζουμε?

"Σε αυτό το πλαίσιο θα καταγράφεται το ποσοστό των κρουσμάτων των διασωληνωμένων και των νεκρών στο σύνολο των εμβολιασμένων και στο σύνολο των ανεμβολίαστων."

Επειδή έχω χάσει τη μπάλα με τις αλλαγές ποιους θεωρούν εμβολιασμένους και ποιους ανεμβολίαστους με την τελευταία λογική τους? Και πως ακριβώς αλλάζει ο υπολογισμός, δηλαδή παλιά πως τον κάνανε και τώρα πως?

"Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, η χώρα μας ακολουθεί τον ορισμό του ΠΟΥ και καταγράφει ως νεκρούς covid όλους όσους έχουν διαγνωστεί θετικοί, χωρίς χρονικό περιορισμό"

Δηλαδή τι σημαινει χωρίς χρονικό περιορισμό?