ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

«RAPID τεστ λέγεται, όχι rabbit» δηλώνουν εκνευρισμένα τα κουνέλια της χώρας

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Σήμερα θα κάνουμε το ποιο σοβαρό σχόλιο...ενώ απολαμβάνουμε την φώτο. χα χα χα. Μικρός όταν ήμουν φοβόμουν τον κακό λύκο..Τώρα που μεγάλωσα φοβάμαι τα πρόβατα και τα...δίποδα κουνέλια. Από την άλλη όμως γνωρίζουμε ότι τα πρόβατα είναι αυτά είναι που συντηρούν και θέλουν όσο τίποτα άλλο, τον κακό λύκο.!!!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένα από το γεγονός ότι κάποιοι εξακολουθούν να αποκαλούν τα rapid test ως ‘rabbit test’ εμφανίζονται τα κουνέλια της χώρας, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις τους.

«Παιδιά, τι φάση; Κάνετε το τεστ για να δείτε αν είστε ο Μπαγκς Μπάνι;» δήλωσε εκπρόσωπος των θηλαστικών. «Δηλαδή δεν μας έφτανε που κάποιοι λέτε το εμβόλιο ΕΝβόλιο, τώρα ακούσαμε κι αυτό» είπε κουνώντας εκνευρισμένα τη μύτη του.

«RAPID, δηλαδή γρήγορο, όχι RABBIT. Εκτός αν είδατε τον νοσηλευτή να είναι ντυμένος Έλμερ Φαντ. Ή να σας έδωσαν μετά το τεστ κανένα καρότο» κατέληξε.

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Μμ. είπε...



Και που να ίδοις το επερχόμενο και τελικό αναμνηστικό εμβ., ώ Λυκ.
¨Σπίντι (όχι σπίτι) Γκονζάλες¨ θα λέγεται, ελληνιστί δε
μεθερμηνευόμενον ¨Έχε γεια, καημένε κόσμε!¨

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

χα χα χα χα χα γειά σου καλέ μου φίλε Μμ. Επτά Σπίντι θα τους καρφώσουνε να ξέρεις...ουτέ 3 ούτε 4 δόση αλλά 7 θα φάνε για να γίνουν στα αλήθεια Σπίντι.!! Και μια και έχουμε κέφια να τους δώσουμε και μια ιδέα....τέστ με γεύση καρότου να βγάλετε βρεεε ....rabit, rabbit, rabid, rapit...

χα χα χα χα. Έρχεται και Speedy.

https://tinyurl.com/cdhvkm3c

Μμ2 είπε...



Αχ, που είναι εκείνες οι χρυσές του Μπατσόκ ημέρες. Αυτή ήταν ζωάρα.
Δεν προλάβαινες να βήξεις κι έπαιρνες μια συνταξάρα νάαααα!
Κι όχι τώρα που μ'ένα συναχάκι σε βάζουν καραντίνα και σού κόβουνε
και τον μισθό. Αααάχ!,,

Υ.Γ.
θα πάω στην ζούγκλα με τον Ταρζάν εγώ, τέλος. Εκεί δεν τού περνάει κανενός κοροϊδοϊού. Τον τρώνε τ'άγρια θηρία της. Κι όχι τα θηρία του πολιτισμού όπως εδώ που τρώνε μόνο ανθρώπους αφού τους εμβολιάσουν πρώτα.