ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Η ζημιά για το πολιτικό σύστημα της Αυστρίας ήδη έχει γίνει και θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παρακολουθώ και διαβάζω όσα γίνονται στην Αυστρία όπως ΕΔΩ. Ήδη η διαχρονική "ρετσινιά" που κουβαλούν Αυστρία και Γερμανία είναι το καλύτερο όπλο κατά της υποχρεωτικότητας και της επιβολής

Οι συμμετέχοντες είχαν φορέσει, μεταξύ άλλων, κίτρινα αστέρια με τις λέξεις «ανεμβολίαστοι», αλλά και αφίσες με λέξεις όπως «Έτσι ξεκίνησε το 1938» ή «Schallenberg = Mengele». Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι συλλήψεις έγιναν τόσο για διοικητικά αδικήματα όσο και ποινικά για αντίσταση στην κρατική βία. Υπήρξαν επίσης αναφορές για παραβιάσεις του Διατάγματος Μέτρων Covid και του Απαγορευτικού Νόμου.
 
Η χρήση κίτρινων αστεριών με τις λέξεις «Μη εμβολιασμένοι» είναι μια προσπάθεια ταύτισης με τα θύματα του ναζιστικού καθεστώτος. «Αυτό όχι μόνο είναι εντελώς άγευστο, αλλά υποτιμά τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών και προσβάλλει τα εκατομμύρια των θυμάτων της ναζιστικής δικτατορίας και τις οικογένειές τους», είπε ο Nehammer.
 
Έτσι προσπάθησε να το αντιμετωπίσει ο Nehammer αλλά η ζημιά για το πολιτικό σύστημα της Αυστρίας ήδη έχει γίνει και θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Οι μνήμες για πρώτη φορά δημόσια ξύπνησαν. Όταν μέρος του λαού σε αποκαλεί δημόσια ναζιστή και η εικόνα προβάλλεται παγκόσμια ως πολιτικός έληξες. Σκεφτείτε ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε στον Κουρτς, ούτε στον Ορμπάν ούτε στην Λεπέν. Έγινε όμως στην ηγεσία της ΧΑ και η κατάληξη ήταν η φυλάκιση τους.
 
Οι εμμονικοί και "πειραγμένοι" τύποι όπως ο Σουαμπ δεν τα έχουν λάβει υπόψιν και φυσικά δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από την ιστορία τους.

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Political correct as political (nazi)clearness;;;

Πού να φαντασθείη και ο καταστροφικός Χίτλερ ότι κατά βάθος
ήταν δημοκρατικός!
Είναι αυτό άλλωστε που εδήλωνε και ο μέγας διανοητής Νίτσε:
¨Ότι δεν επρόλαβε ειπείν ο αποθανών (ναζιστής) πατήρ
το λέγει ο (δημοκρατικός) υιός του.¨

Κυριακάτικαι καλημέραι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα και σε σένα καλέ μου φίλε...να έχεις μια όμορφη Κυριακάτικη μέρα.