ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Τροποποίηση στο Μ4 του Λιμενικού Σώματος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην φωτογραφία άνωθεν βλέπουμε μια ενδιαφέρουσα τροποποίηση σε αυτό το Μ4 του Λιμενικού Σώματος, με (κάπως πρόχειρα) κομμένο το εμπρόσθιο στόχαστρο. Το πρώτο είναι M4 με sight holografik σιγαστήρα, φακό, και PQ BOX laser.

Βλέπουμε ότι βάλανε και διόπτρα , αλλά και γιατί να μην βάλουν διόπτρα σε Μ4;! Σημεία αναγνώρισης του SR25 (που σε ελληνική υπηρεσία έχει η ΕΚΑΜ) -κάννη 20" χωρίς φλογοκρυπτη -"free float" δακτύλιος συγκράτησης χειροφυλακτήρα -"ρομβοειδής" διαστάσεων "AR10" κορμός -κοντάκι "Α2" Μ110 SASS (στην "ναυτική" ονομασία..... Mk11) στην Ελλάδα έχει η ΔΥΚ. Ξεχωρίζουν εύκολα από το καφέ τους χρώμα, τον φλογοκρυπτη στην άκρη της κάννης και το ρυθμιζόμενο σε μήκος κοντάκι. 

Φυσικά, και τα δύο όπλα (πρακτικά το Μ110/Mk11 είναι εξελικτικοί απόγονοι του SR25) μπορούν να δεχτούν τον χαρακτηριστικό σιγαστήρα

5 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Θειο θελω και γω ενα οπλακι εστω και σκετο χωρις διοπτρες.
Γινεται η θα με καταγγειλουν οι Μ.Κ.Ο?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γράψε τις ΜΚΟ φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ στα παλαιότερα των υποδημάτων σου. χα χα χα Εντάξει ανηψούδι μ ;;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε καλημερα το καλυτερο οπλο ειναι η θεληση μας,οι καλυτερες σφαιρες οι σκεψεις μας.
Η δικη μου θεληση ειναι σταθερη δεν θα αλλαξει απο την στιγμη που συνειδητοποιησα με τι καθικια εχω να κανω.
Οι σφαιρες σταθερα γραφουν επανω Οδυσσεας δεν θα βαλω φθηνοτερες και με αυτες θα τους γαμησω το ταμ-τιριρι.
Τις Μ.Κ.Ο τις γραφω στα αρχιδια μου στα παπουτσια σβηνουν,οσο γι αυτα τα μουνακια που λεν οτι κυβερνουν αλλα και αυτους που τους στηριζουν απο διαφορα ποστα θα τους σβησω το χαμογελο.
Οσοι τα διαβασουν και νομισουν οτι ειναι ενα ξεσπασμα συναισθηματικο εχω να πω οτι ηδη εχουν αργησει να αρχισουν να σκεφτονται διαφορετικα γιατι καποιος εκει εξω θελει να τους εξαφανισει ψυχικα και σωματικα.
Οποιος δεν θελει ας γινει γιουσουφακι.
Τα καλυτερα οπλα λοιπον ειμαστε εμεις βαλτε σφαιρες παιδες μας παιρνουν το ειναι μας μας παιρνουν την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Υ.Γ.Κανω για δημαγωγος συμφωνεις?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...πολύ σωστό σε βρίσκω. Εκτός όμως από την θέληση μας πρέπει όμως να είμαστε και οργανωμένοι..να έχουμε σχέδιο, στρατηγική....και να είμαστε "αόρατοι". Το σύστημα δεν μπορεί να πολεμήσει..ότι δεν μπορεί να δει να καταλάβει...να εντοπίσει.

Θέλει πονηριά όπως είπες και εσύ. Και να είμαστε ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ..αν δεν μπορούν να προβλέψουν τις κινήσεις μας...δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ναι ετσι ειναι αφου γινει αυτο που ειπα θα αρχισεις να ψαχνεις τους ομοιους σου μετα ερχεται η αργανωση ολων και τελος ο συντονισμος.
Ο συντονισμος των ΕΛΛΗΝΩΝ ειναι το κλειδι.
Οποιο μυαλο σκεφτηκε αυτο το σχεδιο εκανε ενα λαθος μας ξυπνησε,τωρα θα υποστει την καταστροφη.
Οσο παλι γι αυτους που νομιζουν οτι εχουμε σαλταρει και λεμε μαλακιες να πω το εξης,κανενας δεν θα σας σωσει αδικα περιμενετε καθε μερα σας θα ειναι και χειροτερη,παρτε εσεις την αποφαση για δραση και αν ακομη αποτυχετε εχετε κερδισει την ελευθερια σας χωρις αυτην τιποτα αλλο δεν σας ανηκει.

Υ.Γ.Σημερα ανεβηκα επιπεδο αντε φτανει τωρα παω να βαλω το χαλι στο σπιτι τα παιδια περιμενουν.