ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Η προσπάθεια σας να μείνει το ΠΝ χωρίς LRSAM απέτυχε. Χωνέψτε το.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H Πτώση & Διάστρεμμα δεν άντεξε. Έφαγε την ιστορική σφαλιάρα της και μετά από δυο μήνες ψάχνεται στη γκλίτσα του τσομπάνη πάλι.

"Αν ο ASTER 30 κατασκευαστεί 100% στη Γαλλία, τι θα πάρουμε πίσω; ΟΚ, θα πάρουμε ASTER. Αν αγοράζαμε CAMM ER (για HF2, Arrowhead 140, FREMM IT, SIGMA) τότε θα είχαμε ίσως μέχρι και γραμμή συναρμολόγησης-παραγωγής" επισημαίνει η Φθήση.

Και συν τις άλλης τη μία μέρα βγαίνει άρθρο ποταμός από Ναύαρχο που δεν συμπαθεί τα "πλωτά ραντάρ" και τους "πυραύλους που κάνουν ψαλίδια" για την ελληνική βιομηχανική συμμετοχή. Την αμέσως επόμενη βγαίνει άρθρο για πρόβλημα στην ελληνική συμμετοχή ακριβώς για τους "πυραύλους που κάνουν ψαλίδια". Συμπτώσεις ή κάτι μαγειρεύετε;;

Αν δε βάλει το ΠΝ σε ΟΛΑ τα στελέχη του σκόρδα στα αρχίδια, FDI δε βλέπουμε ούτε το 2035...με τους καλόψυχους τ.ναυάρχους που έχουμε μπλέξει!!! Το έχουμε πει από τη μέρα που επιλέχτηκαν οι FDI. Θα λένε σχεδόν κάθε μέρα, οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου. Οι άνθρωποι είναι η προσωποποίηση της ξεφτίλας. Τους πόνεσε πολύ που δεν επιλέχτηκαν οι "τράτες", και μαζί με αυτές χάθηκε και το χαρτζιλίκι.

Η προσπάθεια σας να μείνει το ΠΝ χωρίς LRSAM απέτυχε. Χωνέψτε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: