ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΑΝ ισχύουν τα δημοσιεύματα, φαίνεται ότι οι αρχηγοί πληρώνουν το Μίμη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όταν γράφτηκαν αντίστοιχα από τον Καρβουνόπουλο* , θεωρήθηκαν ως μη γενόμενα λόγω της πολιτικής θέσης του δημοσιογράφου. Τώρα, τι;; Υποστηρίζει και η ΕΣΤΙΑ τον ΣΥΡΙΖΑ;; Τα ύστερα του κόσμου...Στο δια ταύτα: ΑΝ ισχύουν τα δημοσιεύματα, φαίνεται ότι οι αρχηγοί πληρώνουν το Μίμη.

Πέραν της ουσίας, υπάρχει και το "αισθητικό" μέρος της είδησης. Η έκφραση "παράκεντρα του Πενταγώνου" σε πολυτονικό συνοδευόμενη από φώτο ενστόλων παραπέμπει τον αναγνώστη σε ένα νοερό ταξίδι στο χρόνο. Σε Φρ(ειδερ)ίκη και "παλατιανές συνομωσίες".

Υπονομεύουν την Ελλάδα όλα αυτά.... Το ΝΑΤΟ ουδέτερο είναι και θα προτιμήσει τη μοιρασιά δια της διπλωματικής οδού. Εκεί οδηγούν όλα αυτά- φοβάμαι μη μας μπλέξουν και σε παγκόσμια κρίση .

* Για τον Καρβουνόπουλο  αυτό που ξέρω είναι ότι αντί να σχολιάζονται οι ειδήσεις-ρεπορταζ του σχολιάζονται -μάλλον σκόπιμα- οι πολιτικές τοποθετήσεις του. Γράφανε οι έγκριτοι 2000 άρθρα με τιμές φρεγατών και θάψιμο της Γαλλικής πρότασης. Ξυπνάμε ένα πρωί και λέει ο καρβουνο : έκλεισαν 3 μπελάρα με 3 κορβέτες και τους έστειλε όλους τους απίθανους πάλι στα θρανία να μάθουν δημοσιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: