ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε σήμερα το τελευταίο χαρτί της πιο αποτυχημένης πολιτικής καριέρας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε σήμερα το τελευταίο χαρτί της πιο αποτυχημένης πολιτικής καριέρας. Είναι το τελευταίο που θα κάνει, πριν την παταγώδη πτώση του. Η γλώσσα του σώματος είπε ότι μάλλον καταλαβαίνει τι τον περιμένει. Σούπα το διάγγελμα.......Ένα τεράστιο Γαμιοτάκη Μητσιέσαι πλανάται πάνω από την χώρα.

Oι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί ειδικά οι εκτός υπηρεσίας μένουν εκτός κλειστών χώρων. Καταλαβαίνετε Σπίτι τους !!!! Ευτυχώς το netflix με γλίτωσε από τα σινέ και ο γύρος από τα γυμναστήρια, αλλά ότι θα τρώω πόρτα από νεωκόρο δεν το περίμενα, χα χα χα χα. Λυπάμαι πάτερ αλλά το δεκάευρο πήγε στο ράπιντ .Δεν έχω άλλα για παγκάρι και κερί. Την ευχή σας. Το κυλιόμενο ωράριο στο δημόσιο με άρεσε κάπως.

Ρε παπάρα Κούλη , δεν μπαίνω σε κλειστούς χώρους από την αρχή της πανδημίας τώρα θα μπω;;Κεριάκο στο 28% έπεσες αυτήν την εβδομάδα;;Τι έχει ο Πολάκης και χαμογελά πατέρα;; Αν και  το 28 πολύ είναι ! Καθίστε να δούμε τι θα πει η Ametron Paralisis τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που ενισχύει το ΕΣΥ βγάζοντας σε αναστολή υγειονομικούς.!!!

Όσο έμποροι και επιχειρηματίες ανέχονται τον παραλογισμό του rapid test και τον διαχωρισμό των πολιτών δεν πρόκειται να τους δώσω ούτε ένα Ευρώ. Αν δεν έχουν το θάρρος να κλείσουν τα μαγαζιά τους για όσο χρειαστεί να παραλύσει το σύμπαν ας πάρουν το ρίσκο να τα κλείσουν για πάντα. Ο καθένας ας πάρει πλέον την ευθύνη του .

Εμβόλια δεν επιτρέπεται να γίνονται εν μέσω επιδημίας. Οι ιοί αμυνόμενοι, μεταλλάσσονται. Μόνο φάρμακα και αγωγή ενδυναμώσεως της αμύνης του οργανισμού. Αυτό είναι το μυστικό και όλοι το θάβουν, επειδή είναι πολλά τα λεφτά και γρήγορη η μείωση και υποταγή του πληθυσμού, όπως ορίζουν και απαιτούν οι πλάκες της Τζώρτζια.. 

Υ.Γ  Που τους είδε 7000000 εμβολιασμένους απορώ.!!! Τόσοι δεν είναι όλοι κι όλοι οι κάτοικοι της χώρας .Να μετρηθούμε δεν βγαίνει και πόσοι έχουν νόσησης... τα παιδιά... Πόσοι είμαστε να μετρηθούμε και να δείτε μετά γέλια.

3 σχόλια:

Μμ. είπε...


Ο δολοφόνος με το βελόνι
δεν κωλώνει, και το δηλώνει!

Κουμπαράς κεραμένιος άδειος, ο ψυχάκιας αντινατιβιστής.
Σε λίγο και σπασμένος.

Ο ένας πιτσαδόρος
ο άλλος νελιβεράς...
Με τέτοιους ξεφωνημένους
πορδυπουργούς που πας,
κακομοίρα Ελλάς!

Ανώνυμος είπε...

Αποτυχημένη καριέρα;

Λάθος!!! Λίαν επιτυχημένη. Είπε ότι θα ξεπατώσει την Ελλάδα ("θα πολεμήσει τον νατιβισμό"), και το έκανε σε μεγάλο βαθμό. (Και μην ανησυχείτε που θα το χάσουμε το ζαβό, διότι θα συνεχίσει την κατεδάφιση της χώρας ο επόμενος.)

Μην έχετε αυταπάτες! Οι πρώτης γραμμής πολιτικοί των τελευταίων ετών (και υποψήφιοι πρωθυπουργοί) δεν ενδιαφέρονται ούτε γιά ψήφους, ούτε γιά δημοσκοπικά ποσοστά. (Άσχετο τί -δήθεν- "διαρρέουν" προς τα φιλικά τους ΜΜΕ.) Έρχονται, κάνουν τη βρωμοδουλειά, και φεύγουν - με τα "μαύρα" λεφτά της αμοιβής τους να περιμένουν σε "εξωχώριες" προς Παναμά μεριά. Μετά, έρχονται οι επόμενοι του ιδίου φυράματος. Κομμάντος αυτοκτονίας, μ' άλλα λόγια.
Αυτά προστάζουν οι μυστικές "λέσχες", κι αυτό πρέπει να το καταλάβει ΚΑΘΕ ψηφοφόρος.

Αυτοί που έχουν πρόβλημα επανεκλογής είναι οι επαρχιώτες βουλευτές, διότι αυτοί θα φάνε και το ξύλο στην τελική. (Μαζί με τα κομματόσκυλα, που νομίζουν πως είναι έξυπνα, επειδή γλείφουν το γκουβέρνο.) Ο Μητσό χέστηκε γιά πολιτικές καριέρες και προεκλογικά μπαλκόνια. Έχει να φάνε και τα τρισέγγονά του πλέον. Άσε που όλο και σε κάποια ΜΚΟ θα χωθεί όλο το σόϊ, γιά να ροκανίζουν Ευρωπαϊκά χρήματα.

ΑΡΡ. είπε...



Εμβόλια, τα σύγχρονα (μαζί με τις ψήφους) προσκυνοχάρτια του Ιμπραήμ.
Για τα οποία ο Κολοκοτρώνης ως πρώτη φορά φοβηθείς για την έκβασί του απελευθερωτικού τότε αγώνος ήταν κάθετος: ¨Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.¨