ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Αναζητούνται λύσεις, ο Θυμός να γίνει δημιουργικός!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :;

Φόβος vs Θυμός 

Για τους καινούργιους και παλιούς νεόπτωχους και τους ανέργους, δεν έχει και πολύ σημασία εάν για την νέα κριση φταίει μισό ο κορονοϊός και μισό η κυβέρνηση Μητσοτάκη – σημασία θα έχει ποιος και πώς θα διαχειριστεί τις επόμενες που έπονται και ποιος μπορεί να δώσει λύσεις!
 
Και πάνω σε αυτή την αμείλικτη πραγματικότητα, κανένα επικοινωνιακό τερτίπι και μέσο δεν θα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα που διαμορφώνουν σήμερα 5 κόμματα και 2 στρατηγικές (και ένα "παρών") , Πόσο μάλλον όταν αυτά γίνουν 9 ή 10. Πάλι με δύο στρατηγικές (και ένα ωσεί παρών) θα υπάρχουν:
 
Η νεοφιλελε ανοσία αγέλης στην οικονομία, που δεν έχει κανένα μέλλον, αυτό φαίνεται πλέον καθαρά όσο σφίγγονται τα ζωνάρια μέχρι ασφυξίας από την πείνα που θα πέσει μέσα σε αυτόν τον χειμώνα με τρεις κρίσεις (υγειονομική, στα εθνικά θέματα και οικονομική/ενεργειακή) να συγκλίνουν σε μια "τέλεια καταιγίδα". 
 
Και το ανάποδο της.
 
Άρα το ματσάκι θα παιχτεί ανάμεσα στον Φόβο και τον Θυμό, ενδεχομένως πάλι μέσα σε συνθήκες lockdown, βολεύει τους ήδη κυβερνώντες για να κερδίζουν χρόνο επικοινωνιακής διαχείρισης.
Αναζητούνται λύσεις ο Θυμός να γίνει δημιουργικός! Με λύσεις χειροπιαστές, ενδεχομένως και πρωτόγνωρες και με δεδομένο ότι το ταμείο είναι ήδη πολύ μείον. Και τα λεφτά των" πακέτων διάσωσης" όνειρο θερινής νυκτός του 21.
 
Από άχρονες αναλύσεις και επιδείξεις ταυτοτήτων ή πιστοποιητικών petigree άνευ ουσιαστικού περιεχομένου, πήξαμε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βεβαιως πρεπει να γινει δημιουργικος σφαζοντας ολο τον κρατικο μηχανισμο που ειναι αντιδημιουργικος.

Μμ. είπε...



Ένας Κουρουμπλής εγώ λέω θα μας σώσει. Το εμβληματικό μούτρο της γερμανοτσολιαδίστικης αριστεροστρόφου και αναπήρου αντιπολιτεύσεως. ¨Τί δεν βλέπουν τα ματάκια μου στην αντινατιβέ Μπανανία! Μέχρι και τον ΓΑΠολάζαρο εμβολιοεξορκιστή!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ένας Κουρουμπλής εγώ λέω θα μας σώσει."

Φτου φτου φτου φτύσε τον κόρφο σου φίλε Μμ. Αλί αλί και τρισαλί μετά.

Μπάμπης είπε...

Ε ρε παιδιά δε χρειάζεται και ο Κουρουμπλής; Ποιός θα κάνει την
αυτοψία;
Χαίρετε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Μπάμπη...αν έρθει και ο Κουρουμπλής τότε θα γίνουμε όπως η παροιμία που λέει :

"Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος".