ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ρε θα ξυπνήσετε την Θέτιδα με αυτά που γράφετε και θα κατέβει στην γη να παίρνει κεφάλια και επειδή δεν βλέπει φοβάμαι μην πάρει σε λάθος άτομα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από έγκυρη σελίδα και μεγάλης αναγνωσιμότητας  ΕΔΩ ρεπορτάζ για την "σύλληψη¨ Αντωνιάδη.

(... Από την εισαγγελία διατάχθηκε την περασμένη Τρίτη κατεπείγουσα προκαταρτική έρευνα για τυχόν παράβαση του 291 ΠΚ (διασπορά ψ. ε), στο πλαίσιο της οποίας, διατάχθηκε και η σύλληψη (!!!!!) του δικηγόρου με τη διαδικασία του αυτοφώρου (!!!!!). Μόλις ωστόσο διαπιστώθηκε (!!!) η ιδιότητά του αφέθηκε ελεύθερος λόγω του ότι οι δικηγόροι έχουν ειδική δωσιδικία...)
και συμπληρώνει στην αμέσως επόμενη παράγραφο .....Σήμερα η σχετική δικογραφία επέστρεψε στην εισαγγελία Πρωτοδικών θα κρίνει εάν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης ή εάν θα συνεχίσει την προκαταρκτική έρευνα....)
 
Σε προκαταρκτική εξέταση και σε κλήση για παροχή έγγραφων εξηγήσεων (χωρίς ποινική δίωξη ) διατάχθηκε σύλληψη;; Και αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του εισαγγελέα καθότι ήταν δικηγόρος και πριν γυρίσει η δικογραφία πίσω ώστε να αποφασίσει αυτός αν θα ασκήσει ποινική δίωξη ή όχι.
 
Βάλτε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ .... ρε θα ξυπνήσετε την Θέτιδα με αυτά που γράφετε και θα κατέβει στην γη να παίρνει κεφάλια και επειδή δεν βλέπει φοβάμαι μην πάρει σε λάθος άτομα.
 
Οκ....ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική δεν άσκησε δίωξη ... προς τι η σύλληψη η εντολή να αφεθεί μετά ελεύθερος λες και δεν ήξεραν ότι είναι δικηγόρος. Υπήρξε άλλο αυτόφωρο έγκλημα ;;;; Του επιδόθηκε κλήση. Την τρίτη την άσκησε χθές ήταν Τετάρτη .Πότε πια έγιναν όλα αυτά;; Μιλάμε παρανοϊκά πράγματα γίνονται ή γραφουν.


1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Όταν σημάνη η εγγίζουσα ήδη ώρα της λυτρωτικής ελληνοτουρκικής συρράξεως,
- ήτις θα μας αιφνιδιάσει και εκπλήξει χρονικώς -
τότε δεν θα έχωμε πλέον μεταπολιτευτική κιναιδοκυβέρνησι,
δηλαδή θα έχωμε επί τέλους πραγματική, ελληνική επιστρατευμένην κυβέρνησι.
Ευελπίσωμεν.