ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Σουηδία:Από τους 23 νεκρούς από κορωνοϊό οι 20 ήταν εμβολιασμένοι

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όλο και περισσότεροι, αρχίζουν να βλέπουν την ωμή πραγματικότητα…Ακόμα και αυτός ο "πειραγμένος" ο Klaus Schwab που δεν έχει διδαχθεί τίποτα από την ιστορία του, θα αναγκαστεί αν ζήσει ακόμα αρκετά να την ξαναζήσει σε πιο σκληρή βερσιόν.


 

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 42, μόνο 3 από τα 23 άτομα που καταγράφηκαν ως νεκροί από τον covid-19 ήταν ανεμβολίαστοι. Αυτό δείχνει η τελευταία εβδομαδιαία έκθεση της Σουηδικής Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας.

Λόγω της καθυστέρησης στην αναφορά επιβεβαιωμένων θανάτων, οι αναλύσεις στην εβδομαδιαία αναφορά επικεντρώνονται κυρίως σε στοιχεία που αφορούν τους νεκρούς έως και πριν από δύο εβδομάδες.

"Για την εβδομάδα 42, 23 επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν μέχρι στιγμής αναφερθεί νεκρά. Από αυτά, τα 3 ήταν ανεμβολίαστα", γράφει το FHM.

Τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες, ο μέσος όρος ήταν 40 θάνατοι την εβδομάδα. Από τους αναφερθέντες θανάτους την εβδομάδα 42, 18 θάνατοι αναφέρθηκαν σε άτομα με κατ' οίκον φροντίδα ή σε οίκους ευγηρίας. Η μέση ηλικία για όλους τους θανάτους ήταν 83 έτη για τις εβδομάδες 39-42 και 82 έτη για ολόκληρη την πανδημία.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 42, η θνησιμότητα ήταν εντός του φυσιολογικού εύρους για την εποχή σύμφωνα με το μοντέλο υπερβάλλουσας θνησιμότητας EuroMoMo, γράφει το FHM.

Συντακτική ομάδα

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνεπώς οι Εβραίοι δεν τα ξέρουν όλα, ούτε είναι πίσω από όλα, μάλλον είναι οι Σουηδοί…..😜

αν διαβάζατε και λίγο καλύτερα εκεί στο λυκαστρο τις στατιστικές και τα στοιχεία δεν θα εισασταν τόσο μεροληπτικοί!🥸

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ρε δεν γαμιέσαι να ασπρίσεις λέω εγώ που θα μας πεις ότι είμαστε και μεροληπτικοί. Πάνε ρε χαχόλι να διαβάσεις Σκαι και Star για να βρεις αντικειμενικότητα.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Χαχχαχχαχα καλημερα Λυκαστρε με συνοπτικες διαδικασιες τον καθαρισες,ασε το παιδι να μιλησει
Το ηθελε το γαμησι ετσι?

Μμ. είπε...



Κορωνοαντίδοτο σε αναμνηστικό υπόθετο με χρώματα λοατκί. Αποκλειστικά και υποχρεωτικά για λαθροΠάκια, γύφτους και πιθηκάκια.