ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Οι Βρετανοί... λάτρεψαν τον Μητσοτάκη και τον θέλουν για δικό τους πρωθυπουργό! Τα μηνύματα που του έστειλαν

ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όλο αυτό μου θυμίζει ένα τραγουδάκι που λέγαμε παιδιά.. Άγγλοι : " σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο" και εμείς απαντάμε στους οπισθογεμείς..." μας πήρατε, μας πήρατε, βαρέλι δίχως πάτο". Τους ζήτησε πίσω τα γλυπτά και οι Βρετανοί με το γνωστό φλεγματικό τους χιούμορ τον γλέντησαν κανονικότατα.

Ο πρωθυπουργός μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ITV, «Good Morning Britain», έκλεψε τις καρδιές των βρετανών τηλεθεατών, οι οποίοι με μηνύματά τους στην εκπομπή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησαν... ανταλλαγή πρωθυπουργών μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Λονδίνο στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Βρετανό ομόλογό του, Boris Johnson όμως, ενώ ο Ελληνας πολιτικός μεταξύ άλλων ζητάει να επιστραφούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα... οι Βρετανοί ζήτησαν τη δική του παραμονή ως ηγέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Ο πρωθυπουργός μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ITV, «Good Morning Britain», έκλεψε τις καρδιές των βρετανών τηλεθεατών, οι οποίοι με μηνύματά τους στην εκπομπή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησαν... ανταλλαγή πρωθυπουργών μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας!

Οι παρουσιαστές δεν πίστευαν στα μάτια τους από τα μηνύματα που λάμβαναν από τους τηλεθεατές και ξέσπασαν στα γέλια διαβάζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο «εκλεκτός» τους για πρωθυπουργός του κράτους.

Σχολιάζοντας τα όσα έστελναν οι τηλεθεατές της εκπομπής μίλησαν για κύμα αγάπης προς τον Έλληνα πρωθυπουργό: «Ήταν αξιαγάπητος», είπε η μια από τις δυο παρουσιάστριες.

Και άρχισαν να διαβάζουν μηνύματα: «Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος άνθρωπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», ήταν μερικά από τα μηνύματα που διάβασαν στον αέρα της εκπομπής.

Και κατέληξαν σχολιάζοντας και οι τέσσερις συντελεστές της εκπομπής: «Απ’ ότι φαίνεται θα τον ψηφίζαμε όλοι». Μάλιστα μια από τις παρουσιάστριες είπε... συγκρίνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη (προφανώς με τον Μπόρις Τζόνσον): «Είναι ωραίο να ακούς κάποιον να λέει πράγματα που βγάζουν νόημα. Αφήστε που ήρθε εδώ! Ήταν εδώ! Και μας έδωσε συνέντευξη».

ΠΗΓΗ : www.bankingnews.gr

2 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Να παει να μην αφησει τιποτα ορθιο ετσι τελειωνουν οι πολιτισμοι πεφτει ενας τετοιος μετεωριτης και στοπ.

ΑΡΡ. είπε...



Εξεπίτηδες έπιασε στο στόμα του και τα ¨γλυπτά¨ ο χαζοχαρούμενος διακοπιστής γκαντέμης. για να το ¨κάψη¨ το θέμα. Όπερ και εγένετο δυστυχώς. Έχομε άλλο ένα δηλαδή εδώ εθνικό ολοκαύτωμα-αυτογκόλ -εσκεμμένο;- της ελληνικής σαχλοκρατίας. Χμ! Αι Αλβιόνιαι λούγκραι βγάζουν τα διεστραμμένα αποικιοκρατικά απωθημένα τους πασιχαρείς και όντες ανελέητα σαρκαστικοί σε κάτι τέτοια καθυστερημένα πρωθυπουργικά ανδρείκελα. Σαν σημαδεμένα τραπουλόχαρτα τους ξεχωρίζουν και τους ¨χορεύουν.¨ Αντίθετα κάτι χιτλεροσουλτάνους υπολήπτονται και υπολογίζουν τα μέγιστα. Και γαρ οι τελευταίοι ως ηγέται είναι τουλάχιστον σοβαροί και συνεπείς παράφρονες και όχι ασπόνδυλοι αποικιακοί ντελιβεράδες.

.