ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Tι νομίζετε ότι είναι το Great Reset;; Αποτελεί το β΄μέρος της πολιτικής διαχείρισης του Γ΄Π.Π.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η αύξηση ή η μείωση των τιμών γνωρίζουν οι πάντες πως καθορίζεται ως ένα μεγάλο βαθμό από την προσφορά και την ζήτηση της αγοράς...Στην παγκόσμια οικονομία εν μέσω πανδημίας και γενικευμένου lock down με ελάχιστη οικονομική δραστηριότητα παρακολουθούμε το τρελό ράλλυ τιμών σε βασικές ύλες και προϊόντων ενέργειας..

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα των εγκληματιών κεντρικών τραπεζών (και αυτές ανήκουν σε συγκεκριμένα άτομα) όπου μέσα από τα περιβόητα μη συμβατικά μέτρα νομισματικής πολιτικής -ποσοτικής χαλάρωσης δημιουργούν χρήμα και ψωνίζουν ότι γουστάρουν δίχως κανέναν έλεγχο και καμία απολογία...

Τα καλύτερα έρχονται ετοιμαστείτε για το απόλυτο τραπεζικό και οικονομικό χάος που φέρνουν...Tι νομίζετε ότι είναι το Great Reset;;... Αποτελεί το β΄μέρος της πολιτικής διαχείρισης του Γ΄Π.Π. στο γ΄μέρος μέρος της ίδιας πολιτικής διαχείρισης θα αρχίσει η προπαγάνδα, ότι φταίει η Ρωσία...εκτός όμως από την πολιτική διαχείριση του Γ'.Π.Π υπάρχει και η στρατιωτική διαχείρισή.!

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ (ΠΑΡΑ)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

Το μασωνοτουρκοπροσκυνημένο πολιτικό μας προσωπικό έχει ήσυχο την συνείδησί του. Ωρκισμένοι και συνειδητοί προδόται, ως και εκπαιδευμένοι μισέλληνες, γραυκύλοι υπεργολάβοι όντες των αποικιοκρατών εντολέων των, ξέρουν ότι αποστολήν έχουν μόνο το βασανίζειν και κατατυραννείν τον λαόν (όπως και ευνουχίζειν το πατριωτικόν-εθνικόν φρόνημα αυτού) μέχρι τελικής εξοντώσεως. Και γαρ η σημερινή παγκοσμιοποιημένη - και ουδόλως ελληνική αλλά άκρως ανθελληνική - ΠΑΡΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το μεταμοντέρνο κρυπτοκοαναρχομμουνιστικό όπιο των λαών και είναι
η ανεπαίσθητος αργή ευθανασία των εθνών και των εθνικών πολιτισμών.

ΔΙΟ είπε...

Έχω ενημέρωση από τους αγρότες που διαμαρτύρονται και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ρευστό. Συγκεκριμένα για να ξεκινήσουν την παραγωγή ζητάνε πρώτα κάλυψη του κόστους από τους μεσάζοντες, από εκεί και πέρα δεν μπορούν να έχουν καμία δυνατότητα διαπραγμάτευσης και την τιμή πώλησης των προϊόντων την καθορίζει ο μεσάζοντας...

Η προδοσία βέβαια είναι απίστευτα βαθιά γιατί έχουν σκοτώσει τους συνανθρώπους τους οι επιστήμονες πρώτοι και καλύτεροι. Παράδειγμα οι γεωπόνοι τι σκατά κάνουν τόσα χρόνια; Οδήγούν την παραγωγή σε ένα μοντέλο μαζικής παραγωγής, μονοκαλλιέργειας που βασίζεται σε βιασμό των ορίων της φύσης, χρήση τεχνητών και εισαγόμενων λιπασμάτων. Μπράβο στους γεωπόνους που κατέστρεψαν τους αγρότες και κατ'επέκταση εμάς τους υπόλοιπους.

Αν ήταν δυνατόν η επιστημονική κοινότητα θα ανάγκαζε την κοινωνία ώστε τα πάντα να παράγονται από το πετρέλαιο και τα παράγωγά του σε κάποιο απρόσιτο υπερ ντελούξ εργαστήριο κάποιου σιχαμένου τραπεζίτη.

Λιπάσματα από πετρέλαιο, φάρμακα από πετρέλαιο, καύσιμα από πετρέλαιο, νερό από πετρέλαιο αν είναι δυνατόν και προσοχή το πετρέλαιο να το αγοράζεις μόνο με ντολαρς.