ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Στημένη τους την είχαν Ρωσία και Κίνα από πριν.Πόσο κορόιδα είναι οι Δυτικοί που τόσο εύκολα έφαγαν την φόλα;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η δύση προσπαθεί να αποκόψει την Ρωσία από όλον τον δυτικό κόσμο. Μήπως τελικά είναι η ίδια η Ρωσία που πρώτη απ΄ολους το επιζητά;; Να απελευθερωθεί έτσι από διεθνείς συμφωνίες γενικότερης πολιτικής;;
 
Οικονομικές, εξοπλιστικές, πράσινη ενέργεια, έλεγχος από το δυτικό πιστωτικό σύστημα;; Δύο υπερδυνάμεις και μια μεγάλη πετρελαιοπαραγωγός χώρα (Ιράν) που μαζί με την Τουρκία αύριο " τον δούρειο ίππο στην Δύση" θα δημιουργήσουν την Ευρασιατική Αυτοκρατορία;; Με τα δικά τους φορολογικά, χρηματοπιστωτικά, παραγωγικά και τεχνολογικά συστήματα και με δείκτη ανάπτυξης αρκετά υψηλό;
 
Μπορεί η Δύση άραγε να αποκόψει ή να αποκοπεί από αυτόν τον αυτάρκη και αυτόνομο αύριο γίγαντα, ο οποίος συν τοις άλλοις έχει και την μεγαλύτερη στρατιωτική ισχύ;; Δεν μπορεί ιδιαίτερα έτσι όπως αυτή την στιγμή έχει επεκταθεί επενδυτικά η Κίνα μέσα στην καρδιά της. Η Δύση με όλα αυτά που κάνει είναι τελειωμένη και θα φανεί αυτό τα επόμενα χρόνια, ειδικά όταν στην Ευρασία προσχωρήσουν με τον έναν η τον άλλο τρόπο και τα υπόλοιπα ασιατικά κράτη (και όχι μόνο π.χ Βραζιλία).
 
Μετά τις σκληρές κυρώσεις της δύσης η Ρωσία θα τροφοδοτεί με πάμφθηνο αέριο την Κίνα και τους δορυφόρους της καθώς και με σιτηρά η Κίνα θα παράγει ακόμα πιο φθηνά προϊόντα και με την σειρά της θα εφοδιάζει πάμφθηνα την Ρωσία και τον υπόλοιπο πλανήτη. Άντε η δύση μετά να την ανταγωνιστεί. Όλα καλά. Θα έχουν και κοινό τραπεζικό σύστημα με ρούβλι και γιουάν.  
 
Και δεν χρειάζεται να υπάρχει ξεχωριστός αγωγός για Κίνα. Υπάρχει ο υπερσιβηρικός, και από εκεί και πέρα με τανκερς μέσω Σιβηρίας στο Πεκίνο. Επίσης μην ξεχνάμε  ότι πριν ένα η δύο μήνες η Ρωσία ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέψει διέλευση πλοίων στα βόρεια θαλάσσια σύνορα της πλην εκείνων που φέρουν σημαία ρώσικη ή κινέζικη .Κλάψε Ιαπωνία κλάψε ...Να βλέπετε όλη την σκακιέρα και να μην ξεχνάτε τι έχει το κάθε νταμάκι. Η ότι η Ρωσία θα εφοδιάζει την Κίνα σιτηρα χωρίς δασμούς. Στημένη τους την είχαν Ρωσία και Κίνα από πριν.
 
Και να ακούμε τον Λαβρόφ τώρα να μιλά για Τουρκική Δημοκρατία της Β.Κύπρου δώρο στον Ταγίπ που μαζί με τις βάσεις στην Συρία θα ελέγχουν όλη την Α Μεσόγειο εκτός από τα μισά ενεργειακά οικόπεδα της Κύπρου.
 
Και εντάξει το Κατάρ θα συμφωνήσει να εφοδιάζει παραπάνω αέριο την ΕΕ Πως; Αφού ο αγωγός Καταρ - Βερολίνου κόπηκε από τους Ρώσους όταν για αυτόν τον λόγο μπήκαν στον πόλεμο στην Συρία; Με πλοία;; Καλά ..  Και μην παραξενευτείτε αν δείτε το Ισραήλ να συμφωνεί με Ρώσους και Τούρκους και να περνά τον eastmed μέσα από την Τουρκία. Πόσο κορόιδα είναι οι Δυτικοί που τόσο εύκολα έφαγαν την φόλα;;
 
Απαντώντας σε ερώτηση αν η Κίνα είναι έτοιμη να αυξήσει τις αγορές ρωσικού αερίου ως απάντηση στις κυρώσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ, ο Huang είπε: «Οι κυρώσεις δεν ήταν ποτέ ένας αποτελεσματικός τρόπος επίλυσης προβλημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: