ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναπτυχθεί ελληνικός στρατός εναντίον της Ρωσίας στην διαμάχη που έχει προκύψει γύρω από το θέμα των Ρωσόφωνων περιοχών

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναπτυχθεί ελληνικός στρατός εναντίον της Ρωσίας στην διαμάχη που έχει προκύψει γύρω από το θέμα των Ρωσόφωνων περιοχών. Οι περιοχές αυτές αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό (άνω του 70%) από Ρώσους που η Δύση του αποκαλεί Ρωσόφωνους. 

Το μόνο που πρέπει να φροντίσει η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της Ελλάδας  είναι η προστασία του ελληνικού πληθυσμού που κατοικεί σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στα εδάφη που θα προσαρτηθούν στον εθνικό κορμό της Ρωσίας.

Η ανάπτυξη ελληνικών δυνάμεων εάν γίνει θα πρέπει να γίνει μόνο και μόνο για την ασφάλεια αυτών των περιοχών, που θα πρέπει να παραμείνουν ουδέτερες. Θα πρέπει να αποφευχθούν προβοκάτσιες που θα χρησιμοποιήσουν τον ελληνικό πληθυσμό. Θα πρέπει το ελληνικό κράτος να παράσχει ασφαλή εκκένωση των περιοχών αυτών και να έρθει σε συμφωνία με τις αντιμαχόμενες πλευρές και κυρίως με την Ρωσία που αυτή κάνει το κουμάντο. 

Η ελληνική κοινότητα δεν θα πρέπει να ξεριζωθεί από εκεί. Αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημά μας. Εάν γίνει όμως τα αδέλφια μας είναι ευπρόσδεκτα και θα αποτελέσουν σημαντική ενίσχυση για την χώρα μας σε σχέση με τους Πακιστανούς που έφερε ο Μητσοτάκης με τον Μιταράτσι και πλέον τους νομιμοποιεί. Σε λίγο θα τους δώσουν και δικαίωμα ψήφου. Άλλη μια 4ετια ΝΔ και θα το κάνουν κι αυτό έπειτα από πιέσεις του Πακιστάν. Για αυτό  ούτε μια ψήφο στην Ν.Δειμιοκρατία.

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε καλα τα λες αλλα οπως επαθες ηδη θρηνουμε δυο ατομα.
Σιγουρα δεν πρεπει να φυγουν απο εκει οι Ελληνες,οσο πιο γρηγορα παει η Ρωσια τοσο το καλυτερο,οι ναζιστες Ουκρανοι δεν θα αφησουν κανεναν εκει.
Γι αυτο συνεργαζονται με τους τους Τουρκους να φερουν ξανα τους Ταταρους.