ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Ο Μανώλης πήγε στον Πούτιν...Η εικόνα μιλά από μόνη της

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Μανώλης πήγε στον Πούτιν...Η εικόνα μιλά από μόνη της. Είναι ψυχρή απόσταση. Μέχρι και το κρύο άσπρο μάρμαρο αυτό δείχνει. Η αμηχανία του Μακρόν είναι ευδιάκριτη σε αντίθεση με το σώμα του Πούτιν που γέρνει λίγο μπροστά σαν να είναι έτοιμος να τον αρπάξει. Η στάση του Πούτιν παραπέμπει σε δάσκαλο και του Μακρόν σε μαθητή που "την ακούει"...σαν να τον μαλώνει κιόλας.
 
Στα 5 μέτρα τον έβαλε σαν να του παίρνει συνέντευξη να τον προσλάβει οικονόμο στο σπίτι του ο Βλαδίμηρος. Η άποψη του Πούτιν για τις φιλοδοξίες της Γαλλίας στην ΕΕ του αύριο σε μια φωτογραφία και όλως τυχαίως η Γαλλία έχει την προεδρεία της ΕΕ σήμερα, άρα η άποψη του Πούτιν συμβολίζει και πως βλέπει την ΕΕ ολόκληρη.
 
Ούτε νερό δεν του βγαλε. Τους έχει πάρει αμπάριζα ο Βλαδίμηρος και στο τέλος όλοι θα κάνουν τουμπεκί. Πόσο λίγοι φαντάζουν μπροστά του. Αυτή η τριανδρία Πούτιν Ξι και Ταγίπ δεν έχει δυστυχώς αντίπαλο ισάξιο στην Δύση Και να ήταν μόνο αυτό Κατέχει ενεργειακό αβανταζ και παραγωγή. Θα τους καταπιούν αμάσητους όλους.
 
Ο Πούτιν παρέθεσε μέχρι και τους στίχους από ένα τραγούδι με άσεμνες νύξεις: «Είτε σου αρέσει, είτε δεν σου αρέσει, πρέπει να αντέξεις ομορφιά μου».

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Αυτοί Πούτιν και εμείς Πούστιν.

''''''''''''''''''''''''

Ξένο σχόλιο
(για ανταποκριτή ΑΠΕ δολοφονηθέντα προσφάτως ¨άλα Σεργιανόπουλο¨
εις Αίγυπτον...)




Δυστυχως η απομακρυνση απο την ηθικη και την Θρησκεια που καποιοι σκοπιμα τις ονομαζουν "οπισθοδρομικες καταστασεις" ηταν το "φρενο" για την κοινωνικη ειρηνη, τη συνοχη και την σπουδαια ρωμαιικη ταυτοτητα μας εδω και αιωνες...

Εδω και λιγα χρονια η ομοφυλοφυλια επιβαλλεται στον δηθεν "πολιτισμενο" δυτικο κοσμο, αν και προβάλλεται ως δικαιωμα... Δυστυχως αυτα τα κτηνη που κατευθυνουν την ανθρωπότητα στην μετανεωτερικη βαρβαροτητα, ηδη μας οδηγησαν μεσα σε τρεις δεκαετις ... 2000 χρονια πισω στο χρονο οπου η φρικη της ειδωλολατριας ειχε μετατρεψει τον ανθρωπο σε κτηνος...

Οι γιορτες της Κυβελης και οι αυτοευνουχισμοι των νεων ανθρωπων στα "ιερα οργια" ξαναμπηκαν στις κοινωνιες απο το παραθυρο... Η πορνεια πλεον δεν διωκεται αλλα προβαλεται κιολας σαν κατι φυσιολογικο, οπως στις εποχες οπου οι "ιερεις" της θεας Αφροδιτης εκπορνευαν νομιμα και ηθικα ιερειες-πορνες ς με τη θεληση τους για να συγκενρωνουν χρηματα για το ιερατειο!

Ειδικα δε στην πολυδιαφημιζομενη ομοφυλόφιλη διαστροφη βλεπουμε σημερα τι ακολουθει συνηθως...Μοχθηρία , εκδικηση,εξαπατηση,αυτουργιες, αγρια εγκληματα...ολα για την σαικη λαγνεια!

Δυστυχως η Ελλαδα εχει και αυτη το μεριδιο της σε αυτη την αρχαια ντροπη η οποια ξαναβγηκε στην επιφανεια μετα την αποστροφη που δειχνει το πληθος στην θρησκεια... Δεν θα ειναι ουτε το πρωτο αγριο σεξουαλικο εγκλημα, ουτε το τελευταιο στον κατηφορο προς την απολυτη ζουγκλα!

Κριμα γιατι ενα μεγαλο μερος του πληθους εχει ηδη διαφθαρεί και δεν αντιδρα στο ξυπνημα του αρχαιου τερατος της ανηθικοτητας που ηδη σκεπαζει με τη βαρια σκια του τις δυτικες κοινωνιες...ζουγκλες!

Ντροπη.

............................................

(Κουίζ. Κάπου το βρίσκει ο σχολιαστής μας εδώ και κάπου, λόγω λανθανούσης ιδεοληψίας, το χάνει. Ή μου φαίνεται;)