ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΜΕ ΠΌΛΕΜΟ ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΑΜΕ ΠΌΛΕΜΟ ;;

-Την Τετάρτη στις 16 λέει ο Ουκρανός πουθού, μετά τις 11.15πμ όμως. Σήμερα δεν προλαβαίνει γιατί έχει κλείσει ραντεβού με την χαρτορήχτρα του και καπάκι για καφέ να του πουν την μοίρα και το ριζικό του.
 
-Όχι βρε, δεν γίνεται μέχρι το τέλος του επόμενου ΠΣΚ που λήγει και η Ολυμπιακή εκεχειρία, λένε όσοι ακόμα νομίζουν ότι ο Πούτιν είναι κρυπτοκομμουμιστής σε μυστική αποστολή να παραπλανήσει τον ταξικό εχθρό.
 
Γιαβολ, συμφωνεί και η Γερμανία, και ανοίξτε μας επιτέλους εκείνον τον αγωγό να φέρει αέριο για να το κάνουμε "πράσινη ανάπτυξη" γιατί αν περιμένουμε από τις ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα, την κάτσαμε την βάρκα.
 
-"Από στιγμή σε στιγμή ο πόλεμος", επιμένει κάθε στιγμή σύσσωμο το παπαγαλιστάν της άλλης όχθης. Ξέρετε, αυτής του θείου Σαμ και της Γηραιάς Αλβιώνος, που βλέπουν λέει να χάνεται η Ευρασία και οι γύρω της θάλασσες από τους χάρτες αν δεν γίνει πόλεμος. 
 
Και τι είναι ρε φίλε ολόκληρη Ευρασία για να χαθεί;; Κανένα εικοσάρι και πρέπει να κάνουμε φανουρόπιτα, μπας και βρεθεί και βγεί ο μήνας;; Για σοβαρευτείτε και εσείς επιτέλους...
Και κανένας έτσι δεν κάθεται ούτε να μετρήσει πόσα στρατά είναι έτοιμα να "πάνε πόλεμο" και ποιός είναι αυτός ο "πόλεμος' πραγματικά!
 
Το τι θα γίνει, όπως μου τα είπε ο Σπύρος από το ΚΕΠΟΙΚ, που ως γνωστόν ξέρει τα πάντα από τα βύσματα, θα σας τα πω από εδώ εμπιστευτικά, για να μην το έχετε άγχος. Αλλά μην τα κάνετε και βούκινο:
 
- Ο Πούτιν έχει συμφωνηθεί να κάνει με τα στρατά που μάζεψε στα σύνορα με την Ουκρανία, μια υγιεινή παρέλαση εγκατάστασης τους σε δύο ήδη αυτονομημένες ρωσόφωνες Ουκρανικές επαρχίες στα Ανατολικά, όπου σήμερα δεν υπάρχει στρατιώτης του Κιέβου ούτε για δείγμα. Το κύρος της πρώην Υπερδύναμης (ΕΔΩ λέγαμε περί κύρους) έτσι ξαναχτυπάει limitup στα Χρηματιστήρια κύρους. Ουρααά τα Ρωσάκια, στο τσεπάκι του πάλι οι επόμενες προεδρικές εκλογές.
 
- Ως αντάλλαγμα, αναβάλλεται για κάνα δυο χρόνια η αποχώρηση της Ρωσίας από το διατραπεζικό σύστημα SWIFT για να πάει στο Κινέζικο. Και ας είναι αυτό τεχνολογικά σουπερ ουάου και φτηνό. Κινέζοι είναι, μαθημένοι να περιμένουν αιώνες μέχρι να γίνει το δικό τους.
Ουφ, λέει ο Θείος Σαμ, το σώσαμε πάλι το κασκαριλίκι. 
 
- Ο Κίεβος, ως μοβόρος, θα την πέσει τότε σε κάτι άλλα Ρωσάκια που ξέμειναν σε μία επαρχία στα Δυτικά. Πρέπει κάπου να εκτονωθούν και οι αδρεναλίνες των χρυσαυγιτών αλα Ουκρεν που τον στηρίζουν, να δείξει λίγο κάτι σαν πόλεμο και στις ειδήσεις μπας να σωθεί και αυτουνού το κύρος βρε αδερφέ.
 
- "Σταθείτε τι κάνετε, μύγδαλα" θα ακολουθήσει τότε η ΕΕ, που ήδη βλέπει τον λογαριασμό του ρωσικού φυσικού αερίου να κάνει και άλλο άλμα ανάπτυξης. "Να το συζητήσουμε..."
Θα το συζητήσουν και θα βρούν την φόρμουλα, να μα την Παναγία, μου είπε ο Σπύρος από το ΚΕΠΟΙΚ. 
 
Έτσι θα βγεί ο Φλεβάρης ίσως και ο Μάρτης στο λέγε λέγε, και στο "βάλε καλέ κάτι ακόμα, είναι λεβέντης ο γαμπρός". 
 
Και έτσι τον ψιλοβγάλαμε τον χειμώνα! Τι έμεινε, λίγος Απρίλης, με μια άλλη ψιλοκρίση κάπου στην Ανατολική Μεσόγειο ίσως, θα κρατηθούν οι τιμές της ενέργειας κατά το δοκούν, όπως θα έλεγε χαρακτηριστικά και ο μέγας Τσιφόρος αν ακόμα χρονογραφούσε.
 
Μετά, εκεί γύρω στον Μάη που γίνεται πάντα ταμείο, θα κάνουν όλοι ταμείο:
 
- Ο θείος Σαμ θα έχει έτσι ξεπουλήσει σχεδόν όλα του τα αεράτα δολλάρια που τύπωσε για την πανδημία ως πετροδολλάρια για το πανάκριβο LNG που μοσχοπούλησε και θα έχει πάρει και παράταση δύο χρόνια για να φτιάξει ανταγωνιστικά κρυπτονομίσματα στα κινέζικα, που τώρα εισβάλουν και στην Λατινική Αμερική.
 
- Ο Πούτιν θα τα έχει μαζέψει από τα ζαβά τα Ευρωπαϊάκια, που στο τσακ την γλύτωσαν για να μην παγώσει τελείως ο κώλος τους φέτος και το γυρίσουν σε χρόνια κρυοκωλίαση.
 
- Ο Σπύρος από το ΚΕΠΟΙΚ θα προσπαθεί μέχρι τότε να συνδεθεί με το "έλα Κέντρο" για να καταλάβει ποιός ακριβώς είναι αυτός ο πόλεμος και γιατί χάθηκαν πάλι καμία 200ρια, ίσως.Αλλά και γιατί δεν τα βγάζουν και τα φυλάμε και εκείνα τα αέρια, εδώ πιο κάτω, μπας και σταματήσει κάποτε η Ευρώπη να του στέλνει διψασμένες κρυόκωλες το καλοκαίρι.
 
Για την "τιμή" των όπλων όλα. 
 
Πάρε τώρα και μια τριαντάδα F35 σε τιμή κατά το δοκούν και μην μιλάς. Μόνο ο Μακρόν νόμιζες ότι θα μας πουλούσε Belhares;;
 
 

Early warning ανήμερα Χριστούγεννα για το παιχνίδι της πρέφας που παίζεται ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΊ:

Άντε μας μετά του αναπτύσσειν εθνικό φρόνημα με τέτοια αδερφίστικα, τις αριστερουλίστικες στρατιωτικοπαρωδικές και στρατοφοβικές καλλιτεχνικές πατάτες. Πες τα εσύ, βρε Όμηρε! Που μόλις η θεά Αφροδίτη έσκασε μύτη σε μια μάχη, στα τρωικά, για να κάνη τα γαμοτερτίπια της ο ήρως Διομήδης της ζούληξε αθεόφοβα το ξίφος του στα μαλακά κι ο Δίας πατήρ ημών και αυτών την άρπαξε απ' το αυτί ειπών κατά την ΟμηροΤσιφορικήν διάλεκτον τοιάδε:
¨Κι εσύ τσουλάκι, εμπρός μέσα σπίτι τώρα του στρώσαι κάνα νυφοκρέβατο, καλλωπίσου, στήσου και περίμενε τον επιβήτορα νικητή. Κι άσε τον πόλεμο, δεν είναι γυναικείες δουλειές αυτές, αλλά για μαλακισμένα χαϊβάνια μόνο, τους άνδρες. Εξάλλου όλα τα κέρδη των πολέμων σε αχόρταγους γυναικείους λαγόνες καταδύονται κι αφανίζονται, άντε και σε κάμποσες ακόμα τρύπιες λούγκρες. Σιδηρούν γένος σου λέει μετά, φτου, σιδηρονικέλιο καλύτερα, τενεκές σκέτο. Πάνε άπατοι μόνοι τους, δεν χρειάζεται κανενός διαόλου χέρι¨