ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Στο μυαλό τους δεν υπάρχει Ελλάδα. Ονομαζόμαστε απλά ως νοτιοανατολικός χώρος σε νατοϊκή υπηρεσία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ας πούμε κάποια πράγματα διότι πλησιάζουν εκλογές και ως συνήθως ο κάτοικος της χώρας κάνει την μια βλακεία πίσω από την άλλη. Αν ο Μαργαρίτης Σχοινάς γίνει υπηρεσιακός Πρωθυπουργός στην Ελλάδα, θα είναι πρωτίστως για να περάσει από τη Βουλή νόμο που θα είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του ελληνικού γένους. Το ίδιο και ο Στουρνάρας. Βασικά θα βάλουν αυτόν που θα περάσει τον νόμο από την Βουλή νομιμοποιήσεως όλων των λαθροεισβολέων.

Οι εκλογές που θα έρθουν θα πρέπει να δώσουν ξεκάθαρο μήνυμα. Ψήφος δεν θα πρέπει να ξανά δωθεί σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ και λοιπά αριστερά κόμματα. Προέχει η διατήρηση της ελληνικής φυλής. Μπροστά στο γένος το κόμμα υποχωρεί και συντρίβεται αν χρειαστεί.

Δεν πρέπει να επηρεαστεί κανένας πολίτης από δήθεν αγορές οπλικών συστημάτων. Είναι άλλο να αγοράζονται οπλικά συστήματα για το ΝΑΤΟ και άλλο για την Ελλάδα. Η αντικατάσταση πληθυσμών θα οδηγήσει σε μια 15-20ετια να βλέπουμε τις φρεγάτες και τα αεροπλάνα να επανδρώνονται από  Πακιστανούς. Πόσο ελληνικά θα είναι λοιπόν αυτά τα συστήματα; Μη πιάνεστε κορόιδα. 

Το το ότι έγιναν κάποιες αγορές δεν σημαίνει πως πρέπει να τους λατρέψουμε, για κάτι που ήταν αναγκαία δεδομένο να γίνει, ούτε σημαίνει πως έγιναν για το συμφέρον της ελληνικής υπόστασης. Στο μυαλό τους δεν υπάρχει Ελλάδα. Ονομαζόμαστε απλά ως νοτιοανατολικός χώρος σε νατοϊκή υπηρεσία.


4 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΠΗ.

Έτσι ομιλούν αιώνες και ουρανοί:
(και όπου ομιλούσι αυτοί
σιωπάν, ακούειν και πείθεσθαι
τα γήινα δίκαιον εστί:)

Πολιτικά και θρησκευτικά κόμματα όσα
οφείλουν αφοσίωσιν, απολογίαν και θυσίαν
εις την ιδέαν και τον βωμόν της θείας πατρίδος.
Αυτό και ουχί το αντίθετον,
και ουχί η πατρίς εις τα ανωτέρω αυτά
ούσα ως γονεύς αυτών των τέκνων της
αρχαιοτέρα και άρα ιεροτέρα και σεβασμιοτέρα.
Αλλέως των αθέων η κατάρα επικρέμαται επ' αυτού,
όλεθρος εθνικός, αφανισμός και αιώνια καταδίκη.

(Ωδάρχης.)

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφου τη πορτα οσο θες βαρα, δε παιρνει χαμπαρι το κοπαδι.
κατσε
απ'εξω απο ενα καταστημα ,οποιοδηποτε, και παρακολουθα. σουζα να βαρανε πασο. καμια αντιδραση , καμια αξιοπρεπεια, καμια υπερηφανεια.
θα σε πουν και ναζυ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Στου κουφου τη πορτα οσο θες βαρα, δε παιρνει χαμπαρι το κοπαδι. "

Το κοπάδι πάντα έχει μόνο ένα ρόλο. Να πηγαίνει για ΣΦΑΞΙΜΟ. Όσο μεγαλύτερη θυσία/σφάξιμο...τόσο περισσότερη ενέργεια παίρνει ο αρχιθύτης.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , από τώρα σκέφτομαι εναλλακτικές για να μην έρθουν οι επόμενοι γιατί στις εκλογές θα πάνε πάλι αμετανόητοι και ανόητοι να ψηφίσουν τους ίδιους οι περισσότεροι , διαμαρτύρονται ψηφίζοντας ένα κόμμα από το καλάθι του αφεντικού πάντα . Όχι trash TV αλλά trash εκλογές πρέπει να λέγονται .
Εδώ πελάτης γυμναστής που του έκλεισαν το γυμναστήριο με εφορία και covid και δουλεύει συμβασιούχος και personal μαύρα , πήγε κυριακάτικα να ψηφίσει στις εκλογές του Κινάλ τρομάρα του που είχε υποχρέωση λέει , του την λέω που έχω άνεση αλλά τι να βγάλεις , παθαίνει η αδερφή του αλλεργικό σοκ από το εμβόλιο (νέα δικαστής) στην Αθήνα και μετά απο 1,5 μήνα το κάνει και αυτός και η κοπέλα του να μην δίνουν 10 ευρώ την βδομάδα (ίδιο DNA αυτός με την αδερφή του , άγνοια κινδύνου να το πω?) . Τρεις 33 χρόνοι θα μείνουν άκλεροι αν βγάλουν την πενταετία βέβαια και δεν ακούν .
Όσο για την χαρά που λέει ο ανώνυμος να δείχνουν το πάσο , τέτοια ξεφτίλα δεν την περίμενα από τόσους πολλούς (είτε μορφωμένους , είτε ευκατάστατους - νεόπλουτους , είτε αριστερούς - κομμουνιστές - αγωνιστές τρομάρα τους ).
Σοκ έπαθα ένα Σάββατο που είχα πάει τα πιτσιρίκια με τα πατίνια έξω από το Hondos εδώ στην πλατεία να τρέχουν σε ένα παγκάκι που κάτσαμε , άνδρες - γυναίκες εισέρχονταν με μορφασμούς αυταρέσκειας που έδειχναν το πάσο στην είσοδο να τους επιτρέψουν να τους δώσουν λεφτά λες και τους ζητούσαν αυτόγραφο . Ντρέπομαι για τους προγόνους μας που θυσιάστηκαν , το θέμα είναι πόσοι θα αγωνιστούμε με τόσα πρόβατα .
kakos04