ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Η Παγκόσμια Ατλαντίδα τους θα καταβυθιστεί και πάλι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλοι διαβάσατε αυτό που είπε ανοικτά και δημόσια ο ιερέας της αδελφότητας τους Klaus Schwab. Ότι η ιδέα της εκπαίδευσης και ενσωμάτωσης νέων στελεχών στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ υπάρχει στην πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια. Και ότι υπάρχουν σε πολλές χώρες του κόσμου τοποθετημένοι από αυτούς οι Young Global Leaders σαν τον Τριντώ, τον Μακρόν, ο πρόεδρος της Αργεντινής, Μητσοτάκη* και άλλους.

Και ότι έχουν εισβάλει σε όλα τα υπουργικά συμβούλια του πλανήτη.Για παράδειγμα  το μισό του υπουργικού συμβουλίου του Τριντώ , ή ακόμη περισσότερο από το μισό του υπουργικού συμβουλίου του, είναι στην πραγματικότητα άτομα που ανήκουν σε αυτό που αποκαλούν Νέοι Παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Εκτός όμως από τους Young Global Leaders, έχουμε τώρα τους Global Shapers σε 450 πόλεις σε όλο τον κόσμο

Αυτό που ξέφυγε (;) του Klaus Schwab στο ολιγόλεπτο βίντεο είναι ότι και ο Πούτιν και η Μέρκελ είναι και οι δύο απόφοιτοι του προγράμματος Young Global Leader του Klaus Schwab. Προσπαθούσα να θυμηθώ που είχα ξαναδιαβάσει ακριβώς το ίδιο. Και θυμήθηκα. Μα φυσικά ο αρχιμασώνος Gioele Magaldi λέει το ίδιο πράγμα στο βιβλίο του: «Ήταν στο ανατολικό μπλοκ, όπου ο Τεκτονισμός παρέμεινε ενεργός, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν. και οι δύο γεννημένοι τη δεκαετία του 1950 - επρόκειτο να υποβληθούν σε μασονική μύηση στην ίδια Στοά της Χρυσής Ευρασίας, εκεί θέτοντας το έδαφος για τη μετέπειτα ανάδειξή τους ως πολιτικοί ηγέτες».

Αν κοιτάξει κανείς τη ρωσική εργαστηριακή πολιτική επιδημίας, τότε βλέπει ότι είναι ακριβώς η ίδια όπως παντού αλλού .Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί μεταξύ τους, η τι υπάρχει πίσω από το  WEF και το UR-LODGES. H λέξη lodges σημαίνει μεγάλη ένωση/αδελφότητα της UR. Πόσοι νομίζετε γνωρίζουν ότι το όνομα του Κρόνου SAT-UR  σημαίνει "φωτεινός Σέτ" . Όπου για τους Έλληνες είναι ο Κρόνος, για τους Αιγύπτιους ο Σέτ και για τους χριστιανούς ο Σατανάς. ΕΝ και το αυτό.

Η λέξη  Ur ή Αούρ στην γλώσσα των Βαβυλωνίων ή Ωρ και Ωρίτες σύμφωνα με εμάς τους Έλληνες σημαίνει "Φωτεινός Σέτ" και έχει σχέση με Σατανολατρεία ή Σεληνολατρεία.Υπηρετούν συγκεκριμένο "Φώς" το οποίο δεν είναι το φώς το αληθινό . Αλλά υπηρετούν συγκεκριμένο ΠΥΡ. 

Όλοι αυτοί ήσαν οι περιβόητοι Σπαρτοί λαοί με διαφορετικές ονομασίες από τρεις ηπείρους οι οποίοι κάποτε έγιναν η μάστιγα του θεού για τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες. Δεν είναι τυχαίο ότι στις μέρες μας γίνεται ακριβώς το ίδιο. Θέλουν να κάνουν όπως τότε μια ανακατανομή των πληθυσμών του πλανήτη σύμφωνα με τα σχέδια τους ,και θέλουν να φέρουν ένα δις "κλιματικούς μετανάστες".!!

Μέσα στα σχέδια τους είναι και η κατάρρευση όλων των  παγκόσμιων θρησκείων που είναι  δημιουργημένες από αυτούς (χριστιανισμός-ιουδαισμός-μωαμεθανισμός) για να ανεβάσουν την δική τους θρησκεία/σύστημα και τον παγκόσμιο ηγέτη τους.Την παγκόσμια χούντα τους.  Μην φάνε όμως..να κάνουν όρεξη διότι θα έχουμε δράματα και δάκρυα.

Και εν τη πρωία του ήλιου και πριν ο ήλιος υψωθείτε αρκετά συ μεν εκμανής έση

Η Παγκόσμια Ατλαντίδα τους θα καταβυθιστεί και πάλι. 

* Καταλάβατε τώρα γιατί τον αποκαλώ Φοινικοβαβυλώνιο;;...διότι φυλετικά ανήκει στους Σπαρτούς Ωρίτες ή Αουρίτες (είναι οι λεγόμενοι Εβραίοι) που μας έχουν κατσικωθεί αιώνες τώρα στο σβέρκο και μας "ρουφούν' το αίμα.

3 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Άριστα, Λυκ. ευγενές. Οι καιροί εγγύς. Δία Ελλάς σωτήρ και νίκη.

Μμ. είπε...



Δ. Κιτσίκης: Ο χριστιανισμός είναι κομμμουνισμός με θεό, ο κομμουνισμός χριστιανισμός χωρίς θεό. ( ό εστί μεθερμηνευόμενον ¨Το ίδιο εβραϊκό μαγαζί...¨)

Τουρκοπροσκυνημένη χριστιανική ηθική: ¨Σφάξε με πασά μ' ν' αγιάσω και ευλογημένη και συγχωρεμένη η μαχαίρα σσυ.¨ (Όπου η μεγίστη αγιότης
συμπίπτει με την τέλεια ηλιθιότητα.)

Υ.Γ.
Χμ! Κάτι παραπάνω προφανώς ξέρουσι και αι διαολομασωνοστοαί.

ΑΡΡ. είπε...



Όταν γηράση ο διάβολος γίνεται θρησκεία και υποκρίνεται τον μόνο ανθρωποσωτήρα.

Υπάρχει κι αυτή η υπερβατική ηθική στρατηγική: Τιμιώτερον, γενναιότερον και θεοφιλέστερον για κάποιον το αγαθώς κλέπτειν και εκβιάζειν τον αγαθόν θεόν παρά το παρακαλείν και ικετεύειν, δουλικώς και επαιτικώς, αυτόν.

Κάθε τόπος έχει τον δικό του θεό, την δική του ομορφιά. αλλά εσύ, πατρίς Ελλάς, συγκεντρώνεις εις ένα όλους τους θεούς και όλες τις ομορφιές όλου του κόσμου. Πώς να μην λατρεύεσαι λοιπόν και τιμάσαι, με όλη την ιερά λατρεία και την τιμή του κόσμου;