ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Τα "Κέρατα" μας τα τράγια μέσα....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα "Κέρατα" μας τα τράγια. 

Το κοροϊδιλίκι των ανθρώπων, πάνω στο οποίο βασίζεται κάθε θρησκεία/ιερατείο, είναι πανομοιότυπο από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα. Στόχος τους εσύ ανθρωπάκο και η ψυχή σου. Διότι τα φράγκα τα έχουνε μπαγασάκο δεν φτουράνε πλέον για αυτούς. Δεν θέλουν φράγκα..υποταγή και την ψυχή σου ζητάνε.

Ήτανε λέει όμως και εκείνο το άτιμο παιδί που τ' λεγαν Γιαννάκη. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ως ο Τζώνης ο Αποκαλυπτικός που τα λεγε στην εποχή του, αλλά ποιος τον ακούγε τότενες και αυτόν και αν τον ακούγε σιγά μην καταλάβαινε τι ήθελε να του πει τότε. Πόσο μάλλον στις μέρες μας που ο κόσμος πλέον είναι διαφορετικός, και άντε κάθισε και ψάξε να βρείς τι εννοούσε ο τύπος όταν έλεγε : «ένα άλλο θηρίο να ανεβαίνει από τη γη και είχε δυο κέρατα όμοια με κέρατα αρνιού, και μιλούσε σαν δράκοντας» (Αποκάλυψη 13:11).

Τα δύο κέρατα είναι οι δύο εξουσίες πάνω στον πλανήτη. Οι δύο Βασιλικοί Σεληνιακοί Οίκοι. Που κοντρολάρουν και διευθύνουν κατά το δοκούν το ανθρώπινο κοπάδι. Κάθε Οίκος έχει κατευθυντήρια γραμμή αίματος από μια αφετηρία.  Και προσέχουν και τηρούν με ευλάβεια αυτήν την γραμμή αίματος. Α όλα κι όλα μαλακίες με αυτά δεν κάνουν. Μόνο οι "καθαροί" γενετικά μπορούν να διεκδικήσουν την εξουσία.Όλοι οι υπόλοιποι απλά τσιράκια του εκάστοτε αρχηγού.

Και οι δύο αυτοί Σεληνιακοί Οίκοι θέλουν την Παγκόσμια Εξουσία για την πάρτη τους. Χτυπιούνται εδώ και χιλιετίες για αυτόν τον σκοπό. Πότε παίρνει κεφάλι ο ένας και πότε ο άλλος. Όμως πάντα υπάρχει μια σχετική ισορροπία και έχουν μοιρασμένο τον πλανήτη, τα κράτη τις κυβερνήσεις και αυτούς που το παίζουν ηγέτες στις διάφορες χώρες. Αυτοί που βλέπετε στις οθόνες της τηλεόρασης και στα ΜΜΕ απλά μαριονέτες άλλων είναι. 

Όπως σας είπε και ο Klaus Schwab έχουν δικά τους παιδιά τα ατίθασα που θα έλεγε και ο Τσιφόρος σε όλες τις κυβερνήσεις. Και μην νομίζετε ότι και αυτός δεν ελέγχεται από άλλους. Και ο Klaus Schwab όπως και η Γερμανίδα πολιτικός Baerbock, ο Μακρόν, ο Τριντώ, το "δικό" μας το ζαβό έχουν εκπαιδευτεί από την CIA , ελέγχονται από αυτήν, και και οι άλλοι συμμετέχοντες των "WEF Global Leaders".  Ο Klaus Schab φτιάχτηκε από τον Henry Kissinger που και αυτός frontman άλλων είναι, και πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι είναι στην πραγματικότητα το wef, το οποίο πάει πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω...και γιατί όλοι αυτοί ορκίζονται πίστη στο Novus ōrdō sēclōrum.

Η φράση Novus ordo seclorum σημαίνει " Μια νέα τάξη ανά τους Αιώνες"..δηλαδή σε κάθε γένος που μας έλεγε ο παππούλης ο Ησίοδος εμείς είχαμε κάθε φορά και από μια προσπάθεια από αυτούς τους εξουσιομανείς μπαγλαμάδες για προσπάθεια επαναφοράς της Κρόνιας γενιάς τους, και για εγκαθίδρυσή της βασιλείας του Κρόνου. Το πολίτευμα του Τυφώνα που λέγαμε ΕΔΩ παλιά.Μυαλό δεν βάζουν. Κάθε φορά οι απόγονοι των Τρώων προσπαθούν να δημιουργήσουν την παγκόσμια τυραννία τους. Τα έλεγε εκείνος ο μπαγάσας ο Βιργίλιος στην Αινειάδα του, Καθότι ο Αινείας μόλις έπεσε η Τροία την πούλεψε με όλο του το σόι , τα σέα του τα μέα του και τα υπάρχοντα του και την κοπάνησε για Ιταλία μεριά. Απόγονος αυτουνού και ο Βιργίλιος και ήξερε πολύ καλά τι έλεγε όταν έγραφε :


Ultima Cumaei venit iam carminis aetas; Τώρα ήρθε η τελευταία εποχή του τραγουδιού της Σιβύλλας
Magnus ab integro saeclorum nascitur ordo. Η μεγάλη τάξη των αιώνων γεννιέται εκ νέου.
iam redit et Virgo, redeunt Saturnia regna, Τώρα η δικαιοσύνη επιστρέφει, οι τιμημένοι κανόνες επιστρέφουν (ή επιστροφή της βασιλείας του Κρόνου.) 




iam nova progenies caelo demittitur alto.

 

Πολλοί αναλυταράδες μπορεί το παραπάνω να το νόμιζαν για επιστροφή του Χρειστού....όμως μιλάει ξεκάθαρα για επιστροφή της βασιλείας του Κρόνου. Πολλοί σας έχουν μιλήσει για την βασιλεία του Κρόνου. Χωρίς όμως να αναφέρουν το όνομα του...όπως  ο Τζ. Μπους Α΄εκ μέρους των ιουδαιοχαζάρων τραπεζιτών, που την ανακοίνωσε επίσημα στις αρχές της δεκαετίας του 1990… αλλά είναι μια κατάσταση εδώ και πολλών εκατοντάδων χιλιετηρίδων, αν όχι εκατομμυρίων ετών. Σε αυτήν αναφέρονταν σε ομιλίες του και ο Α. Χίτλερ… βέβαια η αναφορά του ήταν για την Τευτονική Ν.Τ.Π. του Μαύρου Ήλιου.

Που στην ουσία είναι ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης του πλανήτη, που για άλλους είναι θετικό και για άλλους είναι αρνητικό, έτσι είναι η φύση των πραγμάτων.Κανένας όμως από αυτούς τους δύο οίκους δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τον άνθρωπο σε ΕΛΛΗΝΑ. Η συνέχεια είναι γνωστή για εμάς τους Έλληνες....μένει να την ξαναμάθουν και αυτοί. Ότι μέσα στις χιλιετηρίδες όλοι αυτοί είναι ένα σκεύος, ένα εργαλείο...και θα βρεθούνε άξιοι που με αυτό το "σκεύος" θα τους γαμήσουν. Και μετά θα τρέχουν να αγοράσουν καμιά παρτίδα ξυλοκέρατα πάλι....για να έχουν να πάνε σε ξυλοκερατοαποστολή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Εξαιρετικό!
Αυτή η αιώνια πάλη,εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας τα τελευταία χρόνια με
τραγικές επιπτώσεις για την ανθρωπότητα.
Ψηφιακά συστήματα,τραπεζικές ντιρεκτίβες,ιοί και παραγιοί,όπλα και πυρηνικά,στην διάθεση των διεστραμμένων για την επαναφορά του θηρίου ασχέτως ονομασίας.
Σύστημα υποταγής και εξουσίας για την υποδούλωση της Ελεύθερης ψυχής.
Οι περισσότεροι ακόμη να καταλάβουν την ουσία των γεγονότων,νομίζοντας πως βλέπουν
μια ταινία ψυχαγωγίας που δεν τους αφορά.
Στόχος η αποδοχή, της παραχώρησης(ψυχής)στο σύστημα,αυτό που θα καταπιεί τους
ανάλαφρους,αναγκάζοντας τους λιγότερους για άλλη μια φορά να μάχονται για την επικράτηση του δικαίου.

Οι γενναίοι της γης συσπειρώνονται!!

Οβελίξ

Ανώνυμος είπε...

Και θέλουν να κατακτήσουν το κόσμο με ηλίθιους; Να έχεις μπροστινούς έναν Μιτεράν, έναν Ανδρέα, το καταλαβαίνω. Με ραδικοβλάσταρα τύπου Τρυντώ και Κούλη μόνο σπανακόρυζο μπορείς να κάνεις. Ή την άλλη την ΥΠΕΞ Σκουπίδια που την έπαιζε ο Λαβρώφ όπως η Στάη την Άντζελα. Τι Ροστώφ, τι Ντονμπάς. Τι ευρέως, τι εβραίος...

ΑΡΡ. είπε...


ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΓΝΩΣΙΑ, ΘΕΟΓΝΩΣΙΑ.

Ο άπειρος πιστός συντάσσεται, αβασάνιστα, τυφλά και φανατικά, πίσω από τα σύμβολα, σημαίες και λάβαρα της πίστεώς του. Ο σοφός όμως προεξετάζει και μετρά ίνα μη παγιδευθή, τα φαινόμενα γαρ πολλάκις απατούν, το κυριώτερον: Την ποιότητα αυτών των κρατούντων τας σημαίας και τα σύμβολα.
Προς τούτοις προσοχή μεγάλη και εξέτασι απαιτεί και το ποιους αγίους θα εισαγάγομεν και θα φιλοξενήσωμεν εις τους ιδιωτικούς μας ιερούς χώρους. Επειδή, το ότι αυτοί οι άνθρωποι επισημαίνουν και καταγγέλλουν ορθώς ορισμένα προσωπικά και κοινωνικά κακώς έχοντα, αυτό δεν σημαίνει
απαραίτητα ότι προτείνουν και τα κατάλληλα και εγγυημένα μέσα προφυλάξεως και αποφυγής του κακού. Όντες γαρ οι ίδιοι ώσπερ ιατρικοί επισκέπται υπάλληλοι, υποχρεούνται διαφημίζειν και προωθείν, υποχρεωτικώς και αποκλειστικώς, τα πνευματικά εργαλεία-προϊόντα της θρησκευτικής των εταιρείας και μόνον, τα μη άλλωστε μοναδικά και ενδεδειγμένα όπως και επιτυχημένα και αποτελεσματικά, πάντα. Ούτε φυσικά και δύνανται οι ανωτέρω ως αυτοαναιρούμενοι το συνιστάν εις τους πιστούς των το μη ανεξετάστως εμπιστεύεσθαι, όπως έπρεπε, και αυτούς τους ίδιους εκπροσώπους της πίστεως των.

Ηθικόν δίδαγμα: Καμιά θρησκευτική ή άλλη πίστις και αυθεντία δεν μπορεί να καταστήση τον άνθρωπον ηθικοπνευματικά αυτάρκη και απόλυτα ασφαλή και προστατευμένον. ούτε προσέτι να αντικαταστήση την ανθρώπινην αυτοβουλίαν
και αυτενέργειαν μετά της συναφούς προς αυτάς ανθρωπίνης ευθύνης.
Ελευθερία εξάλλου δεν σημαίνει ασυδοσία και ατιμωρησία αλλά υποταγή εις μιαν ανωτέραν ανάγκην, τον θείον νόμον και την ηθικήν ευθύνην.

(Ωδάρχης.)