ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ. Front Man άλλων είναι το πέτ της Μαριάννας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το πετ της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, και το γιουσουφάκι του Ψινάκη....ο πιό κακοτέχνης που γνώρισε ποτέ η χώρα ανέλαβε την εργολαβία ξεπλύματος του παιδεραστή επιστήθιου φίλου του Εθνάρχη. Τι το κακό κάνει λοιπόν ο Λιγνάδης αφού και αυτός μέσα σε αυτές τις βρώμιες ήταν; Αρκετό φαγοπότι απόλαυσε με τα χρήματα των φορολογούμενων ανθρώπων!!!

Η ώρα του έπρεπε να είχε έρθει εδώ και χρόνια.... ίσως ο πιο ατάλαντος άνθρωπος που τον επέβαλε μια παρέα.... στηρίζει Λιγνάδη αφενός γιατί έτσι τον διέταξαν... αφετέρου γιατί ο όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.

Ο Ρουβάς είναι το πιο αδίστακτο πρόσωπο στην Ελληνική σοουμπίζ. Από τα 215.000€ για συναυλία 10 λεπτών μέχρι το σκηνοθετημένο βίντεο για το δημοψήφισμα όπου έλεγε «όλοι υποφέραμε». Ένας κακόφωνος παρουσιαστής άθλιων τραγουδιών αναλαμβάνει εργολαβίες ξεπλύματος βιαστών και παρεμβάσεις στην πολιτική ζωή καθοδηγούμενος από μια συγκεκριμένη ελίτ η οποία βρίσκει τρόπους για να τον αμείβει αδρά για τις σκοτεινές υπηρεσίες και αποστολές.
 
Εν τω μεταξύ πληροφορίες λένε ότι το πετ της Μαριάννας  έχει βάλει στο μάτι και...συνεργάζεται με τοπικούς καλοθελητές παράγοντες της Τοπικής αυτοδιοίκησης της Κοζάνης. Για τι άλλο;; Μπίζνες με Φωτοβολταϊκά μαμούθ. Τώρα λένε ότι βασικά κάνει τον ...μπροστινό κάποιας μεγάλης οικογένειας. Ξέρετε ποιας της Αγίας Οικογένειας.
 
Έχει ήδη επενδύσει λίγο πιο κάτω, ανάμεσα Τρίκαλα και Καρδίτσα, σε μια μονάδα RNG 5MW. Κάτι θα πήρε το αυτί του ότι παίζουν επιδοτήσεις στην Δυτική Μακεδονία για την μεταλιγνιτικη εποχή και ήρθε ο καψερός. Να μην πάνε χαμένα τόσα λεφτά, αμαρτία είναι (νταξ front man είναι, σιγά να μην ξέρει τι είναι το RNG το ζαβό...).
 
Ως γνωστόν για να φτιάξεις RNG θες ηλεκτρισμό (από ΑΠΕ που είναι και της μόδας) και βιομάζα (ή και λιγνίτη). Κάπου θα πήρε "τυχαία" το αφτί του (κάποιος του το σφύριξε)  ότι ετοιμάζονται να σουτάρουν την μονάδα RNG που ετοιμάζει η ΔΕΗ στην περιοχή σε τίποτα πιο ημέτερους και κατέφθασε να πιάσει στασίδι ως "ειδικός". Κάνει κονσομανσιον για άλλους.
 
Υ.Γ Καταλάβατε τώρα γιατί εκείνη η κωλοπετσωμένη μαϊμού ο Ψινάκης δεν τον άφηνε να ανοίγει το στόμα του;; 
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ παλιά αυτή η κολόνια. Έχει περάσει από πολλά κολάντερα...
https://www.youtube.com/watch?v=IH_GyPZ8Xx8

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ποτέ δεν μου άρεσε η Βουγιουκλάκη, ούτε σαν ηθοποιός ούτε σαν άνθρωπος. Το παίξιμο της ήταν "πλαστικό" ψεύτικο.

Μμ2 είπε...



Ο Λιγδιάρης κι ο Ψινιάρης.


.........................................
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...
Ποτέ δεν μου άρεσε η Βουγιουκλάκη, ούτε σαν ηθοποιός ούτε σαν άνθρωπος. Το παίξιμο της ήταν "πλαστικό" ψεύτικο.

.........................

Κι εμένα ποτέ δεν συγκίνησε ερωτικά ως γυναίκα όπως π.χ. η Ρίκα Διαλυνά.
Όποτε θέλησε να δραπετεύσει θεατρικά απ' τον σχολικό παράδεισο της Παπαμηχαϊλικής καρπαζιάς απέτυχε οικτρά όσο επέτυχε από πλευράς αναγνωρισιμότητος ώσπερ εθνικός θηλυκός καραγκιόζης.
Τί να θυμηθής; Από την ¨Υπολοχαγό Νατάσα¨ ή ¨το δέκα κρίκοι ένα τάληρο¨ κινηματογραφικές μαϊμουδιές. Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ως δουλικό ασύγκριτα πιο αυθόρμητη, χειμαρρώδης και λαμπερή ηθοποιός μπροστά της. Μεγάλη σχολή η Δέσποινα. Αν προσέξετε λίγο τας ελληνικάς ταινίας ακόμα κι ο Βουτσάς και ο Ψάλτης αλλά και ο Παράβας κατ' ουσίαν αρσενικοί Δέσποινες υπήρξαν. Αυτήν, συνειδητά ή μη, εμιμούντο παίζοντας.