ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Αυτό που συμβαίνει στον Ήλιο τρομάζει όχι μόνο τη NASA, αλλά και την ESA.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Είναι περίεργο πόσο βγαίνουμε αληθινοί σε ότι σας λέμε. Γράφαμε λοιπόν ΕΔΩ απο το 2019 και προειδοποιούσαμε ..." Η λειτουργία του ήλιου μας επηρεάζει τα μέγιστα όχι μόνο τα υδάτινα ρεύματα και φράγματα στον πλανήτη, αλλά και τα ηφαίστεια. Τόσο η ηφαιστειακή ενέργεια όσο και η οργονοενέργεια είναι αλληλένδετες.Ότι γίνεται πάνω στον Ήλιο αντικατοπτρίζεται κάτω στην Γη."

Και τι λέγαμε ΕΔΩ  : " Ειδικά όταν θα μπει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο ...θα υπάρξει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της συφοριασμένης τεχνολογίας σας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο απέναντι από τον Λέοντα που εκπροσωπεί τον Ήλιο...καταλαβαίνετε ότι εκεί ο Ήλιος θα δώσει τα..."ρέστα" του. Χαμός θα γίνει.!!!"

 

Στις 22 Φεβρουαρίου 2022, στις 06:12 UTC, σημειώθηκε σεισμός στην Αργεντινή, ο οποίος καταγράφηκε από το USGS ως σεισμός μεγέθους 6.0. Το μέγεθος δεν είναι εντυπωσιακό με τα σημερινά δεδομένα, αλλά το βάθος εκεί ήταν περίπου 250 χιλιόμετρα. Πρόκειται λοιπόν για έναν σεισμό βαθιάς εστίασης κάτω από τον ηπειρωτικό φλοιό, που παραδοσιακά θεωρείται προάγγελος κάτι μεγαλύτερου. 

Και έξι ώρες νωρίτερα το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ είχε καταγράψει σεισμό 6,3 στην περιοχή των νησιών Balleny στον Νότιο Ωκεανό. Το επίκεντρο βρισκόταν επίσης σε αξιοπρεπές βάθος περίπου 50 χιλιομέτρων:

Τέλος, το τρίτο γεγονός της ίδιας σειράς ήταν ένα νέο επεισόδιο παροξυσμικής έκρηξης στο ηφαίστειο Αίτνα στην Ιταλία, το οποίο ανάγκασε το παρατηρητήριο του ηφαιστείου της Αίτνας να αυξήσει τον χρωματικό κώδικα της αεροπορίας σε κόκκινο στις 21 Φεβρουαρίου. Η υψηλότερη δραστηριότητα παρατηρήθηκε στις 11:27 UTC, όταν τα σιντριβάνια λάβας και τα σύννεφα ηφαιστειακής τέφρας έφτασαν σε ύψος περίπου 10 χιλιομέτρων πάνω από το επίπεδο της θάλασσας.

Αναφερθήκαμε σε αυτή την ασυνήθιστη παγκόσμια αύξηση της σεισμικής/ηφαιστειακής δραστηριότητας σε ένα άρθρο στις 15 Φεβρουαρίου σχετικά με μια ασυνήθιστη ηλιακή έκλαμψη στο πίσω μέρος του Ήλιου. Αν και η επίσημη γεωλογία αρνείται οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των ηλιακών διεργασιών και των σεισμών, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ζεύγος γεγονότων με διαφορά μιας ή δύο εβδομάδων. 

Και η έκλαμψη, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν απλώς πολύ μεγάλη, αλλά μεγάλη με ακραίο τρόπο, εκτοξεύοντας ηλιακή ύλη ενάμισι εκατομμύριο χιλιόμετρα μακριά:

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από το διαστημικό σκάφος Solar Orbiter της ESA/NASA και, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ESA στις 18 Φεβρουαρίου, η προεξοχή είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ που έχει δει ποτέ κανείς. 

Μια τέτοια αναγνώριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος αξίζει πολλά, καθώς αποδεικνύεται ότι δεν υπήρξαν ποτέ στην πραγματικότητα τέτοιες τεράστιες προεξοχές. Και τώρα έχουν έρθει ένα προς ένα και σπάνε τα ρεκόρ με το μέγεθος και το σχήμα τους.  Αυτό υποδηλώνει και πάλι ότι στον Ήλιο βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια διαδικασία, τη φύση της οποίας μπορούμε μόνο να μαντέψουμε. 

Όπως ανέφερε η Donna Hollingberry, η οποία προφανώς ζει κάπου στο Τέξας, στις αρχές Φεβρουαρίου, η WH Live Cam κατέγραψε κάποια ασαφή θολή πορτοκαλί θολούρα που κρεμόταν πάνω από ένα σημείο και δεν κινούνταν πουθενά. Στις 17 Φεβρουαρίου, ένα εντελώς αδιανόητο αντικείμενο εμφανίστηκε κοντά στην κηλίδα:

Ας μην ισχυριστούμε ότι είναι ο Νιμπίρου με κάποιο είδος δορυφόρου, ωστόσο, σίγουρα υπάρχει κάτι στο ηλιακό σύστημα. Αυτό το κάτι επηρεάζει έντονα τον Ήλιο, ο οποίος με τη σειρά του επηρεάζει τη Γη. Δεν ξέρουμε αν θα καταλήξει με μια προεξοχή 150 εκατομμυρίων χιλιομέτρων που θα δείχνει απευθείας προς τη Γη, ή αν θα είναι Μ12,0, ή όλα μαζί, αλλά τα πράγματα οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση, οπότε μείνετε συντονισμένοι. 

thebigtheone.com

ΠΗΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: