ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Όταν δεν αναγνωρίζεις την πραγματικότητα, η ίδια η πραγματικότητα θα σε κάνει να την αποδεχτείς.

 The U.S. Navy's @NAVSEA this week issued a Request for Information (RFI) for a Variable Depth Sonar (#VDS) System for the future Constellation-class frigate 🇺🇸
➡️ @ThalesDefence with the CAPTAS-4 system seems to be a strong candidate 🇫🇷https://t.co/heCl3v0vZy

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όταν δεν αναγνωρίζεις την πραγματικότητα, η ίδια η πραγματικότητα θα σε κάνει να την αποδεχτείς. 

Λίγο μετά τις σοφιστείες που θέλουν το MH60-R να κάνει το 90% του ανθυποβρυχιακού πολέμου, οι ίδιοι οι Αμερικάνοι βραβεύουν τους Γάλλους για τις επιτυχίες τους στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο και ακολούθως οι Ιάπωνες θέτουν ψηλά στην λίστα τους το VDS captas 4. 

Ξαφνικά τα υπέρτατα romeo μαθαίνουμε πως δεν είναι η λύση για κάθε πρόβλημα, αλλά ένα μέρος της λύσης, το οποίο θα πρέπει να μπορείς να το προστατέψεις με ένα πλοίο που θα φέρει κορυφαίο AESA ραντάρ σταθερής διάταξης (Sea Fire) που θα εντοπίζει, ταξινομεί και εμπλέκει γρήγορα της απειλές με κορυφαίους πυραύλους (Aster 30 BLK 1). Απ' ότι βλέπουμε λοιπόν μια χαρά θα γίνεται ο ανθυποβρυχιακού αγώνας και χωρίς hawk link.

Εν τω μεταξύ θέλουν να κάνουν "Make America Great Again" αλλά ψωνίζουν απ' έξω το καλύτερο σόναρ που είναι γαλλικό. Κλείστο το ρημάδι δηλαδή...Μην σας κάνει εντύπωση. Και τα Romeo Γαλλικά σόναρ έχουν.

Για τους Αρνητές Σόναρ που έγραφαν....."Πόσο γελοία ήταν η όλη συζήτηση περί HMS και CAPTAS-2 ή 4, όταν το 99% του εντοπισμού υποβρυχίων γίνεται από ελικόπτερα. Αν χαθεί ή καταρριφθεί, game over",


1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙ ΠΑΙΔΕΣ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ: ΤΥΦΛΟΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ, ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ.

(Ωδάρχης.)