ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Αυτή είναι μόνο η αρχή. Η Ευρασία έδειξε ότι δεν έχει πλέον ανάγκη την δύση .Οι νεώτεροι Τρώες είναι έτοιμοι να κάψουν τα πλοία της συμμαχίας των Δυτικών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ultimatum... Πόσο πιο σαφές μπορεί να γίνει.
 
Αιματοκύλισμα... όπως ακριβώς οι νοήμονες έχουν αναλύσει ότι θα πράξει ο Ρώσος Θα τελειώσει την όλη υπόθεση σχετικά γρήγορα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε έναν πόλεμο χρονοβόρο και φθοράς. Στάχτη και μπούρμπερη θα αφήσει πίσω την Ουκρανία και θα την παρατήσει χωρίς καμμία υποδομή και ούτε θα αφήσει κάποιον να την ξαναχτίσει. Μια γκρίζα ζώνη. Ένα Τσέρνοπμπιλ.
 
Όσο  οι ΗΠΑ μπλοκάρουν την παράδοση του Ζελενσκι* θα πέφτουν πύραυλοι. Όπως βλέπετε οι Ρώσοι δεν κάνουν το λάθος να μπουν στον Κίεβο και να το ισοπεδώσουν. Έχουν καταλάβει τον ηλεκτρικό σταθμό ανατίναξαν το φράγμα του Κιέβου έκοψαν και το φυσικό αέριο και περιμένουν να βγουν οι κάτοικοι μόνοι τους ή να αρχίσουν το πλιάτσικο μεταξύ τους. Τις πιο μικρές πόλεις με την λιγότερη αντίσταση τις καταλαμβάνουν.
 
Οι  Ρώσοι φαίνεται ότι διδάχτηκαν από το λάθος των Γερμανών που ισοπέδωσαν το Στάλινγκραντ και δεν μπορούσαν μετά από τα μπάζα να μπουν τα τεθωρακισμένα τους μέσα. Εκτός ότι στα μπάζα δημιούργησαν χιλιάδες κρύπτες για τους υπερασπιστές του. Άλλωστε είτε με drones είτε με δορυφόρους βλέπουν που συγκεντρώνεται ουκρανικός στρατός και με χτύπημα ακριβείας τον εξουδετερώνουν.
 
Αυτή είναι μόνο η αρχή. Η Ευρασία έδειξε ότι δεν έχει πλέον ανάγκη την δύση και είναι έτοιμη να σηκώσει ένα νέα σιδηρούν παραπέτασμα που θα χωρίσει τον πλανήτη στα δύο. Όχι μόνο είναι αυτάρκης αλλά έχει και τεράστια στρατιωτική ισχύ. Η Δύση εκτός από μετοχές και χρηματιστήρια τι έχει απέναντι στην Ευρασία;; Η Δύση κρατιέται σε μια κλωστή...αν δεν αλλάξει πολιτική . Ήδη μετράτε αντίστροφα . Η μήπως πιστεύει κανείς ότι η Ρωσία και η Κίνα δεν ήταν ήδη έτοιμες πριν την εισβολή;;
 
Ετοιμάζονταν χρόνια την ώρα που η Δύση κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου.Οι συμφωνίες που έκαναν στην έναρξη των ολυμπιακών του Πεκίνου είναι ίσως η νέα Γιάλτα. Η δήλωση της Κίνας ότι η Ρωσία δεν χρειάζεται την υποστήριξη της στην Ουκρανία σημαίνει ότι γνώριζε Η δήλωση της Ρωσίας ότι δεν υπάρχει πλέον ανάγκη τήρησης διπλωματικών σχέσεων με την Δύση και ας κλείσουν όλες οι πρεσβείες δείχνει το μέλλον.
 
Εδώ προσέξτε λεπτομέρειες την Πέμπτη, και ενώ εξελισσόταν η επίθεση, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Χαν έκανε επίσημη επίσκεψη στον Πούτιν, δηλώνοντας ότι ήλπιζε «πως η διπλωματία θα είχε αποτρέψει μια ανοιχτή στρατιωτική και σύρραξη», αλλά αποφεύγοντας να αποδώσει ευθύνες για αυτή την κλιμάκωση. Απαντώντας στις επικρίσεις για την άτυχη στιγμή της επίσκεψής του, ο Χαν δήλωσε: «Εχουμε μια διμερή σχέση με τη Ρωσία και θέλουμε να την ενισχύσουμε. Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος κάποιου στρατοπέδου».
 
Την ίδια ημέρα, ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, τηλεφώνησε στον Πούτιν ζητώντας την άμεση κατάπαυση της βίας. Η Ινδία, που εξαρτάται σημαντικά από τη Ρωσία για στρατιωτικό εξοπλισμό αλλά και έχει αναζητήσει να ενισχύσει τις σχέσεις της με τη Δύση τα τελευταία χρόνια, επανέλαβε ότι «οι διαφορές Ρωσίας - ΝΑΤΟ μπορούν να λυθούν μόνο με ειλικρινή και έντιμο διάλογο», χωρίς να καταδικάσει την επίθεση.
 
Για αυτό τσιρίζει ο Βρετανός και έχει λυσσάξει. Που να ακολουθήσει και η Τουρκία και πιθανόν οι αραβικές χώρες με το Ισραήλ το ευρασιατικό αυτό σχήμα. Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ τελείωσαν. Η Δύση χρειάζεται ΗΓΕΤΗ με παπάρια. Με τσιτάτα και φιλοσοφικές ρήσεις το αποτέλεσμα δεν σταματά. Ούτε με φωταγωγήσεις κτιρίων και je suis στα προφίλ του φ/β .Σήμερα υπάρχει ένας καραγκιόζης ηγέτης που με ηλίθια τουιτς προσπαθεί να αποτρέψει το μοιραίο στέλνοντας ολοένα και περισσότερους συμπολίτες του στον θάνατο.
 
Και έχουμε και ένα μάτσο καραγκιόζηδες χαρτογιακάδες που παίζουν τους ηγέτες με ένα μάτσο υποτακτικούς υπαλλήλους και ΜΜΕ με fake news και προπαγάνδα που αν την άκουγε ο Γκάιμπελς θα γέλαγε μέχρι δακρύων, με αναλυτές που ανάθεμα αν γνωρίζουν το θέμα που αναλύουν, και που όλοι αυτοί προσπαθούν να στρέψουν την κοινή γνώμη κατά των Ρώσων λες και η κοινή γνώμη κερδίζει πολέμους...ξεβράκωτοι και χωρίς παραγωγή που σε λίγο θα παρακαλούν για λίγο σιτάρι να φτιάξουν ψωμί, ενέργεια και τσιπς τεχνολογίας. Ένας ΗΓΕΤΗΣ γράφει στα παπάρια του την κοινή γνώμη.
 
Η συνθηκολόγηση είτε γίνει σήμερα είτε μετά από 20 μέρες που οι ηλίθιοι δυτικοί πιστεύουν ότι η καθυστέρηση 20 ημερών ή 10 μηνών θα καταστρέψει την Ρώσικη οικονομία θα φέρει τα ίδια αποτελέσματα . Δεν είδα εγώ να καταστραφεί η Ρώσικη οικονομία μετά την εμπλοκή της εδώ και 10 έτη στην Συρία ίδιο ακριβώς πόλεμο διεξάγει.
 
Η Ελλάδα στέλνει λέει αμυντικό υλικό στην Ουκρανία με δυο C-130 - Θα αναχωρήσουν για Πολωνία. Αυτή η ενέργεια μπορεί να θεωρηθεί πολεμική πράξη από τους Ρώσους και να δώσουν το πράσινο φως στον ερντογαν για μαγκιές στην Β. Κύπρο . Είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ο Χρυσός.
 
* Ο  Ζελένσκι είναι Chabad-Lubavitch, είναι μια Ορθόδοξη Εβραϊκή Χασιδική δυναστεία, δεν είναι ένας απλός Εβραίος. Ο Kolomoiskyi είναι ο Ντον του. Οι εντολές έρχονται κατευθείαν από την Ν.Υόρκη. Οι εκεί κεφαλές δεν τον αφήνουν να συνθηκολογήσει.

3 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε εγραψες παλι ,με εγκυρες πληροφοριες εδεσες ολα τα κομματια με μια κλωστη και δινεις το τελικο νοημα,δηλαδη την πουτσισαμε.
Θα πρεπει να ετοιμαστουμε ψυχικα για οτι ερχεται,εγω παλι ελπιζω στα μαθηματικα του χαους με την εννοια περιμενω παντα το αναπαντεχο,μπορει να σωθουμε και τελευταια στιγμη αν φαγωθουν οι αλλοι μεταξυ τους.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ένας χρήσιμος σχετικοσ σύνδεσμος

https://sxolianews.blogspot.com/2022/01/blog-post_38.html?m=1

Τυγχάνει να συμφωνώ με την εκτίμηση σου Λυκαστρε.

Η Ευρώπη πάλι οικόπεδο θα γίνει.

Αδυνατεί πλέον να παράγει πολιτισμό παρα μόνο προσοδοφόρο εργο για τους αφανείς διαχειριστές .

Οι λοιποί μόνο όλεθρο θα βρουν εκτός και εάν ενεργοποιηθούν αντίρροπες δυνάμεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Ρόκκο. Πολύ σωστά τα λέει το ιστολόγιο sxolianews. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς οξυδερκής για να τα δει όλα αυτά. Συμμετέχουν λοιπόν όλοι - οι 200 (πάνω κάτω ηγέτες στον πλανήτη) ​​που ελέγχονται από τον Κλάους Σβάμπ - ακριβώς όπως ο Λούμπαβιτς που έλεγχε τον Ζελένσκι και τον Πούτιν. Και δεν είναι σε πόλεμο μεταξύ τους, αλλά επιδιώκουν τη Σιωνιστική ατζέντα από κοινού, επειδή το WEF είναι μια σιωνιστική οργάνωση της B'Nai B'rith που κυριαρχείται από τον Τεκτονισμό.

Εδώ περί B'Nai B'rith.
https://en.wikipedia.org/wiki/B%27nai_B%27rith

Αν καταλάβει κανείς ότι το WEF του Klaus Schwab/Henry Kissinger των Σιωνιστών, τότε ναι, όλα ταιριάζουν πολύ καλά. Δυστυχώς, κανείς δεν έχει ακόμη παρατηρήσει ότι ο κωμικός Zelenskyi είναι επίσης ένας χαρακτήρας που υποστηρίχθηκε οικονομικά από τον αρχηγό του Chabad Kolomoiskyi (τον νονό του). Στο θέατρο του πολέμου, και τα δύο συμμετέχοντα κράτη - η Ρωσία και η Ουκρανία - διοικούνται από την ίδια Μεσιανική Αίρεση.

«θέλουμε τον Mashiach τώρα, δεν θέλουμε να περιμένουμε».
Βέβαια άλλος ο δικός τους Μεσσίας, άλλων των Χριστιανών και άλλος των Μουσουλμάνων. Όλοι θέλουν τον Μεσσία δικό τους για πάρτη τους, Έτσι, θα υπάρξουν μόνο περαιτέρω κλιμακώσεις και ο ένας θα παρακινήσει τους ανθρώπους του άλλου να πολεμήσουν, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους μαχητές του Αζόφ που χρηματοδοτούνται από το Chabad, οι οποίοι παρέχουν το κύριο πολεμικό επιχείρημα για τον Πούτιν.

Όταν ο Selenskyi μιλά και πάλι για το «σιδηρό παραπέτασμα». Τι εννοεί...Το Σιδηρούν Παραπέτασμα είναι ένας αρχαίος βιβλικός όρος για τη μάχη μεταξύ Γωγ και Μαγώγ - μια μάχη μεταξύ αδελφών.!!Δυστυχώς, αυτό ακριβώς ισχύει για τις πολιτείες των αδελφών της Ρωσίας του Κιέβου (επειδή έχει ωραία τμήματα που εξηγούν τους μεσσιανικούς έσχατους καιρούς και ποιος πρέπει να πολεμήσει με ποιον).