ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Όποιος ψάχνει για ηγέτη κάποιον «πατριώτη εκ του ασφαλούς» εκ των γνωστών παραγόντων, έχασε. Πολλοί ικανοί «για μαζί», δεν είναι παλληκάρια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Περί "σωτήρων"......

Ωχ τι τραβάμε και εμείς οι έρμοι τώρα που έρχονται οι εκλογές. Μου γράφει ο αγαπητός μου ΑΡΡ σε ξένο σχόλιο ΕΔΩ..." 4 υπάρχουν γι αυτό δεν τους ακούς.". Προτιμώ να ακούω την Audrey (το κοριτσάκι στην φώτο) παρά αυτούς  .

Σήμερα θα σας δώσω μια εικόνα τι παίζει πίσω από τις κουρτίνες του λεγόμενου χώρου «δεξιά της ΝΔ», αν και, με τις κομμουνιστικές πολιτικές της ΝΔ, ακόμα και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι πλέον στα δεξιά της. Ξεκινάω με τον πιο κομμουνιστή από αυτούς, Δηλαδή αυτόν που είναι πιο κοντά στη ΝΔ, που στήθηκε από τη ΝΔ για να συγκυβερνήσει με ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ σαν καλός λαγός του συστήματος, για να πάρει καρέκλα πουλώντας την πατρίδα του: Φαήλος Κρανιδιώτης.

Έδωσε ρέστα για να γίνει, όπως του είχε υποσχεθεί ο άφιλος Σαμαράς, διοικητής της ΕΥΠ. Συμβιβάστηκε με συμβάσεις Μαξίμου και ΟΠΑΠ. Πούλησε πολιτική προστασία στον Κοτζιά, προστατεύοντάς τον για να μην τον ενοχλήσουν στις μυστικές διαπραγματεύσεις για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Τώρα κάνει την πάπια για τον ανθελληνικό ρόλο του πατριδοκάπηλου που έπαιξε, στήθηκε δίπλα στον γλύφτη της Μέρκελ Τζήμερο για να μαζέψει διαφωνούντες.


Δηλώνει ότι θέλει να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, ακριβώς όπως ο στημένος διαμαρτυρόμενος Μπογδάνος. Κύλισε ο Τζήμερος και τους βρήκε. Το κόμμα Τράγκα έπαψε να υπάρχει πολύ πριν φύγει ο ίδιος. Ο Βελόπουλος είναι παντελώς αδιάφορος για όλους τους διεθνείς πόλους, δεν ασχολείται κανείς μαζί του, πλην των Γερμανών που λένε «ας ξαναψηφίσει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» στηρίζοντας κάποιον δικό μας και ας φύγει, αυτό αρκεί.

Μένει...ο παντελώς καμένος, πιο καμένος και από τον ίδιο τον Καμμένο, Κασιδιάρης, που δεν έχει νόημα να το συζητήσω, ο Χίος και ο Εμφιετζόγλου. Δυό κουβέντες για αυτούς, αξίζει. Για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της γενιάς ΠΑΣΟΚ δημοσκόπηση του παράλληλου σύμπαντος έβγαλε πρώτο κόμμα το «Κανένα από αυτά». Όχι αναποφάσιστοι, που είναι 18.75% των 55% που λένε «θα ψηφίσω».Στεγνά «όχι ΕΣΑΣ», ασάλιωτα.

Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό πολιτικού καθωσπρεπισμού. Είναι ποσοστό «γ@μιώστε όλοι» που λέει ο Χίος. Όσοι λέτε «μα καλά, θα ψήφιζε κανείς τον Χίο;», να σας θυμίσω, για όσους ζούσατε τότε, ότι τα ίδια και χειρότερα έλεγαν κάποτε: «μα καλά, θα ψηφίσει κανείς τον Μαοϊστή Ανδρέα;» 

«Μόνο κάτι περιθωριακοί της κοινωνίας θα ψηφίσουν Ανδρέα» έλεγε το Μαξίμου του Ράλλη. Σα να βλέπω Τσιόδρα-Σκέρτσο-Γεραπετρίτη να χλευάζουν αυτάρεσκα...Ο Χίος είναι συμπληρωματικός του Εμφιετζόγλου: ο ένας το χάος, ο άλλος του υπολογισμού, τόσο του υπολογισμού, που δεν πρόκειται να δεχτεί κανείς να πάει μαζί του. Κανείς από τους δύο δεν είναι ηγέτης. Είναι «ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ Νο.2»:
Εμφιετζόγλου Νο. 2Α Χίος Νο. 2Β.

Όποιος ψάχνει για ηγέτη κάποιον «πατριώτη εκ του ασφαλούς» εκ των γνωστών παραγόντων, έχασε. Πολλοί ικανοί «για μαζί», δεν είναι παλληκάρια. Δυστυχώς  κάθε φορά και πέφτουμε σε χειρότερα: για να φάει σφαλιάρες ο Nintendo ήρθε ο ΓΑΠ, για να φάει σφαλιάρες ο άφιλος ήρθε ο Τσίπρας, για να φάει σφαλιάρες ο Τσίπρας ήρθε ο νυν Φοινικοβαβυλώνιος αρχιγκαντέμης της ΝΔ.

Το κύριο εθνικό πρόβλημα είναι η ΝΔ: πρέπει να διαλυθεί. H ΝΔ καπελώνει και ευνουχίζει κάθε πατριωτική τάση. Πρέπει να διαλυθεί και να σπάσει στις εσωτερικές της τάσεις για αρχή και στην πορεία αυτές να δουν τι πραγματική εκπροσώπηση έχει η κάθε μία.

Υ.Γ Ο Ηγέτης των Ελλήνων αυτός που θα σηκώσει το σκήπτρο της Πανστρατιάς των Ελλήνων δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά τα δεξιά και αριστερά κουκλοθέατρα που βγαίνουν στα ΜΜΕ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ δεν πεθαίνει. Υπάρχει από την αρχή του ψευδοκράτους. Το κόμμα του Κωλέττη είναι που αλλάζει περιτυλίγματα. Γαλλική καρδιά, αλλά έχει ψωμί για όλους. Ασήμωσε αφεντικό και η μπίζνα σου θα γίνει. Και οι δεξιοί δεν είναι τίποτα "πατριώτες" που πιαστήκανε κότσοι. Όσοι δεν είναι κλώνοι των Μητσοτάκηδων (ξεπούλημα όλα) έχουν βαθιά πίστη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ και δηλώνουν πρώτα ευρωπέη...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Η ΝΔ δεν πεθαίνει. Υπάρχει από την αρχή του ψευδοκράτους."

Όλα και όλοι πεθαίνουν. Ακόμα και αυτό το ψευδοκράτος...θα πεθάνει.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι που θα έχει σύνορα το νέο κράτος. Και κατά πόσο θα είναι ελληνικό. Αν αποκτήσουμε την έκταση της Ολλανδίας φερ' ειπείν και χωρίς πολλές ενοχλητικές νήσους, τότε ναι, θα μας αφήσουν ήσυχους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το θέμα είναι που θα έχει σύνορα το νέο κράτος. Και κατά πόσο θα είναι ελληνικό."

Το Αιγαίο είναι ο ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ των Ελλήνων. Οπότε οι δυο ακτές του Αιγαίου θα ΕΝΩΘΟΥΝ. Ακριβώς ότι έγινε και με την λήξη του τότε Τρωικού Πολέμου. Το Αιγαίο ανήκε σε έναν. Οι Τρώες έχασαν την κυριαρχία τους σε αυτό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μην περιμένεις όμως αυτό να γίνει αύριο-μεθαύριο δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει. Πρώτα θα πρέπει να "πληρώσει" ο κάτοικος της χώρας για την Ύβρη που έχει διαπράξει τόσες δεκαετίες.

ΑΡΡ. είπε...


ΩΡΙΜΟΤΗΣ ΤΟ ΠΑΝ.

Πρώτα θα πρέπει να "πληρώσει" ο κάτοικος της χώρας για την Ύβρη που έχει διαπράξει τόσες δεκαετίες. Λυκ.

....................................................................

¨Ripness, that's all. ¨

(Shakespeare, King Lear.)

Ένας εξωτερικός καταλύτης προφανώς και μόνον, όπως ελληνοτουρκικός τις πόλεμος, νικηφόρος ή μη, δύναται να επιφέρη και την πολυπόθητον εσωτερικήν πολιτικήν κάθαρσιν, το απαραίτητον προαπαιτούμενον δια μιαν προσεχή πανελληνικήν εξόρμησιν επί κεφαλής, και εις το πλαίσιον, μιας εκ νέου ελληνοτρόπως αναγεννημένης ανθρωπότητος.
Προς το παρόν ενδείκνυται ο, τρόπον τινά, συντηρητικός ¨εθνικός ανταρτοπόλεμος¨ και η σταδιακή συγκέντρωσις των διεσπαρμένων και εγκλωβισμένων πατριωτικών δυνάμεων δια την επίτευξιν της επαναστατικής κρισίμου μάζης. (Ελπίζομεν αυτήν την φοράν μη του χρονικού μεγέθους μιας τουρκοκρατίας.) Όχι απεγνωσμέναι δηλαδή εκτονωτικαί εκρήξεις κατευθυνομένου και προβοκατόρικου, δίκην Ε.Π. και Χ.Α., εθνολαϊκισμού που εκθέτουν και αποδυναμώνουν παρά ενισχύουν το εθνικόν αποτύπωμα και φρόνημα.
Σκεπτέον, και δεδομένου, ότι διαχρονικώς αι κρίσιμοι στιγμαί της ωριμότητος ενός έθνους και μιας μεγάλης ιδέας είναι αι ωδίναι του ιστορικού των τοκετού αι στιγμαί αυταί που απελευθερώνουσιν ιερώς τας μεγάλας πνοάς και αναδεικνύουσι, αυτοστιγμεί, τους μεγαλοπνόους και αξίους εθνικούς ηγέτας.