ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Αloha browser με full πρόσβαση στο xhamster για όλους τυς Ρώσους πεοπαίκτες.

 Pornhub cockblocks Russian users.

Russian users who tried to go on PornHub were presented with a message saying the content is blocked along with a Ukrainian flag and a message of support to Ukraine.

🇺🇦🇷🇺

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καλά μιλάμε τους "τσάκισαν" στις κυρώσεις.!! Παίζει να είναι απο τις ποιο σοβαρές κυρώσεις μέχρι σήμερα. Σαν χώρα και σαν λαός είμαστε τσοπάνηδες στον ψηφιακό κόσμο...Λες και δεν θα μπορούν να μπουν μέσω Tor, proxies, satelite, vpn, ή άλλων browsers, ή εφαρμογών με ghost ip. Από την μόνη κύρωση που θα πάνε οι Μπλιάτ είναι αυτή της κύρωσης του ύπατος λόγω βότκας.!

Ο πρώτος world cyber war το 1999 - 2001 ήταν μεταξύ Κινέζων και Ρώσων. Κάτι σκαμπάζουν αυτοί οι δύο από web. Να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου στους απανταχού Ρώσους πεοπαίκτες που μας διαβάζουν aloha browser με full πρόσβαση στο xhamster.
 
Οι δυτικοί νομίζουν ότι κάτι κάνουν θα κόψουν το access kai to commecting sta *.ru και νομίζουν ότι θα τους αφήσουν έξω. Ρε pornhub ...αει σαλάγα τα πρόβατα να κάνεις μυζήθρα.Έκοβε (δήθεν) η ΑΠΠΔ την πρόσβαση στις παράνομες ταινιοσελίδες και ακουγόταν μέσα στην σιγαλιά ένα καλσόν να σκίζεται. Ένα gamato ξεκαρδιζόταν στο γέλιο.
 
H μήπως νομίζουν ότι θα μπλοκάρουν καταθέσεις Ρώσων σε τράπεζες. Λες και οι Ρώσοι έχουν καταθέσεις σε τράπεζες εκτός από κάτι ψιλά για τα ψώνια . Έλεος. 
Με ρωτάει ο Φώντας :
- "Μέχρι που θα φτάσει ο Πούτιν και πότε" ρωτάει.
-  "Στα 350€ την ΜWh μέχρι τον Απρίλη, μετά θα τα βρούνε, καρατσεκαρισμένο", η απάντηση.
 
Σημείωση: πέρσι τέτοια εποχή, ήμασταν στα 53€/MWh....Μέχρι και το τρολάκι ο ταλιμπανέζος από το Αφγανιστάν κατάλαβε τι πραγματικά παίζει...

2 σχόλια:

ΔΙΟ είπε...

Πραγματικά αυτά τα μέτρα είναι ισάξια σε ισχύ με την δύναμη που κινήθηκαν τα στρατεύματα του Πούτιν, μπράβο!

Θέλω να παραθέσω και κάποιους σχετικούς στίχους του Πλιάτσικα που ταιριάζουν με την περίσταση.

"Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, θα σταματούσα το πέος να μάλαζα."

Μμ2 είπε...


Make porntrade not war, by the way,
is the chazarliberal way.

Και είναι σαν κάτι λησταί να παραδίδουν μαθήματα δημοκρατίας και ιερόδουλοι σεμινάρια ηθικής.