ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Τι «εκτοξευτές» δίνουμε στους Ουκρανούς και γιατί υπάρχει θέμα…

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Να το νομοσχέδιο Μενέντεζ που τόσο το χαρήκατε στην πράξη. Ξεφόρτωμα kornet, δηλαδή ότι καλύτερο διαθέτει ο ΕΣ. Να ρωτήσω κάτι...Αν σε ενεργή ελληνοτουρκική εμπλοκή το Κατάρ στείλει πολεμικό στην Τουρκία, η πράξη αυτή θα χαρακτηριστεί απ την Ελλάδα εχθρική;; Αν ναι, τότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει η αποστολή όπλων στην Ουκρανία από την Ελλάδα. Ας βγουν να πουν επίσημα τι στείλανε για να μην βγαίνει ο κάθε Καρβουνόπουλος και τα λέει. Και μην ακούσω ότι είναι απόρρητο...Όποιος εμπλέκεται και επιλέγει πλευρά σε διένεξη άλλων αλλά το παίζει ουδέτερος και αποστασιοποιημένος σε δικά του υπαρξιακά εθνικά ζητήματα θα 'πρεπε να καταδικάζεται για εσχάτη προδοσία.

 Εκτός από τα Καλάσνικοφ και τις σφαίρες τους, στείλαμε όπως λένε και κάποιους «εκτοξευτές»… Γενικώς και αορίστως η «διαρροή» χωρίς να διευκρινίζεται τι ακριβώς «εκτοξεύουν», αυτοί οι «εκτοξευτές».

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για «υλικό» ρωσικής προέλευσης που είχαμε προμηθευτεί για τον ΣΞ επί εποχής Τσοχατζόπουλου. Εξαιρετικό «υλικό» όπως λένε άπαντες στον ΣΞ. Το «κουσούρι» του όπως φαίνεται είναι ότι είναι από τη Ρωσία και φαίνεται ότι η κυβέρνηση βρήκε ευκαιρία να το «ξεφορτωθεί». Είναι γνωστό ότι οι Αμερικανοί έχουν απαιτήσει να «διώξουμε» από το οπλοστάσιο μας οτιδήποτε ρωσικό!

Τα θέματα που δημιουργούνται είναι τα εξής:

•Πρώτον όπως είπαμε το υλικό είναι εξαιρετικής αποτελεσματικότητας.

•Γι ΄ αυτό το λόγο και αν τελικά φθάσει στους Ουκρανούς , θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στη Μόσχα.

Τελευταίο ερώτημα: είναι βέβαιοι ότι τα έχουν «μετρήσει» σωστά στο Μαξίμου;

Θα επανέλθουμε…

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα με τοκο θα το πληρωσουμε ετσι ειπαν οι Ρωσοι.Ειδα την συνεντευξη ενος Αρμενιου που πολεμησε στο Αρτσαχ ο οποιος ηταν χειριστης ΚΟΡΝΕΤ μιλησε με τα καλυτερα λογια για το οπλο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πληρώσουμε και μάλιστα ακριβά. Οι Ρώσσοι δεν ξεχνούν ποτέ τίποτε. Όταν θα έρθουν οι συνέπειες των ηλιθιοτήτων του Κούλη (υπό τις υποδείξεις του πρέσβη), θα είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα οι μαλακίες συνεχίζονται , https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1061365_adianoito-esteilan-ston-zelenski-tis-royketes-ton-rm-70-toy-es , το ταλέντο συνεχίζει των αφοπλισμό των νησιών , MLRS , ΚΟΡΝΕΤ , ΑΠΑΤΣΙ ,kalasnikov μην κρατήσουμε κανένα σύστημα που να μην εξαρτάται από αμερικάνικο εμπάργκο και ηλεκτρονικά με kill switch . Συν ότι δημιουργεί μέτωπο με την Ρωσία χωρίς να χρειάζεται , ξεχάστε τουρίστες και αγροτικά προϊόντα πέρα δώθε για αρχή , θα τις πληρώσουμε τις μαλακίες του χοντρά , δεν μας χαρίζει εμάς τα καλάσνικωφ ο ηλίθιος . Την βάψαμε ... και δεν μιλάει κανείς .
kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Νικόλα..πολύ σωστός.!! Όμως...λένε ότι στέλνουν οπλισμό στην Ουκρανία. Τόνους πολεμικού υλικού
Αλλά οι στόκοι παραμυθάδες δεν λένε ΠΩΣ θα μπουν στην εμπόλεμη ζώνη;; Με καμιόνια ακόμα και του ερυθρού σταυρού, που μόλις τα δούν να εισέρχονται οι ρωσικοί δορυφόροι και τα drones θα φάνε τον πύραυλο στο κεφάλι και δεν θα μάθουν από που τους ήρθε;; Για μαλάκες τους έχουν τους Ρώσους...

Όλη αυτή η βοήθεια προσγειώνεται στην Πολωνία. Όμως οτι καμιόνι η πλοίο μπεί από δυτικά θα καεί την επόμενη στιγμή.Μόλις μπουν μέσα στην Ουκρανία κανά 2-3 χιλιόμετρα.

Αν πρόκειται να στείλουν παραμυθιάζουν τον κόσμο. Αν είναι να στείλει κάποιος δεν το διαφημίζει πριν. Τώρα και φαρμακευτικό υλικό να μπει αν δεν μπορούν να το ελέγξουν οι Ρώσοι θα το βομβαρδίζουν με την υπόνοια ότι είναι όπλα.
Θα δουν su-35 από πάνω τους και δεν θα προλάβουν ούτε το κύριε ελέησον να πουν.