ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Το ναυτικό χρειάζεται σύντομα ενισχύσεις. Η πρώτη κορβέτα πρέπει να πέσει στο Αιγαίο το 2025.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε : Αρνείται να υπογράψει το σχέδιο εξυγίανσης το υπουργείο Άμυνας επικαλούμενο... αναρμοδιότητα - Πετάει το μπαλάκι στο υπ. Οικονομικών .

Πολύ καλά έκανε το υπουργείο Άμυνας. Τα ναυπηγεία Ελευσίνας πρέπει να βαρέσουν χρεοκοπία και να ξεκινήσουν απ' το μηδέν με δικά τους σχεδιαστικά γραφεία. Ακόμα ακόμα θα μπορούσαν να περάσουν στην ιδιοκτησία του ΠΝ.

Δεν νοείται ο ΥΠΑΝ Άδωνις να παρεμβαίνει για πολλοστή φορά με το βάρος της θέσης που κατέχει και να προεξοφλεί τις αποφάσεις του υπουργείου Άμυνας. Πολύ απλά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται σε δημοκρατίες. Τις ίδιες παρεμβάσεις είχε κάνει προεξοφλώντας δημόσια την επιλογή των ακατάλληλων και προβληματικών MMSC εν μέσω αυτού του άτυπου διαγωνισμού. Οι υπουργοί της χώρας πρέπει υπηρετούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και μόνο αυτά. 

Η επιλογή των κορβετών (γαλλικές) θα πρέπει να γίνει σύντομα. Το ναυτικό χρειάζεται σύντομα ενισχύσεις. Να μην εμπλέξουν το ναυτικό σε μια κατάσταση αναδιάρθρωσης zombie ναυπηγείων που θα πάρει χρόνια και θα συναντήσει νέα προβλήματα και καθυστερήσεις. Η πρώτη κορβέτα πρέπει να πέσει στο Αιγαίο το 2025. 

Μην καθυστερείτε . Εξασφαλίστε μεταφορά τεχνογνωσίας για πυραύλους mica ng, exocet και ραντάρ NS 50 και NS110.

Δεν υπάρχουν σχόλια: