ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Για γεωπολιτικούς λόγους θα ξεκουμπιστούν, μαζί με τον κουμπάρο τον Ερντογάν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βγαίνει και το γνωστό σάιτ τώρα να γράψει ότι ετοιμάζουν τεχνοκράτη πρωθυπουργό , διότι ο Μητσοτάκης είναι τελειωμένη ιστορία πλέον. Και εκλεκτός των τραπεζών δηλαδή των Διεθνιστών Χαζάρων Τραπεζικών (πες Ρότσιλντ για είσαι μέσα..αυτός και οι συνεργάτες του δυνάμωσαν την Κίνα)..είναι ο Στουρνάρας.!

Βρέ γατάκια που τώρα μόλις ξυπνήσατε και ανοίξατε τα ματάκια σας...όταν εμείς εδώ τα λέγαμε για τον Στουρνάρα εσείς ακόμα είχατε ύπνο βαθύ.Από τον Φεβρουάριο του 2021 τα λέγαμε για τον Στουρνάρα. Έναν χρόνο πριν.! Όπως ξέραμε και το λέγαμε πολλές φορές ότι ο Μητσοτάκης θα πέσει ΜΑΖΙ με τον Ερντογάν



Θυμάστε τι σας λέγαμε παλιά εδώ και εδώ ;; Ότι οι τραπεζίτες από κυβερνήτες του παρασκηνίου θα έρθει η μέρα που θα αναλάβουν τις τύχες διακυβέρνησης των κρατών.Ο Στουρνάρας τι θα έρθει να κάνει;; Θα κάνει ακριβώς τα ίδια.

Προσέχει εκείνα τα 49δισ που πήραν με αρνητικό επιτόκιο οι Τράπεζες για να στηρίξουν, λέει, μικρομεσαιους, μην και πάνε τελικά σε αυτούς! Τα ροκανίζουν ήδη άλλες μασέλες, κάτι κουμπάροι di κουμπάροι. Για γεωπολιτικούς λόγους θα ξεκουμπιστούν, μαζί με τον κουμπάρο τον Ερντογάν. Όλα τα άλλα είναι συζήτηση για ουζάκι στα καφενεία.

Κάποτε σας λέγαμε πως έρχονται να διαχειριστούν την παγκόσμια οικονομική και πολιτική εξουσία αδειάζοντας τις ψευτοϊδεολογίες του χθες. Σήμερα όμως είναι εδώ αυτοί και το νέο που φέρνουν στην παγκόσμια οικονομική και πολιτική ζωή και δεν είναι άλλη από μια νέα Τραπεζική Σοβιετία..Καθίστε στον καναπέ σας και απολαύστε την και δείτε πως η πολιτική και ιδεολογική σας αντίληψη θα εξαφανιστεί μέσα σε μια νύχτα. Στο τέλος ΟΛΕΣ οι Τράπεζες θα ανήκουν μόνο σε ΕΝΑΝ.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Λυκ.
Στο τέλος ΟΛΕΣ οι Τράπεζες θα ανήκουν μόνο σε ΕΝΑΝ.

.....................................

Όπως και οι ομοτράπεζοι κλώνοι του.