ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Πολιτική αστρολογία..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πολιτική αστρολογία..ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ Πόλεμος για να επιβληθείς ή για την υστεροφημία σου... 
 
Οδηγούμαστε στην όψη Άρη Αφροδίτης Πλούτωνα στις 3 Μαρτίου 2022 ..σε μοίρα έξαρσης του πολεμοχαρή Άρη που συναντά τον Πλούτωνα για τα της Αφροδίτης..βλέπε χρήμα αγαθά απολαύσεις.. Από τέλη Νοέμβρη υπάρχουν θέματα εκεί και κρυφές συζητήσεις κρυφές συμφωνίες..μια και η Αφροδίτη ορθή και ανάδρομη πολύ το συζητά με τον Πλούτωνα..το ίδιο και ο Ερμής από εκεί περνώντας ..ορθός και ανάδρομος..
 
Το καζάνι βράζει..
 
Οι της εξουσίας..θέλουν να δείξουν την κυριαρχία τους..και μαζεύτηκαν πολλοί.Ήδη σήμερα ο Δίας σε μισό τετράγωνο με τον Πλούτωνα δυσαρμονική όψη με μακροχρόνια αποτελέσματα Ίσως ήδη υπονομευτούν οικονομικά σχέδια..υπάρχει η κρίση ..πέρα από την Πανδημία που έδειξε τις αδυναμίες μας..ο Δίας είναι η νόμιμη δικαιοσύνη ο Πλούτωνας είναι οι κανόνες..η χειραγώγηση και ο φόβος και ένα χτύπημα κάτω από τη μέση ..
 
Να πω πέρα από τις φωτιές που βλέπουμε λόγω της Πανσελήνου του Λέοντος χιαστί με τον Ποσειδών. Είδατε τι έγινε στο πλοίο ακόμα φλέγεται τα φορτηγά μέσα ..οι οδηγοί μπλοκαρισμένοι.. το άλλο είχε Πόρσε η πολυτέλεια του Λέοντα ..όλα ακόμη καίγονται..
 
Μην ξεχνάτε επίσης ότι οδεύουμε και προς τη σύνοδο Ποσειδώνα και Δία..14 Απρίλη..και εκείνη θα δώσει ανάλογα θέματα ναυάγια..πετρέλαια αέρια νερό πολύ νερό..πλημμύρες ήδη παρακολουθούμε ανά τον κόσμο...αλλά πάμε στα τωρινά...και..
 
Τώρα να πούμε ότι ..όπως ο Χίτλερ θέλησε να εισβάλλει στην Τσεχοσλοβακία και Πολωνία δήθεν για να τους προστατεύσει ..Έτσι ξεκίνησε και Παγκόσμιος Πόλεμος το 1940 με τους Ναζί...έτσι και ο Πούτιν λέει προστατεύει με το δικό του τρόπο τον ρωσόφωνο πληθυσμό ...στην Ουκρανία. Το θέμα τώρα εδώ είναι όπως έγινε και με την Κριμαία ...η Κριμαία προσαρτήθηκε αλλιώς χωρίς βία πλαγίως..
Η Ουκρανία τώρα απειλείται με βία..
 
Βέβαια για στρατιωτικούς και οικονομικούς λόγους μας ενδιαφέρει ο Πούτιν και εάν δούμε και τον γενέθλιο χάρτη του έχει αρκετό Ζυγό ο Πούτιν ...
Ήλιος στο Ζυγό ..
Ερμής στον Ζυγό ..
ο Κρόνος στο Ζυγό..
ο Ποσειδώνας στο Ζυγό βαθύς αναλυτής..ισχυρή διαίσθηση ..άκρως διπλωμάτης.. λογική και πειθαρχία ...λογικά επιχειρήματα και θεωρώ ότι με έναν ωροσκόπο στο Σκορπιό έτσι σύμφωνα με τα δεδομένα του του χάρτη του είναι έτοιμος να μπλοκάρει κάποιες καταστάσεις...
 
Χτυπά ξαφνικά..το δάγκωμα του Σκορπιού..εκεί που δεν το περιμένεις...όλα ή τίποτε..Ίσως αισθάνεται ότι τον κοροϊδεύουν μία σύγχυση μία ένταση. Μην ξεχνάμε ότι έχει και Αφροδίτη στις 11° Σκορπιού που σημαίνει ακριβώς απέναντι ο Ουρανός τώρα σε 3ο πέρασμα.
 
Τα τετράγωνα του Κρόνου Ουρανού ήδη δουλεύουν όλο το 2021 και το 2022 που σημαίνει ότι αν νιώσει εξαπατημένος ή ότι τον απειλούν ή ότι το στριμώχνουν ίσως αντιδράσει τελείως διαφορετικά μόνο και μόνο για το γόητρο της χώρας του μην ξεχνάτε υπάρχει και η Κίνα από πίσω η οποία τον στηρίζει ..και αυτή άλλωστε κόντρα σε Αμερική..μία συμφωνία έγινε μαζί τους και το αέριο στην αρχή της χρονιάς...
 
Ο Πούτιν στην αρχή ευγενικός και μετά σκληρός και θορυβώδης .Είναι εξαιρετικός διοργανωτής ..πολύ μυστικός γεννήθηκε σε χρόνια Δράκου .Φωτεινή προσωπικότητα και αγωνίζεται για την ισορροπία ..ζυγίζει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ήδη η επιρροή για αυτόν ξεκίνησε ακόμα από το 2012 όταν ο ουρανός από τον Κριό έκανε τετράγωνα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ..άλλωστε από τότε οι λαοί η μάζα αντιδρούν στην κακοδιαχείριση στους άρχοντες και οι εξελίξεις αυτές της δεκαετίας δυσαρέστησαν πολύ κόσμο και φυσικά δυσαρέστησε και αυτόν ..τετράγωνο με τον ωροσκόπο του και τώρα πριν φύγει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και πάει στον Υδροχόο δίνει μόνος τη μάχη και βγάζει την πίεση του τη μεταμόρφωση του.
 
Τις αλλαγές ούτως ή άλλως τις βιώνουμε.. έχουμε κρίσεις ενέργειας σε πετρέλαιο σε αέριο στο ρεύμα και όλα έχουν επιπτώσεις στα είδη διαβίωσης...Κάποιοι βιάστηκαν να δουν από που θα εξαρτηθούν.. κάποιοι όπως και εμείς στην Ελλάδα αφήνοντας τις λιγνιτικές μονάδες στη ΔΕΗ εξαρτόμαστε τώρα από τους άλλους..Γερμανούς Τούρκους Βούλγαρους..ακριβά αγοράζουμε..
.
Άλλωστε αυτό δείχνει και ο χάρτης μας πάντα... Εξαρτόμαστε για τα συμφέροντα της Ευρώπης.. την άλλη ταυτιζόμαστε με τις Αμερική για να έχουμε πλάτες... πουλάμε και ξεπουλάμε .Έχουμε και στην Ελλάδα στον χάρτη μας..ανατροπές.. τώρα που ο ουρανός είναι πάνω στον Κρόνο φέρνει ανατροπές στις διεθνείς συνθήκες ...στην άμυνα της χώρας μας ..οι εξωτερικοί εχθροί κυρίως οι Τούρκοι είναι έτοιμοι και αυτοί ..να διεκδικήσουν τα μέρη μας το Αιγαίο..Τουρκία Σκορπιός..
 
Το δημόσιο χρέος ..τα σκάνδαλα τα οικονομικά ερωτικά ..με 8ο στο Σκορπιό φέρνουν απρόβλεπτα γενικά και η Αφροδίτη μας και η Σελήνη ο λαός παραπλανιούνται από τον Ποσειδώνα και κάποιος ψάχνει το χρυσό χάπι ..ούτως ώστε να βρούμε τη χαρά η οποία χαρά δεν βρίσκεται, η Ελλάδα Υδροχόος ωροσκόπος 29° Ταύρου μοίρα χρεοκοπημένη για πάντα ...αυτή τη στιγμή έχει πάνω βόρειο δεσμό άρα και εμείς επηρεαζόμαστε από τις συνθήκες και από το πού θα καταλήξει η μάχη του Πούτιν με τον Ζελένσκι της Ουκρανίας ο οποίος και εκείνος έχει αρκετά δυνατό χάρτη που βάλλεται από Ουρανό Κρόνο εδώ και καιρό...
 
Έχει Άρη στον Λέοντα... Σελήνη 10° Λέοντα και αυτός έχει θέματα Ουρανού και Κρόνου ..
Κρόνο στο Λέοντα σαν τον Πούτιν ..Ουρανό στον Σκορπιό στις 16° σκορπιού που σημαίνει και αυτός προσπαθεί να διασώσει τα του λαού του.. Επικίνδυνες ημέρες ακόμα και να ξεφύγουμε από αυτή τη συνάντηση... γιατί Άρης Πλούτωνας σημαίνει πόλεμος ..μέσα σε εισαγωγικά.. έχουμε στη συνέχεια τον Άρη να πηγαίνει στον Υδροχόο ο οποίος θα κάνει όψεις με Κρόνο μαζί η Αφροδίτη και πάλι σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σε Αντιθέσεις με τον Πλούτωνα του Πούτιν 22°Λέοντος και Κρόνο του Ζελέσκιν 28°Λέοντος....... Εκεί ειδικά στις αρχές του Απρίλη θα συνεχίζονται οι διαμάχες μαζί και οι χώρες που θα εμπλακούν ..και είναι αδύνατο να συγκρίνεις άπειρους χάρτες ηγετών και κρατών για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
 
Αν και για την ώρα να γλιτώσαμε κάποια σύρραξη.. στη συνέχεια.. ίσως εκεί εμπλέξουν και τα πυρηνικά γιατί ο Άρης θα συναντήσει τον Κρόνο κόντρα στον Πλούτωνα..επαναλαμβάνω...Μην ξεχνάτε ότι και η Ουκρανία έχει  πυρηνικά, ο Πούτιν έχει τα δικά του ..
 
Το να κοιτάζει με άλλο τρόπο τις ισορροπίες και γιατί θέλει να δείξει ότι είναι άτρωτος στον κόσμο όλο...στην Ευρώπη στην Αμερική..και βέβαια στην κατάληξη θα την πληρώσει ο κόσμος..μάχιμος ή άμαχος πληθυσμός.. ο κόσμος την πληρώνει πάντα..
 
Όταν έχουμε πολυαστρίες γίνονται καταστροφικές με Πλούτωνα ..γιατί αυτή η φύση του..φανταστείτε όταν πάει στον Υδροχόο..τι θα καταστρέψει..ομάδες χώρες..οργανώσεις..φιλίες.. Και οι δεσμοί Άλλωστε στον Ταύρο Σκορπιό δείχνουν τις πιέσεις στις οποίες δεχόμαστε σε αυτά τα απλά πράγματα τροφή αγαθά τα οποία όλα σχετίζονται από την ενέργεια και τα οικονομικά ..που είναι και αιτία συγκρούσεων συμφερόντων...οικονομικά που θα συνεχίσουν να πάνε κατά διαόλου σε όλες τις χώρες ..όχι μόνο εδώ παγκοσμίως ..με έλλειψη των βασικών αναγκών διαβίωσης..
 
Ας ευχηθούμε για το καλύτερο για τον κόσμο και την γη που κατοικούμε..!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: