ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Εκεί στην ΝΔ διώχτε τον κ. "γιατί γελάτε κύριοι" όσο είναι καιρός ακόμα. Είναι κίνδυνος - θάνατος σε όλα τα θέματα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λαβρόφ σήμερα μετά τις μαλακίες αυτές του Κεριάκου... "η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου ....".!!!
 
Κερδάμε αδέλφια ... Έρχεται. Εκεί στην ΝΔ διώχτε τον κ. "γιατί γελάτε κύριοι" όσο είναι καιρός ακόμα. Είναι κίνδυνος - θάνατος σε όλα τα θέματα. Στείλτε τον μόνιμο τριήμερο γιατί για άλλο τίποτα δεν κάνει.
 
Ρε μαλάκες Ν.Δούληδες αν ανεξαρτητοποιηθεί η Β Κύπρος τότε ή θα ζητήσει προσάρτηση ή ομοσπονδοποίηση με την Τουρκία, ή η δεύτερη θα φυλά τα σύνορα της. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσει νόμιμα υφαλοκρυπίδα μέσα στα ενεργειακά οικόπεδα της Κύπρου και τέλος περιστατικού.  Η Τουρκία εκτός από παραγωγή θα αποκτήσει και ενέργεια που δεν έχει και στην συνέχεια θα μας καταπιεί και θα μας αγοράσει όλους όπως τον ΣΚΑΙ.
 
Μια  αναγνώριση δρόμος Όπως το Κόσσοβο και το Ντονπάς.Ο πόλεμος κακά τα ψέματα είναι αντρικό θέμα. Και όχι για φλούφληδες και πούστηδες. Η φύση... Δυστυχώς η Δύση δεν διαθέτει αυτη την στιγμή ούτε Τσώρτσιλ, ούτε Ρομελ, ούτε Κολ, ούτε Τίτο, ούτε Ντ Γκολ, ούτε Μιτεράν, ούτε Ζισκάρ, ούτε Ανδρέα, ούτε Ρούσβελτ ή Αιζενχάουερ για να αντιμετωπίσουν τον Πούτιν, τον Ξι αλλά και τον Ερντογάν.
 
Δυστυχώς έπιασαν στον ύπνο τους Δυτικούς με μασκούλες φορεμένες και περιποιημένη χωρίστρα και την ώρα του μανικιούρ και του ντεκαπαζ. Η μόνη με παπάρια η Θάτσερ...η οποία είπε μιλώντας για τον Αντρέα και  είχε αναφέρει "Μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής αλλά ποτέ δεν έφυγε από κάποια συνάντηση χωρίς να πάρει κάτι για την χώρα του".
 
Σήμερα ο Λαβρόφ μίλησέ για Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου άραγε το άκουσε κανείς;; Ή ο πρωθυπουργός και οι άξιοι κάνουν πεντικιούρ και βγάζουν βόλτα τον Πίνατ να κατουρήσει;; Ίσως να είναι και η απάντηση Λαβρόφ στις ανοησίες που λέει ο Μητσοτάκης κατά των Ρώσων...
 
Υ.Γ  Ευτυχώς που ο Χρυσός έφτιαξε το "δωμάτιο πολέμου" για τον Α(υ)νανιστή Κύπριο...

2 σχόλια:

Μμ2 είπε...



Όταν ψηφίζεις δυτικά εκδιδόμενες πολιτικές τσούλες για ηγέτες αυτά παθαίνεις.

Ξένα φερέφωνα και καρπαζοεισπράκτορες ( χρήσιμοι ηλίθιοι) όντες απαιτούν κυρώσεις για τον Ρώσο και βγάνουν τον σκασμό για τον Τούρκο, τον επίσημο
και καθημερινό εθνοεδαφικό βιαστή μας. Αλλά ¨τον κουτό και τον χωριάτη η
ξένη έννοια τον τρώει¨ δεν λένε; Και τους ¨λοατκί πρωθούδες και τους βιζιτούδες υπουργούς¨ θα συμπληρώναμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

ο εξεφτελισμος του δ. κοσμου και της Λ.Φ. . Δυστυχως , απο πρωην ταπεζωυπαλληλους τι να περιμενεις.