ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Πενήντα χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται αντίστροφα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ρωσία έκανε μεταστάθμευση στο Καλλίνιγκραντ Μig-31 με υπερηχητικούς πυραύλους εναντίον πλοίων Kinzal..εμβέλειας 2000χλμ ταχύτητα 10 ΜΑΧ. Και έχεις τα κυβερνητικά νούμερα του ΝΑΤΟ στην Αθήνα να θέλουν να στείλουν στην Μαύρη Θάλασσα ελληνικά πολεμικά πλοία.Εγκληματικά ηλίθιοι.

Kh-47M2 Kinzhal Που βλέπουμε στην φώτο είναι ένας βαλλιστικός πύραυλος υπερηχητικός με πυρηνική ικανότητα. Έχει αυτονομία πάνω από 2.000 km, ταχύτητα 10 Mach και δυνατότητα αλλαγής διαδρομής κατά την πτήση. Η εμβέλεια του βαλλιστικού πυραύλου Kh-47M2 Kinzhal. 


Κατά γενική ομολογία, η συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Μακρόν ήταν εξαιρετικά τεταμένη και ολοκληρώθηκε με σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΑ αποτελέσματα. 

Το ζήτημα είναι η Ουκρανία και έχει δηλωθεί η πρόθεσή της να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, επιτρέποντας έτσι την τοποθέτηση πυραυλικών «άμυνων» των ΗΠΑ στο έδαφος της Ουκρανίας.

Εάν η Ουκρανία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, η πρώτη κιόλας εντολή είναι να τοποθετηθούν οι αντιπυραυλικές άμυνες των ΗΠΑ στο έδαφος της Ουκρανίας. Το είπε η Ουκρανία, το είπαν οι ΗΠΑ, το είπε το ΝΑΤΟ. 

Αυτή η πρόθεση είναι γνωστή τουλάχιστον από το 2014, όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και οι ΗΠΑ υποκίνησαν, υποκίνησαν και πλήρωσαν για τη βίαιη, βίαιη ανατροπή του Ουκρανού προέδρου Βίκτορ Γιανούκοβιτς.

Η αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ - εάν εκτοξευθεί από το εσωτερικό της Ουκρανίας - μπορεί να χτυπήσει τη Μόσχα εντός πέντε (5) λεπτών από την εκτόξευση. Μπορούν να χτυπήσουν τα στρατηγικά πυρηνικά σιλό της Ρωσίας μέσα σε περίπου 7 λεπτά. 

Αυτοί οι πύραυλοι των ΗΠΑ μπορούν να εξοπλιστούν εκ των υστέρων με επιθετικές πυρηνικές κεφαλές μέσα σε μία (1) ώρα περίπου. Η μετασκευή μπορεί να γίνει ενώ οι πύραυλοι βρίσκονται στους εκτοξευτές τους, επομένως κανείς δεν θα ήξερε καν ότι οι κεφαλές είχαν αλλάξει από ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ (συμβατικές) σε ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ (πυρηνικές) κεφαλές.

Η Ρωσία δεν μπορεί να αμυνθεί από πυραύλους που έχουν χρόνο πτήσης πέντε λεπτών μέχρι τη Μόσχα ή επτά λεπτά πτήσης προς τα στρατηγικά σιλό της Ρωσίας.


Έτσι, αυτό έχει γίνει μια υπαρξιακή απειλή για τη Ρωσία. Κυριολεκτικά, διακυβεύεται η πραγματική τους ύπαρξη.

Η Ρωσία κάνει σήμερα, ακριβώς αυτό που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι το 1963 όταν η τότε Σοβιετική Ένωση τοποθέτησε πυραύλους ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ μεσαίου βεληνεκούς και μέσου βεληνεκούς στην Κούβα. 

Δεν υπήρχε κανένα επιχείρημα για το κυρίαρχο δικαίωμα της Κούβας να ευθυγραμμιστεί με όποιον ήθελε. Ο Κένεντι κατέστησε σαφές, είτε αυτοί οι πύραυλοι πάνε ή οι ΗΠΑ θα εισβάλουν στην Κούβα και θα τους καταστρέψουν. 

Πενήντα χρόνια μετά, και η κατάσταση έχει πλέον αντιστραφεί. οι ΗΠΑ το κάνουν στη Ρωσία. Η Ρωσία έχει την ίδια ακριβώς αντίδραση σήμερα που είχε ο Πρόεδρος Κένεντι το 1963. Απλώς δεν μπορούν -- και δεν πρόκειται -- να επιτρέψουν στην Ουκρανία αμερικανικούς πυραύλους με χρόνο πτήσης πέντε λεπτών μέχρι τη Μόσχα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: