ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

"Τσακμακόπετρα" ο καθηγητής.!!Τώρα το κατάλαβε;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

"Τσακμακόπετρα" ο καθηγητής.!! Φτου μην τον ματιάσουμε..9 Κινεζικά αεροσκάφη παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Ταϊβάν. Ο Μογγόλος Xi άραγε θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ των 11 ωρών που έκανε ο Βλαδίμηρος;;

Τώρα το κατάλαβε;; Τι λέγαμε εμείς ΕΔΩ, τον Δεκάμβριο αλλά και πολύ πιο πριν ΕΔΩ, ότι η Κίνα θα κάνει την κίνηση αυτή το πολύ μέχρι το 2025.

" Η κινεζική απάντηση δεν άργησε να έρθει...και μάλιστα δεν θα την έλεγα και "ευγενική" απάντηση.

"Once the Chinese mainland engages in war to liberate the island of Taiwan and the People's Liberation Army (PLA) launches a full reunification-by-force operation, then, I believe, it will be resolved in a matter of hours. " η είδηση ΕΔΩ.

ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ.!! Αυτό είναι για την Κίνα η εισβολή στην Ταιβάν. Και ούτε θα υπάρξει πραγματική βοήθεια από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους. Αυτό το αφήνω εδώ για να βρίσκεται σε αυτούς που λένε ότι η Κίνα δεν θα εισβάλλει στην Ταιβάν γιατί ούτως η άλλως και οι Ταιβανέζοι έχουν σχιστά ματάκια και η Κίνα έχει πολλούς πράκτορες στο εσωτερικό της Ταϊβάν. "

H Kίνα προετοιμάζεται για τον πόλεμο στο άμεσο μέλλον. Η άποψη του ιστολογίου εδώ και καιρό ,είναι ότι η Κίνα θα εισβάλλει στην Ταιβάν το έχουμε ξαναπεί ΕΔΩ ,ΕΔΩ και ΕΔΩ. Φυσικά, μπορεί να μην εισβάλλει στο κυρίως νησί, αλλά σε ένα ή περισσότερα από τα απομακρυσμένα. Για παράδειγμα οι κινεζικές ναυτικές δυνάμεις καταλαμβάνουν ένα απομακρυσμένο νησί και αναγκάζουν την παράδοση της φρουράς 500 ανδρών της, φέρνοντας την Ταϊπέι και την Ουάσιγκτον αντιμέτωπες με ένα τετελεσμένο γεγονός (Θυμίζει μήπως Ίμια;;) Θα το πληρώσουν ακριβά για τα Ίμια οι Τζώνηδες. Θα πάθουν ακριβώς τα ίδια.!!! Η σημερινή μας όμως εκτίμηση είναι ότι η Κίνα θα κάνει την κίνηση αυτή το πολύ μέχρι το 2025"

1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ Τζώνηδες με αυτά που κάνατε στην πρώην Γιουγκοσλαβία στο Κόσσοβο και στην Ουκρανία δίνεται πάτημα στρατιωτικό-πολιτικό-διπλωματικό στην Κίνα να κάνει ακριβώς τα ίδια στην Ταιβάν. Πόσο βλάκες μπορεί να είστε;;

Και όπως ανακαλύψατε ότι δεν έχετε τις δυνατότητες να κάνετε τίποτε στην Ουκρανία , το ίδιο θα ανακαλύψετε σύντομα και για την Ταιβάν. Οι Κινέζοι ήδη ετοιμάζουν μέτρα και σχέδια για να νικήσουν τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα. Θα δείτε μια στρατιωτική "επανάσταση" στο μέτωπο του πολέμου από τους Σίνες τόσο με συμβατικά όσο και με μη συμβατικά μέτρα...και θα πάθετε την πλάκα σας.