ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Μιλάτε ορέ άχρηστοι τι να κάνει ο Τσιπιτζίδης...Αυτά συμβαίνουν όταν αφήνεις την εθνική σου πολιτική να καθορίζεται από πρέσβεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελενσκι, οι επιτελικές οδηγίες επί αυτού έγιναν ακόμα πιο ασαφείς! Μιλάτε ορέ άχρηστοι τι να κάνει ο Τσιπιτζίδης...
 
Γιατί τα κάνει αυτά ο Φοινικοβαβυλώνιος;;  Διότι αυτές τις εντολές του δίνουν. Είναι ΕΘΝΙΚΑ επικίνδυνος ο τύπος λέμε. Έπρεπε να είχε φύγει ΧΘΕΣ.!Αυτός είναι επικίνδυνος...οπλίζει τη Ρωσία εναντίον της Ελλάδας σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία.
 
Είσαι ο Κλαους Σουαμπ και ιδρύεις την γνωστή σχολή. Με ποιο κριτήριο θα επέλεγες τους μαθητές σου;; -Ναι και ο Κούλης μαθητής της λούγκρας είναι-Κυρίως διανοητικό. Μειωμένης αντίληψης και αυξημένης ηλιθιότητας. Γιατί;; Για να μπορείς αφενός να τους διαφθείρεις αν χρειαστεί και συνεχώς μετά να τους ελέγχεις.
 
Κοιτάξτε γύρω σας. Από την Αυστραλία έως τον Καναδά. Μέσα στην ΕΕ. Τι κοινό έχουν όλοι όσοι κυβερνούν και κατέχουν θέσεις κλειδιά;; Διανοητικό κοινό και κενό.
Είναι εμφανής η διαφορά αυτή στην αντιπαράθεση με αντιπάλους εκτός της σχολής τους και της προέλευσης τους. Κυρίως ευρασιάτες αλλά και κάποιους λίγους Αφρικανούς και Λατινοαμερικάνους που ελέγχονται κατά το πλείστον από το οργανωμένο έγκλημα .Απ' ότι φαίνεται ο Κλάους δεν έχει ανοίξει καλό υποκατάστημα εκεί.
 
Φυσικά σε περίοδο ειρήνης όλοι αυτοί είναι ανίκητοι. Σε περίοδο πολέμου όμως από εξυπνότερους και φυσικά από το ίδιο ισχυρούς αντιπάλους;;
Εκεί φαίνεται η διανοητική γύμνια τους και ανεπάρκεια τους και αυτό θα αποτελέσει την Αχίλλειο πτέρνα τους. Ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα τουλάχιστον σαρκάζοντας το εύρος και το μέγεθος της ηλιθιότητας και ανεπάρκειας που έχει συναντήσει και βιώσει όλα αυτά τα χρόνια έλεγε " Κιμ πάτα το επιτέλους".
 
Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να πατηθεί το κουμπί. Όχι από τον Κίμ αλλά από τον Πούτιν και τον Ξι. Η δυτική πολιτισμική και πολυπολιτισμική τσιγκολελέτα θα καταπέσει και θα γυρίσουμε σε εθνικισμούς, γεγονός που θα είναι βέβαια πολύ θετικό. Το πρόβλημα όμως θα είναι ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία θάλασσα σχιστομάτηδων  και θα έχουμε μέσα στις χώρες μας πολύ μεγάλα προβλήματα διότι δεν θα έχουμε  ξεμπερδέψει με τους σκουράντζες που μας κληροδότησε η φιλελέ Δύση.
 
Υ.Γ Αυτά συμβαίνουν όταν αφήνεις την εθνική σου πολιτική να  καθορίζεται από πρέσβεις.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φιλελέ ιδεολογία μόνο από ηλίθιους σε ηλίθιους μπορεί να πωληθεί. Την Κανέλλη λυπάμαι που την καθίζουν συνέχεια με κάτι Χατζηδάκηδες και υποφέρει από τις μαλακίες που πετάνε και προσπαθεί να μην εκραγεί. Δυστυχώς υπάρχουν και ηλίθιοι διεκπεραιωτές (δεν λέγονται πολιτικοί αυτοί που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο) αλλά και ηλίθιοι πολίτες για να ψωνίσουν την λαίλαπα που πουλάνε. Θυμήσου το "Ουπς, Αποκάλυψη", μια βρετανική παρωδεία των 80s που χλεύαζε τον θατσερισμό: Ένας εντελώς ηλίθιος πρωθυπουργός πείθει τους πολίτες να πέσουν από τον γκρεμό για να εξοικονομηθούν θέσεις εργασίας. Και οι πολίτες το κάνουν ευχαρίστως. Σου θυμίζει κάτι πρόσφατο;
https://www.youtube.com/watch?v=NBHHFnUqo5o

ΑΡΡ. είπε...



ΞΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΚΟΥΛΙ!

Δεν είναι μόνο που ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνιστά από τις πιο ακραίες φωνές υπέρ της φιλοναζιστικής κυβέρνησης του Κίεβου και κατά της Ρωσίας, λαμβάνοντας μάλιστα ευχαριστήρια από τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι!

Ο πρωθυπουργός ξέχασε την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ στην Κύπρο, καθώς δήλωσε από τις Βρυξέλλες, πως η ρωσική επίθεση στην Ουκρανία είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική εισβολή σε ανεξάρτητη χώρα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Προφανώς ο πρωθυπουργός ξέχασε τις δύο εισβολές των Αμερικάνων στο Ιράκ, την εισβολή των Αμερικάνων στο Αφγανιστάν, την εισβολή των Αμερικάνων στην Γιουγκοσλαβία, την εισβολή των Αμερικάνων στο Βιετνάμ, την εισβολή των Αμερικάνων στην Κορέα και βεβαίως την εισβολή των «φίλων» Τούρκων στην Κύπρο!!!

(Αυτός είναι που λένε ¨Πάρ' τον στον γάμο σου, να σου είπη και του χρόνου.¨)



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Την Κανέλλη λυπάμαι που την καθίζουν συνέχεια με κάτι Χατζηδάκηδες και υποφέρει από τις μαλακίες που πετάνε και προσπαθεί να μην εκραγεί"

Να μην την λυπάσαι καθόλου ούτε αυτήν. Τα θέλει τα χαστούκια της η φακλάνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Σου θυμίζει κάτι πρόσφατο;"

Ναι μου θυμίζει τον Κούλη τον πολιτικό του περίγυρο απο αυλοκόλακες και παπιονάκιες και τον μαλάκα κάτοικο της χώρας.Όσο για του φιλελέρες τύπου Μπάιντεν ούτε ένα ψέμα δεν είναι άξιοι να πούνε.

Μπάιντεν: Έδωσε το "πράσινο φως"
για στρατιωτική βοήθεια 350 εκατ. δολαρίων στην Ουκρανία.

Πως θα αγοράσει και θα παραλάβει την δήθεν αυτή στρατιωτική βοήθεια η Ουκρανία; Με τα ΕΛΤΑ εν μέσω μαχών και πολιορκίας;
Πόσο παπάτζας είσαι ρε Τζό Και υπάρχει κόσμος που σε πιστεύει κιόλας. Είναι σου λέω τελείως βλάκες. Ούτε ένα ψέμα της προκοπής δεν είναι ικανοί να πουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 26 Φεβρουαρίου 2022 - 6:13 μ.μ.

Τα μεγάλα προβλήματα για την Ουκρανία ξεκίνησαν όταν οι πολίτες ψήφισαν για πρωθυπουργό..... έναν κωμικό.Σου θυμίζει κάτι;; χα χα χα χα