ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Εμείς ΔΕΝ θα γίνουμε Ουκρανία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στέλνουμε μήνυμα σε πολλαπλούς αποδέκτες και ειδικότερα στον μαλάκα τον Μητσοτάκη. Ελπίζουμε το πάθημα της Ουκρανίας να σας έγινε μάθημα. Εμείς ΔΕΝ θα γίνουμε Ουκρανία.

Θα πρέπει να κινηθεί άμεσα η κυβέρνηση της Ελλάδας (ο θεός να την κάνει κυβέρνηση) και να συνάψει συμφωνία για αναβάθμιση των leopard και την αγορά TOMA και ΤΟΜΠ lynx KF41 από την Γερμανία. Οι γραμμές συναρμολόγησης υπάρχουν. Πρέπει άμεσα να εκκινήσει το πρόγραμμα και να υπάρξει και γραμμή συντήρησης, ώστε να έχουμε πολύ μεγάλες διαθεσιμότητες ανά πάσα στιγμή και υποστήριξη του υλικού.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θα πρέπει να κινηθεί  γρήγορα πριν προλάβουν άλλες χώρες να θέσουν παραγγελίες. Οι αργοπορία θα μας στοιχίσει πολύ. Πρέπει επίσης να αναβαθμιστούν τα F16 και να φέρουν νέους πυραύλους αέρος εδάφους μακρού πλήγματος άμεσα, καθώς και σκοπευτικά pod αλλά και pod ηλεκτρονικού πολέμου. Πρέπει να αποκτήσουν FOS τα erieye και να αγοραστούν με ραντάρ εδάφους ευκίνητα.

Οι gowind πρέπει να κλείσουν ΧΘΕΣ. Ρίξτε λεφτά για την άμυνα. Θα υποστούμε οποιοδήποτε τίμημα για την ελευθερία μας. Καλύτερα να πεινάσουμε και να έχουμε ελεύθερο σπίτι και ζωντανούς τα αδέλφια και τους γονείς μας, παρά νεκρούς. ΞΥΠΝΗΣΤΕ πριν είναι πολύ αργά.!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , καλά τα λες όλοι δίνουμε ευχαρίστως και το κωλο-ΕΝΦΙΑ αν πηγαίνουν εκεί τα λεφτά και όχι στους τοκογλύφους . Άμα σταματήσει και η άχρηστη μάσα του δημοσίου εκεί να δεις λεφτά , 2 δισ έχουμε δώσει 2 χρόνια η Ελλάδα σε self test , rapid και μοριακά, χώρια μάσκες και αντισηπτικά ή τα εμβόλια....Αν σταματήσει η άσκοπη μάσα έχουμε πληθώρα χρημάτων .
2 ερωτήσεις 'ελπίζω να έχεις πιει καφέ .... πια ΤΟΜΑ προτείνεις μαζί με το lynx και ισχύει ότι θέλει να στείλει 13 apachee στην Πολωνία ο ηλίθιος με τους Τούρκους στο παρά πέντε να ετοιμάζονται ? Γιατί δεν στέλνει η Ολλανδία που δεν έχει διαφορές με τους γειτόνους ? Να είσαι καλά .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα..έχω πιεί καφέ εδώ και ώρα. Ναι ισχύει για τον ηλίθιο ότι θέλει να στείλει apachee στην Πολωνία. Για τα άλλα θα σου απαντήσω το απόγευμα..διότι τώρα είμαι καθ'οδόν και τρέχω να προλάβω.!!