ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Είμαστε Έλληνες που σεβόμαστε ένα πράγμα, την ωμή ισχύ και το δίκαιο που απορρέει από αυτήν


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δυστυχώς στην Ελλάδα διαβάζουμε τα πάντα μέσω του Διεθνούς δικαίου. Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην το κάνουμε, όταν είμαστε κότες λυράτες. Είναι λογικό να κρύβουμε την έλλειψη αποφασιστικότητας, στρατηγικής και προγραμματισμού πίσω από το διεθνές δίκαιο. 

Δεν κατάλαβα γιατί οι γνωστοί μαλάκες νευρίασαν με την προσάρτηση απ' τη Ρωσία των ΛΔ του Ντονμπάς και όχι με το Κόσσοβο. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να παίρνουμε μαθήματα υψηλής στρατηγικής και να σχεδιάζουμε πως η χώρα μας μπορεί να δημιουργήσει μια πιο αυτόνομη στρατηγική που δεν θα εκπορεύεται μόνο από ένα νεκρό ΝΑΤΟ. 

Δεν βρίσκω καμία ομοιότητα μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Τα "ουκρανικά" εδάφη προέκυψαν από παραχώρηση της Ρωσίας. Σε αυτά τα εδάφη αιώνες πριν είχαν ξεκινήσει τον πολιτισμό τους οι Ρώσοι και τώρα τα παίρνουν πίσω. Εγώ βλέπω μεγαλύτερες ομοιότητες μεταξύ χαμένων εδαφών της Ρωσίας και της Κύπρου. 

Όπως η Ελλάδα έχασε την Μικρά Ασία και ένα κομμάτι της Κύπρου, έτσι και τώρα θα πρέπει να σχεδιάζουμε πως θα τα πάρουμε πίσω, βασιζόμενοι όχι στο διεθνές δίκαιο που οι δυτικοί το έχουν κάνει κωλόχαρτο, όπως και οι Ρώσοι και οι Κινέζοι, αλλά βασιζόμενοι καθαρά στην ωμή ισχύς. 

Αντί λοιπόν να προβληματίζονται κάποιοι μαλάκες με τις κινήσεις της Ρωσίας που διεκδίκησε κάτι που ιστορικά της ανήκει από ένα κράτος που η ίδια δημιούργησε και πήγαν οι Αμερικανοί να το στρέψουν εναντίον της, θα πρέπει να νευριάζουν με τις δηλώσεις Δένδια περί μη αξιοποίησης των ελληνικών κοιτασμάτων φυσικού αερίου, θα πρέπει να νευριάζουν με την στήριξη της κυβέρνησης μας καθαρά στο λόμπυ του lng, θα πρέπει να νευριάζουν για την απολιγνιτοποιηση, θα πρέπει να νευριάζουν για τις ΜΟΕ, θα πρέπει να νευριάζουν για τον μη προγραμματισμό και τη μη διαφάνεια στα εξοπλιστικά.

Ένα πράγμα πρέπει να ειπωθεί σε αυτά τα ρεμαλια. Όχι ρε μαλάκες δεν είμαστε ρωσοψεκ. Ξέρετε τι είμαστε;; Είμαστε Έλληνες που σεβόμαστε ένα πράγμα, την ωμή ισχύ και το δίκαιο που απορρέει από αυτήν. Τώρα έσφιξαν οι κώλοι σας με την αναγνώριση του Ντονμπάς αλλά για το Κόσσοβο τον κατάπιατε όλο, επειδή αποτελούσε μέρος του κατοίκου σχεδιασμού. Ποια λοιπόν η διαφορά του Κοσσόβου με την Κύπρο;; Στηρίξατε το πρώτο, αλλά εκεί δεν μας επηρέαζε στις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους;;

Γενικά καταλαβαίνεις τον άλλον ότι είναι μαλάκας, όταν προσπαθεί να λύσει το κυπριακό με το διεθνές δίκαιο. Φαίνεται ότι έχει παραιτηθεί και φοβάται. Η Ελλάδα τώρα έπρεπε να σχεδιάζει πως δεν θα αφήσει εν ζωή ότι βρεθεί μπροστά της, όπως ο Αχιλλέας δεν άφησε ούτε νεογέννητα.

Αυτό θα έπρεπε να σχεδιάζει η Ελλάδα. Όλεθρο και μόνο αυτό. Παίξτε εσείς με έννοιες όπως διεθνές δίκαιο, όσο ο Θουκυδίδης σας φτύνει ροχάλες μέσα στο στόμα. Και ξέρετε γιατί μιλάτε για διεθνές δίκαιο στην Κύπρο;; Γιατί υπηρετείτε το ΝΑΤΟ και δεν θέλετε να διαλυθεί αν χρειαστεί η  Νοτιοανατολική πτέρυγα. 

Για την Κύπρο για την Μικρά Ασία αξίζει να διαλυθεί αυτό το μπουρδέλο που ονομάζετε ΝΑΤΟ. Άντε μου στο διάολο Αμερικανοψεκ που δικαιολογείτε τις αμερικανικές εισβολές διεθνώς, αλλά ποτέ δεν μπορέσατε να πείτε πως πρέπει να κάνουμε εκστρατεία για να απελευθερωθεί η Κύπρος και η Μικρά Ασία, για να μην βγάλει αφρούς ο πρέσβης. Καλά να πάθετε λοιπόν. Έως ότου προσκυνήσετε την ωμή δύναμη και την θέσετε ως πρωταρχικό στόχο, όχι μόνο θα χάνετε από την Τουρκία, αλλά και από την Αλβανία και από τα Σκόπια.

Μαλάκες Αμερικανοψεκ που σας πέφτει μακριά η Κύπρος και κάνετε 65 ΜΟΕ, αλλά η Ουκρανία σας πέφτει κοντά. Τραβάτε λοιπόν να πολεμήσετε για το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, όσο οι Αμερικανοί μαζεύουν τους ομογενείς τους στην Πολωνία.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακή εποχή για τα ψευδοκράτη που πούλησαν το έθνος τους για τις δυτικές επιδοτήσεις. Γκιαουριστάν και Κιμπρίς έχουν σειρά...

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσόστομε , γιατί το διεθνές δίκαιο είναι όντως κωλόχαρτο για να κρύβεται από πίσω που και που ο ισχυρότερος για τα εγκλήματα του . Είδες κανένα να μιλήσει για την μείωση πληθυσμού και την άγρια ληστεία 40 χρόνια τώρα , το μόνο που ασχολούνται είναι μην σταματήσει η προμήθεια από πεινασμένες Ουκρανές .
Το Κόσοβο και τα Σκόπια , για να μην πω η Βόρεια Ήπειρος που έχει Ελληνικό πληθυσμό δεν τους πείραξε να τα υποστηρίξουν ποτέ . Όλες οι ΜΚΟ κλαίνε που δεν άφησαν οι Ρώσοι τους ομοεθνείς τους για έμμεσο σκλαβοπάζαρο . Και εδώ και στην Κύπρο στρουθοκαμηλίζουν όλοι ότι είμαστε καλά και ξεπουλιόμαστε κομμάτι κομμάτι , και εδώ οι περισσότεροι νομίζουν ότι θα την βγάλουν όμορφα με τον κάθε Χασάν κουτσά στραβά στο μέλλον . Ποιος θα πάρει πίσω τις χαμένες πατρίδες για να αρχίσει η ανάκαμψη , εδώ άφησαν το δικαίωμα τους να ονειρεύονται οι περισσότεροι, μόνιμα το ξέχασαν και περιμένουν το λόττο για τα πάντα. Ανάπτυξη χωρίς εξάπλωση δεν γίνεται ούτε εξέλιξη . Δυστυχώς ακόμη πολλοί πιστεύουν φιόγκους σαν τον Δένδια και τους εφοπ-ληστές . Που όραμα για επίθεση , μόνο συρτοί θα πάνε πολλοί .

kakos04

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ολεθρος μ αρεσει η λεξη.

ΑΡΡ. είπε...



Ξένο σχόλιο.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ
ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΚΩΜΑ ΜΑΣ.


Και δεν ειναι οτι εχουμε αγαπη για τους ρωσους αλλα οτι εχουμε μισος για την δυση,
για την δυση του αδερφατου που καταστρεφει τις ζωες μας και διαλυει την πατριδα μας.....
για την δυση που μας θελει με το ζορι μπολιασμενους και δουλους ....
για την δυση που θελει να ενσωματωσουμε την αφροασια και τα παιδια μας να χαιδευονται με την ανωμαλια΄.....

Ανώνυμος είπε...

Βασιλικοτεροι του βασιλεως! ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ. πρωτοι πρωτοι βγηκαν πρωι πρωι να κανουν δηλωσεις καταδικης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους σας. Ένα είναι σίγουρο....τις μαλακίες των Τζώνηδων θα τις πληρώσουμε εμείς και τι εννοώ.

Η αναγνώριση του Ντονμπάς μπορεί να ικανοποιεί το περί δικαίου αίσθημα αρκετών Ελλήνων, ωστόσο δεν συνιστά θετική εξέλιξη. Δυνητικά σημαίνει :

1- Μεγαλύτερη πρόσδεση στη συμμαχία (F-35 για περιορισμό της Ρωσίας)και ενδεχομένως υποχωρήσεις με την Τουρκία και
2- Αναγνώριση Κοσόβου και περαιτέρω αποσταθεροποίηση.

Το επιχείρημα λαϊκά θα είναι: "Εδώ ο κόσμος καίγεται, η Δύση κινδυνεύει και σεις μαλώνετε για ένα νησί ή λίγα μίλια ΕΧΥ;"

Μμ. είπε...


Το επιχείρημα λαϊκά θα είναι: "Εδώ ο κόσμος καίγεται, η Δύση κινδυνεύει και σεις μαλώνετε για ένα νησί ή λίγα μίλια ΕΧΥ;"
(Λυκ.)

..........................................................

Κι εμείς:
¨Ε και τί να κάν'ς τώρα, να κάειτς να μαλλών'ς;¨
(Πικρός γέλως.)

Εδώ έχει αλλοιωθή, αλλοτριωθή όλο το έμψυχο δυναμικό, η ψυχοσωματική οντότης, ταυτότης και φρόνημα, η ουσιαστική ύπαρξις της Ελλάδος άνευ ντουφεκιάς, σταδιακά, δια του ¨βρασμού του δημοκρατικού βατράχου¨...
για ένα εδαφικό κέλυφος, ένα άδειο πουκάμισο, θα χαροπαλεύωμε τώρα;

Και ως προς το δίκαιο, είναι άραγε υπεύθυνοι, σοβαρείς φορείς και αληθείς υπερασπισταί των εθνικών δικαίων τόσο αυτοί οι ανέντιμοι εκπρόσωποι ενός έθνους που έχουν απεμπολήσει προ πολλού την ηθικήν, πολιτικήν και εθνικήν των συνειδησιν, τιμήν και αξιοπρέπειαν όσον και οι ανέντιμοι και απαθείς καιροσκόποι ψηφοφόροι των;
Και εν τέλει ποιος είναι ο πιο άδικος, ανέντιμος και ανήθικος; Ο αδικών την πατρίδα ενός άλλου (όπως ο Τούρκος πολιτικός) ή ο αδιάφορος και ενδοτικός, ο αδικών την δική του πατρίδα (όπως ο Έλλην πολιτικός);

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και εν τέλει ποιος είναι ο πιο άδικος, ανέντιμος και ανήθικος; Ο αδικών την πατρίδα ενός άλλου (όπως ο Τούρκος πολιτικός) ή ο αδιάφορος και ενδοτικός, ο αδικών την δική του πατρίδα (όπως ο Έλλην πολιτικός); "

Αγαπητέ μου φίλε μέσα στην Ν.Π.Τ τους δεν υπάρχουν αυτά τα διλήμματα και ερωτήματα. Στην Παγκόσμια Χούντα που θέλουν να επιφέρουν ΔΕΝ θα υπάρχουν πλέον εθνικά κράτη για να μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιο κράτος έχει δίκιο. Πατρίδες, κράτη, θρησκείες, συναισθήματα, ιδιωτική περιουσία κ.λ.π θα είναι έννοιες που θα στέλνουν κάποιον στο περιθώριο προς "απόσυρση".

Έναν μόνο θα λατρεύουν και τα πάντα θα ανήκουν σε αυτόν. Νομίζετε ότι λέω σενάρια υποθετικά;; ήδη ετοιμάζονται να καταργήσουν το υλικό χρήμα...η "πανδημία" και τα πουστοποιητικά εμβολιασμού ήταν ένα απλό πείραμα. Τώρα συνεχίζουν στο επόμενο επίπεδο. Τα πουστοποιητικά είναι ο τρόπος ελέγχου με πρόσχημα τα μέτρα για την υγεία, το κλίμα.Δεν λέω ότι θα τα καταφέρουν στο τέλος. Αλλά θα πεθάνει πολύ κόσμος μέχρι να ξυπνήσουν και να τους πάρουν με τις πέτρες.