ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Απαγόρευση των «χρυσών διαβατηρίων» και κανόνες της ΕΕ για τις «χρυσές βίζα»

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η είδηση : Απαγόρευση των «χρυσών διαβατηρίων» και κανόνες της ΕΕ για τις «χρυσές βίζα»

Ε ρε τι έρχεται....Σε τι κουβά μπήκαν όσοι τσίμπησαν και αγόρασαν με 250.000 χρυσή βίζα.

Το είχαμε προβλέψει ότι η απάτη αυτή θα σκάσει. Από μακριά βρώμαγε ότι τους την είχαν στημένη να τους μαδήσουν. Τους έριξαν το τυρί αλλά την φάκα δεν την είδαν. Τα ακίνητα βλέπεις δεν φεύγουν. Εδώ θα μείνουν για αυτό λέγονται και ακίνητα Ότι στο τέλος θα πάθουν και τα φαντς με τους πλειστηριασμούς.
 
Άντε τώρα να ξεφορτώνονται τα ακίνητα μπιρ παρά μόλις νιώσουν και την φορολογική θηλεια και τους τελειώσει και το "αμερικάνικο όνειρο" της Ευρώπης.
 
Και οι περισσότεροι είναι Κινέζοι και η Κίνα θεωρείται οικονομικός εχθρός για την δύση και φυσικά θα έχουμε αντίποινα από τους Κινέζους και όλες τις μεγάλες δυνάμεις εκτός ΕΕ Σαν το Χρηματιστηριο το 99 που ο Σημίτης έλεγε πάιξτε παίξτε όλοι θα κερδίσετε. Και κατέβαιναν απο τις στάνες να παίξουν μετοχές. Μέχρι που τους ξύρισαν κόντρα και αυτούς και τα πρόβατα.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Σαν το Χρηματιστηριο το 99 που ο Σημίτης έλεγε πάιξτε παίξτε όλοι θα κερδίσετε.
..............................

Ω,τί ωραίαι πασοκοεποχαί τότε, Λυκάστορ ευγενές! ¨Όχι από τζάκι, από χρήμα τρέχον απ' το μπατζάκι¨ ως λέγεται. Προφήτης εισήρχεσο εις τους χρηματοστηριακούς ναούς, και ερημίτης τέλειος, εξαϋλωμένος άγιος, εξέβαινες!