ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία. Ο λογαριασμός, βέβαια, θα έρθει στους πολίτες και όχι στο κωλόσογο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ελλάδα στέλνει πολεμικό υλικό στην Ουκρανία.Τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία. Ο λογαριασμός, βέβαια, θα έρθει στους πολίτες και όχι στο κωλόσογο. Επικίνδυνη η εξωτερική πολιτική της Ν.Δειμιοκρατίας για τα εθνικά μας θέματα. 

Ναι μεν η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, αλλά δεν μπορεί να συνδιαλέγεται με τη Ρωσία με το υφάκι που προωθεί το Μαξίμου. Τα mission accomplished του πολλά βαρύ Χαρδαλιά δεν θα μπουν στον κώλο του Μητσοτάκη, αλλά στον κώλο του Έλληνα. Το να το παίζει βαρύμαγκας ο Μητσοτάκης χωρίς οι Αμερικάνοι να του έχουν αποδεσμεύσει πυραύλους αέρος εδάφους μακρού πλήγματος, χωρίς να μας έχουν δώσει το οκ για επέκταση στα 12νμ., χωρίς να μας έχουν βοηθήσει στο κυπριακό, αποτελεί προδοσία προς τον ελληνικό λαό. 

Σαν να μην φτάνουν αυτά φτιάχνει με δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού πυρηνικό εργοστάσιο στην Βουλγαρία με αποτέλεσμα πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος να εισάγει ενέργεια από το εξωτερικό. Και η υποτιθέμενη αντιπολίτευση τι κάνει;; Απολύτως τίποτε. Αντί να κρατήσει λίγο το άλογο που λέγεται Μητσοτάκης, γιατί το παίζουν μάγκες με ξένες κωλοτρυπίδες χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες στον ελληνικό λαό. Δεν είμαστε ούτε ρωσόφιλοι, ούτε αμερικανόφιλοι. 

Είμαστε Έλληνες και η Ελλάδα έπρεπε να δείξει πιο ουδέτερη, πιο ήπια φραστικά στάση όπως το Ισραήλ. Η βοήθεια για την επίλυση του κυπριακού και την ανάσχεση του τουρκικού επεκτατισμού δεν έρχεται Μητσοτάκη με δηλώσεις του state department ή με non paper, αλλά με εξοπλισμό των ελληνικών f-16 με stand off όπλα με εμβέλεια 300+ km και με αναβάθμιση 70 f-16 που θα υπηρετούν για αλλά 20 χρόνια, μαζί με προσθήκη link 16 στα mirage. Τα mission accomplished προσέξτε τα, γιατί έχουμε και εμείς mission accomplished για τις εκλογές.

Σίγουρα δεν είμαστε σύμμαχοι με τους Ρώσους , αλλά και οι Αμερικάνοι δεν είναι με το μέρος μας. Με άλλα λόγια οι δυτικοί θα μας χρησιμοποιήσουν και θα μας θυσιάσουν, όπως χρησιμοποίησαν και θυσιάζουν μέχρι και τώρα την Ουκρανία για να ενωθεί η Ευρώπη και να συσπειρωθεί γύρω από τους Αμερικανούς. Το αποτέλεσμα ένα θα είναι ξανά. Η Ευρώπη θα βιώσει τον όλεθρο, αφού θα γίνει το γήπεδο 2 μεγάλων δυνάμεων.

5 σχόλια:

Μμ. είπε...


ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ, ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ.

Πάλι (καθάπερ λέγομεν ¨στο βαθύ κόκκινο¨) στο βαθύ κωλοδάχτυλο η Ελλάς ελέω δημοκρατικού εβραιοΜπενιβελόσογου. Και σε ρόλο παθητικής και αναλωσίμου Ιφιγένειας. Και τί Ιφιγένειας και τί Ελλάδος δηλαδή, τί άλλο έχει τώρα πια απομείνει εν Ελλάδι εκτός από μια Ιφιγένεια τραβεστί;
Αυτό σημαίνει να μην έχεις ελεύθερο έθνος και ανεξάρτητον εθνικήν πολιτικήν από το -146 αλλά να είσαι πότε ρωμαϊζον, πότε οθωμανίζον και πότε δυτικίζον υποτελές προτεκτοράτον, έρμαιον διαχρονικόν των εκάστοτε γενιτσάρων και κοτζαμπάσηδων και με ταις ευλογίαις της αφελληνισμένης και απεθνικοποημένης θρησκείας σου. Αλλά ποια θρησκεία και παιδεία και ευνομουμένη πολιτεία; Πού ευρίσκονται αυτά στην καθημαγμένη και καταχρεωμένη αποικία όπως θα έλεγε και ο Αλεξανδρινός ποιητής;

ΑΡΡ. είπε...



ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΟΥΝΑΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.

Ξένο σχόλιο.

Μα δεν είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΌ;
Προτάθηκε στους Ουκρανούς πακέτο 15δις δολλάρια από τους Ρώσους και πακέτο συμφωνιών για πολυετή ενίσχυση, με μοναδικό όρο να μην προχωρήσουν σε γάμου κοινωνία με το NATO. Κι ενώ η γεωστρατηγική λογική λέει, ότι το καλύτερο θα ήταν να γίνει η χώρα buffer state, επιτυγχάνοντας οφέλη και από τους μεν και από τους δε, την απορρίπτουν ασυζητητί, χωρίς ούτε στο ελάχιστο να αφήνουν κάποιο leeway, και πείθουν εαυτούς ότι θα μπουν στο NATO και την ΕΕ, βασισμένοι σε μια ομιχλώδη υπόσχεση που τους έδωσαν οι ΗΠΑ. Μετά την απόρριψη, η Ρωσία ήταν διατεθειμένη να συνδράμει μέχρι και σε ένα συλλογικό σχέδιο οικονομικής βοήθειας με ΕΕ και IMF. Ούτε συζήτηση από τους Ουκρανούς.


Ανώνυμος είπε...


Έχουμε και εμείς πολλά κουνιστά στην εξουσία,αλλά έχουν και οι άλλοι πρωθυπουργάρες.
Με ένα τόνο κάκαλα όχι αστεία.Πηδώντας πηδώντας φτάσανε στην εξουσία,και τώρα θέλουν να πηδήξουν και τον πλανήτη.
Τι να πεις με την αηδία τελειωμό δεν έχει.
Αρχηγοί κρατών σου λέει,...τους καταπίνει ο κάθε πούστης στο τσακ μπαμ.
Σε ποια χιλιετηρίδα είπαμε πως η ανωμαλία είχα χτυπήσει κόκκινο?

Αναζητείται άμεσα Αρχηγός,Άνδρας,όχι μόνο με τα τυπικά προσόντα,από αυτά χορτάσαμε
κανένα καλό δεν είδαμε,με αγάπη για το Έθνος των Ελλήνων,με βαθειά γνώση της ιστορίας μας,και πολύ δύναμη για να ξεβρομίσει τον στάβλο που λέγεται Ελλαδικός χώρος.

https://www.youtube.com/watch?v=kgOSrw9Q8rc&t=2s

Ανώνυμος είπε...

καποιος να σταματησει το τρελαρα δεν υπαρχει;! θα μας καψει ολους

Ανώνυμος είπε...

τι να πει κανειs για τοιουτο υπουλο ελεεινο βρωμιαρη σιχαμερο ανθρωπακι,κλαπατσιμπανο τσιριδα ερωτυλο βαψωμαλλια κοντοστουπικο βαψωφρυδη τα αποφαγια του μανωλιδη το πρωην πρ(Ω)κτοπαλικαρο του βοσποροχεσμενου παρ'ολιγο διγαμου καταδικασμενου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ ΟΥΣΤ!