ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ.

Όταν ήμουν μικρός και αναρωτιόμουνα, άρχισαν και τα ερωτήματα που έπρεπε να δώσω απαντήσεις :

Πόλεμος Πατήρ πάντων . ( ΖΕΥΣ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ ΡΟΗ)

- Μα το ότι έχουμε κόμματα, είναι η απόδειξη ότι δεν έχουμε δημοκρατία.

- Όταν ο Θεός κάνει σχέδια τότε εκτός των σχεδίων, θα  χρησιμοποιήσει αναγκαστικά την πανουργία, τον δόλο και την συνωμοσία για να επιτύχει τα σχέδια του… πολλοί από το ορθόδοξο ποίμνιο δεν το καταλαβαίνουν, αλλά τότε προφανώς δεν μιλάμε για τον Ζήνα. Αλλά για τον Δία.

- Τα περί ελευθερίας είναι συνέχεια του Α' περί πολέμου, όπως αναφέρεται από τον Ηράκλειτο.

- Κανενός η φύση δεν ήρθε από απόλυτο τίποτα, αν γνωρίσει εαυτόν θα το καταλάβει, η φύση του πλανήτη επιβάλλεται στην φύση του κάθε ανθρώπου εξ’ ου και πάσχων, λίγοι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν.

- Συνήθως ο άνθρωπος δεν είναι Ον, ίσως όμως μετουσιωθεί.

- Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, μπορεί να αντέξει έναν δίκαιο ηγέτη, φτάνει να μπορεί να του τοποθετήσει μια ταμπέλα σύμφωνα με τα δικά του γνωστικά κριτήρια και οπωσδήποτε η όποια δικαιοσύνη του να μην θίγει βεβαίως τα μικροεγωιστικά συμφέροντα του!

Για να μην μπερδευτείτε ..... Όχι αυτό με τον «Πόλεμος Πατήρ πάντων»… δεν αφορά την απάντηση ενός εξελιγμένου όντος, αλλά μια θεμελιώδη πραγματικότητα για τον γαλαξιακό υλικό κόσμο των αντιθέτων που έλκονται, και στον οποίο ταξιδεύουμε.

Τα εξελιγμένα όντος όντα όπως οι Έλληνες (όχι ο κάτοικος της χώρας)… έχουν την θέση και τάση να διαφύγουν από αυτόν τον φαύλο περιοδικό γαλαξιακό κύκλο, που κάποιοι όλο αυτό, το τοποθετούν σε ένα Θεό που κάνει σχέδια, η παίζει πεσσούς.  

Μην δίνεται σημασία , κάτι δικά μου λέω...έχει γεμίσει ο τόπος πιθηκάνθρωπους. Έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας στον σε αυτόν τον θίασο που αποτελείτε από σκατά!… Αλλά με παρηγορεί το γεγονός ότι οι πρόγονοι των Ελλήνων, θα ήθελαν να τα ζήσουν… εξ΄άλλου οι απαιτήσεις της εποχής θα χωρίσουν την ήρα από το στάρι… τα βαρέα από τα κούφα κατά Αριστοτέλη… τους μη, από τους Έλληνες και αυτό είναι κάτι το θετικό.

4 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Θεός και άνθρωπος επικοινωνούσι ενίοτε δια θαυμάτων. Καμιά θρησκεία, κανείς ιερεύς, κανείς άγιος, κανείς σοφός σοφός μεσολαβητής. Προσοχή. γιατί με δόλωμα τον θεόν ανέκαθεν κλέπτουσι τας ψυχάς και τα υπόλοιπα των ανθρώπων.
(Ωδάρχης.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Προσοχή. γιατί με δόλωμα τον θεόν ανέκαθεν κλέπτουσι τας ψυχάς και τα υπόλοιπα των ανθρώπων. "

Πολύ σωστά εμβριθή φίλε μου...πολύ σωστά. Μόνο που οι άνθρωποι δεν έχουν όλοι το ίδιο ΠΥΡωμα ψυχής.!!

tuluba είπε...

Ευχαριστώ.ειστε μία όαση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ευχαριστούμε πολύ tuluba για τα καλά σου λόγια.