ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Ολοκαίνουργοι Ρωμαίοι που θα έλεγε και ο Οβελίξ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μιλούσα χθές με κάτι τύπους. Πάνε Ουκρανία σαν μισθοφόροι. Για τα λεφτά μου λένε το κάνουν.

Ολοκαίνουργοι Ρωμαίοι που θα έλεγε και ο Οβελίξ .Ήθελα να ξερα το ξέρουν οι μανούλες σας ότι πάτε Ουκρανία;;
 
Έχετε εκπαιδευτεί σε πολικές συνθήκες μάχης και επιβίωσης απέναντι σε εκπαιδευμένο σε αυτές τακτικό στρατό ή θα γυρίσετε σε σακούλες μέσα στην πρώτη εβδομάδα να κερδίσετε αφιέρωση R.I.P και "αθάνατος" από τους φίλους σας στο φ/β για το πόσο ήρωες υπήρξατε;;
 
Δεκάδες Αμερικανοί και Καναδοί ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του Βολοντιμίρ Ζελένσκι για ξένους εθελοντές που θα πολεμήσουν στην Ουκρανία για να απωθήσουν τους Ρώσους. Μεταξύ αυτών, ένας μηχανικός ανάπτυξης λογισμικού από το Τέξας και ένας μάγειρας από τη Βρετανική Κολομβία.
 
«Θα ένιωθα τύψεις αν δεν πήγαινα», δήλωσε ο 26χρονος Νταξ, βετεράνος της 82ης αερομεταφερόμενης μονάδας του Πεζικού, ο οποίος σκοπεύει να πάει στην Ουκρανία μαζί με άλλους Αμερικανούς πρώην στρατιωτικούς.
 
Ο Καναδός Μπράισον Γούλσι άφησε τη δουλειά του την Κυριακή όταν είδε το μήνυμα του Ζελένσκι. Δεν έχει στρατιωτική εκπαίδευση και σκοπεύει να αγοράσει ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Πολωνία και να εισέλθει από εκεί στην Ουκρανία.
 
«Ένιωσα ότι πρέπει να κάνω κάτι», εξήγησε ο 33χρονος μάγειρας.
 
«Δεν προσπαθώ να γίνω ήρωας ή μάρτυρας, απλώς θέλω τελικά να κάνω κάτι σωστό», ανέφερε ο Τάι που λέει πως μπορεί να χειριστεί όπλο. Ο ίδιος εξήγησε ότι ήρθε σε επαφή με την πρεσβεία της Ουκρανίας στις ΗΠΑ για να ενταχθεί «στη διεθνή λεγεώνα».
 
Ο Χάιντ, ένας 28χρονος από τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, δήλωσε ότι βρίσκεται ήδη το Κίεβο και πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα τη στρατιωτική του εκπαίδευση. «Δεν μπορώ να αντέξω στη σκέψη ότι η Ευρώπη ίσως βυθιστεί ξανά στον πόλεμο», εξήγησε, περιγράφοντας τον εαυτό του ως κάποιον που τον ενθουσιάζουν τα όπλα, αν και δεν έχει εμπειρία στο πεδίο της μάχης.
 
Στο Όστιν του Τέξας ένας μηχανικός ανάπτυξης λογισμικού δήλωσε ότι θα εκμεταλλευθεί την εμπειρία του ως σπουδαστή σε στρατιωτική σχολή για να πολεμήσει στην Ουκρανία.
«Αν είναι διατεθειμένοι να υπερασπιστούν τη δημοκρατία, τότε πιστεύω ότι όσοι ωφελούνται από μια δημοκρατική κοινωνία έχουν καθήκον να τους στηρίξουν», επεσήμανε ο 25χρονος. «Δεν θα το πω στους γονείς μου μέχρι να πάω στο αεροδρόμιο».

Θα τους φάει η μαρμάγκα.Άσε που αν καταλάβουν τι παίζει θα φύγουν κλαίγοντας. Εδώ δεν θα ξέρουν να συνεννοηθούν με τους Ουκρανούς. Νταβάι Νταβάι θα λέει ο Ουκρανός τι νταβάι λες ρε μαδαφακα θα του απαντά ο αμεριάκλανος. Οι Ουκρανοί είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι.Οι εθελοντές είναι οι άχρηστοι ηλίθιοι.


3 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Στο καλο και εδω εχει τετοιους αλλα μονο μιλανε δεν πανε να γλυτωσουμε.
Ολοι εχουν χωριστει λες και ειναι οπαδοι ομαδας η μαλακια τρυπαει σιδερο που λενε, θα μου πεις εχουνε τα πιστευω τους,παλι λεω στο καλο.
Ολοι αυτοι θελουνε να ζησουνε την περιπετεια αλλα θα βρουν την κολαση,εμεις εδω εχουμε μια ταση φιλοαμερικανικη και φιλοευρωπαικη η οποια θελει να μας υπενθυμιζει οτι ειμαστε συμμαχοι με αυτα τα καλα παιδια και θα πρεπει εμπρακτα να το αποδειξουμε για να βγαλουμε επιτελους την Τουρκια απο την ουδετεροτητα.
Απο την αλλη ειναι οι φιλορωσοι που πανε πακετο με βοτκα κπλ και ποσο δικιο εχει ο Βλαδιμηρος.
Προσωπικα εχει δικιο αλλα εμενα με νοιαζουν οι Ελληνες και το συμφερον τους και εδω αλλα και εκει στην Ουκρανια και στη Ρωσια.
Να πανε οι πουστηδες της Ευρωπης να στησουνε τις κωλαρες τους και να αφησουνε τις κλαψες αλλα και εδω οι δικοι μας αφου ειναι τοσο πατριωτες και δημοκρατες ετσι λενε γιατι ειναι δικτατορας ο Πουτιν να πανε και αυτοι.
Εχουμε αρκετους πακιστανους αλβανους και γενικα μουτζαχεντιν που θα ερθουν για τα κεφαλια μας.
Ουδετεροτητα και οτι μας συμφερει αρκετα υποφεραμε με τις μαλακιες του καθενος

ΑΡΡ. είπε...


¨ΜΑΚΑΡΙΣΑΝΤΕΣ ΥΜΩΝ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΚΑΚΟΝ ΟΥ ΖΗΛΟΥΜΕΝ ΤΟ ΑΦΡΟΝ.¨
(Θουκυδίδης: Διάλογος Μηλίων.)

Χα, χα!! να είης καλά βρε Λυκ., μ' έκανες και γέλασα, χειμώνα καιρό και κακού πολέμου ημέρα, σήμερα.
Τί να είποι τις; Η δημοκρατική πασιφιστική ψυχωεπιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά μιλάμε, επί του προκειμένου, χορεύουσα οιονεί τον ποντιακόν πυρρίχιον. Άκου τί λέει ο δημοκρατικά βλαμμένος άνθρωπος, χιλιάκις από Κάπα-Κάπα στα μυαλά καμμένος. (Ποιο καμμένος δεν γίνεται. Καμμενοτάκης μόνο.)

.........................

Ο Χάιντ, ένας 28χρονος από τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, δήλωσε ότι βρίσκεται ήδη το Κίεβο και πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα τη στρατιωτική του εκπαίδευση. «Δεν μπορώ να αντέξω στη σκέψη ότι η Ευρώπη ίσως βυθιστεί ξανά στον πόλεμο», εξήγησε, περιγράφοντας τον εαυτό του ως κάποιον που τον ενθουσιάζουν τα όπλα, αν και δεν έχει εμπειρία στο πεδίο της μάχης.

........................

Αλλά είπαμε: ¨Όπου παύει λειτουργείν το μυαλό λειτουργεί ο πόλεμος μόνον,
και όπου δεν υπάρχει λογική, υπάρχει μόνο θεός. Δυστυχώς.¨ (Ωδάρχης.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλοι ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ και ΑΡΡ. Αυτά που λένε ότι πάνε δήθεν να πολεμήσουν για την Ευρώπη και άλλες τέτοιες μπούρδες, Μην τους πιστεύεται. Για τα φράγκα πάνε..δίνουν πολύ καλά λεφτά. Αλλά τι να τα κάνεις αν μετά κοιτάζεις τα ραδίκια ανάποδα.

Οι Ρώσσοι επειδή είναι πονηροί, έχουν φέρει στην Ουκρανία μαζί τους τα κινητά τους κρεματόρια για να καίνε τους νεκρούς τους στρατιώτες. Και ίσως για να μην δει κανείς τα φέρετρα που θα επιστρέφουν.