ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ!
"Τσίπουρο" Αρχαίας Ολυμπίας 750ml. 20€
(σε συσκευασία "μπόμπα" 6€, χονδρική)
 
Όχι που δεν θα έβρισκε λες λύση η "αόρατος χείρα" του ιστολογίου για να καλύψει το κενό στην αγορά βότκας μετά την νέα ποταπαγόρευση γατάκια...
 
Πάρε, πάρε!!!
 
Πάντως βρε παίδες το να στέλνεις 20.000 καλάζνικοφ "στρατιωτική βοήθεια" στην Ουκρανία είναι σαν να στέλνεις βοήθεια πεπόνια στο Άργος τον Ιούλιο, ξερωγώ. Κατασχεμένα το 18 από το Λιμενικό είναι. Πήγαιναν από Ουκρανία στην Λιβύη για κάτι τζιχαντιστες του Ερντογαν.  
 
Τα στείλαμε στον αποστολέα τους για επανάληψη αποστολής. Με την συγνώμη μας, ότι δεν θα το ξανακάνουμε...Εν τω μεταξύ, η Ουκρανία μαζεύει χρόνια τώρα τα καλαζνικοφ ΑΚ47 που είχε παράγει και τα πουλάει στην μαύρη στην Αφρική (τρέχουσα τιμή 10$ έκαστον). 
 
Από το 17 εξαρτάται από τα WAC47, δικής της παραγωγής, που παίρνουν πυρομαχικά άλλου τύπου, ΝΑΤΟικων προδιαγραφών...ΑΚ47 χρησιμοποιούν εκεί ΜΟΝΟ οι παραστρατιωτικοί των ταγμάτων ΑΖΟΦ. 
 
Φωστήρες μου...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε όλο το βίντεο εδώ να κλάψετε από τα γέλια με την κατάντια μας , https://www.youtube.com/watch?v=1wQPUfnjYzs με no1 τον Σίμο . Στην αρχή νόμιζα ότι τους έπιανε έναν έναν εγκεφαλικό και υπολειτουργούσαν , μετά είπα ότι μπορεί και να ήπιαν ¨μπόμπες" που λες ή τίποτα ληγμένες κοκαΐνες .Μετά είπα αυτό είναι το iq τους . Ευκαιρία να βγάλουμε Ελληνική βότκα .............
kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα. Τι νούμερα είναι αυτά.!!! Αυτά βλέπουν τα μογγόλια από απέναντι και έχουν σκάσει στα γέλια με τα χάλια μας. Νομίζω ότι πρέπει να δικτυωθούμε και να βγάλουμε την δική μας ελληνική βότκα και τσίπουρο "Stolistika". Θα βγάλουμε συσκευασία 2+1 δώρο.! Στα δύο τσίπουρα 1 βότκα δώρο.!!χα χα χα

Τρελές δουλειές θα κάνουμε. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε παραγωγό να μας προμηθεύσει σταφύλι και αχλάδι για να βγάλουμε την δική μας μυρωδάτη βότκα και τσίπουρο. Και όχι την άοσμη των Ρώσων. Έχω πολλές ιδέες στο κεφάλι μου.

Μμ. είπε...



Γενική απαγόρευσις πωλήσεως οινοπνευματωδών εις πολιορκημένον Κίεβον.
(Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΣ.)

..........................

Μεθυσμένα Ουκρανά
μόνον φιλορωσικά.

Δος μου Βότκα να γουστάρω
και την Μόσχα να σου πάρω.

Να πως πάνε στην γωνία
με την ξένη δυστυχία,
του πολέμου τα δελτία,
Κόβιντ, φτώχεια και ανεργία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Νικόλα σχετικά με το βίντεο που έστειλες...Αυτό πρέπει να μπεί στο Wikipedia για ορισμό της λέξης ντίρλα.χα χα χα χα χα

kakos04 είπε...

Για την βότκα μέσα είμαι αν και έχω μόνο 450 κουρμούλες , αλλά φυτεύω και άλλα άμα χρειαστεί :) , παλιά είχαμε περισσότερα αλλά έγιναν ελιές , αλκοόλ να είναι καλό και θα πιάσουμε τον κόσμο . Ντίρλα ντίρλα αλλά η βόλτα του για να πιει σε άλλο νομό θα μας κόστισε κανένα 20.000 με την κουστωδία . Και όλοι μας έχουμε καμιά 20ρια τέτοια νούμερα υπόψιν στην περιοχή μας . Ποιος να μας πάρει σοβαρά με δαύτους.......... Μόνο για επιθεώρηση είναι να τους ανεβάσουμε , εκεί θα διαπρέψουν .