ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Εξοπλίζεται το μισό νησί του 1 εκατομμυρίων κατοίκων. Σαν να εξοπλίζεται το Λιχτενσταιν να πούμε. Κόψτε τα ναρκωτικά ρε. Δεν φτάνουν για όλους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Κύπρος εξοπλίζεται!!! Σοκ στην Τουρκία γράφουν τα βλακοΜΜΕ
 
Ναι ρε ντουγάνια! Καιρός ήταν. Εξοπλίζεται το μισό νησί του 1 εκατομμυρίων κατοίκων. Σαν να εξοπλίζεται το Λιχτενσταιν να πούμε. Κόψτε τα ναρκωτικά ρε. Δεν φτάνουν για όλους.
 
Λέτε αυτή η άρση εμπάργκου   που κάτι μου λέει ότι δεν είναι άρση για καλό σκοπό, αλλά για να ξεφορτώσουν την σαβούρα τους πανάκριβα τα Αμερικανά . Για να πάρουνε οι Κύπριοι αδερφοί καμμιά 10 Τικο και άλλα τόσα Γουίμπλι και με τις ανάγκες επάνδρωσης θα γίνουν το πρώτο έθνος που θα ζει μόνιμα εν πλω (ή μάλλον στον ντόκο), προς επίρρωση του γνωστού ρητού ("Έχομεν γη και πατρίδαν...)
 
Θα μας ζαλίσουνε πάλι οι Νταίοι* πριν μας τα πρήξανε με τον Μίμη** τώρα θα μας τα κάνουνε τσουρέκια για τον κ.Τίκος Τίκου !!(φώτο κάτωθεν).Πάντως το παιχνίδι που θα λάβει χώρα στην Κύπρο το επόμενο εξάμηνο, θα είναι πολύ μεγάλο. Ειλικρινά, τα αμερικανικά όπλα που θα έρθουν θα είναι το δέντρο, στο δάσος.
 
* Επειδή έχουμε και τον άμαχο πληθυσμό που δεν γνωρίζει τι είναι Νταίοι ...Λοκχιντ -> λοκχινταιος-> νταιος.
 
**  Τί είναι ο Μίμης;; Η αμερικανική πρόταση στον διαγωνισμό των φρεγατών. Λέγεται MMSC και απαξιωτικά της βγήκε το παρατσούκλι Μίμης. 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και ο Πήτερ Σέλλερς έτσι ξεβρ@κωτος ξεκίνησε, αλλά κατέλαβε την χώρα που πήγε διακοπές, κουτούπωσε και την πριγκήποπούλα στο "Ποντίκι που βρυχάται"
Ποιός ξέρει που θα φτάσει ο Μίμης, τώρα που θα τον ρυμουλκεί η Τίκο
Ξενοδόχωφ